- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Hayırlı cumalar kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah nasılsınız ben iyiyim çok şükür 2 gündür dinleniyorum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım, çok az kaldı ,Bebişlerini bir an önce al gel inşallahSelam kızlar, carsamba günü rahım kalınlıgı 8,9 cıkmıstı.. Bugun 9,5 cıktı, doktor cok guzel dedı, bahsettiğiniz 3 cızgı yı de gordum resmini alıp dosyama da koydular, o kadar rahatladım kı anlatamam.. Hemen ardından 1 tane leucostım verdı rahmın ıcıne.. 3 tane de göbekten yapmak ıcın aldırdı.. Carsamba transferım var ilacları anlattılar gönderdiler, pazar covıd testı vericem, pazartesi benım bebısler çozdurulecek
İnşallahh canımmÇok sevindim canım, çok az kaldı ,Bebişlerini bir an önce al gel inşallah
Hadi gözün aydın hayırlısı olsun inşallahSelam kızlar, carsamba günü rahım kalınlıgı 8,9 cıkmıstı.. Bugun 9,5 cıktı, doktor cok guzel dedı, bahsettiğiniz 3 cızgı yı de gordum resmini alıp dosyama da koydular, o kadar rahatladım kı anlatamam.. Hemen ardından 1 tane leucostım verdı rahmın ıcıne.. 3 tane de göbekten yapmak ıcın aldırdı.. Carsamba transferım var ilacları anlattılar gönderdiler, pazar covıd testı vericem, pazartesi benım bebısler çozdurulecek
Aminn canımHadi gözün aydın hayırlısı olsun inşallah
Bak sana dedik aşko panik yapacak birşey yok die çok ideal kalınlık inşlh pzt bebişleri alır bir oh çekersinSelam kızlar, carsamba günü rahım kalınlıgı 8,9 cıkmıstı.. Bugun 9,5 cıktı, doktor cok guzel dedı, bahsettiğiniz 3 cızgı yı de gordum resmini alıp dosyama da koydular, o kadar rahatladım kı anlatamam.. Hemen ardından 1 tane leucostım verdı rahmın ıcıne.. 3 tane de göbekten yapmak ıcın aldırdı.. Carsamba transferım var ilacları anlattılar gönderdiler, pazar covıd testı vericem, pazartesi benım bebısler çozdurulecek
Gözün aydın hayırlısı ile bebislerini al gelSelam kızlar, carsamba günü rahım kalınlıgı 8,9 cıkmıstı.. Bugun 9,5 cıktı, doktor cok guzel dedı, bahsettiğiniz 3 cızgı yı de gordum resmini alıp dosyama da koydular, o kadar rahatladım kı anlatamam.. Hemen ardından 1 tane leucostım verdı rahmın ıcıne.. 3 tane de göbekten yapmak ıcın aldırdı.. Carsamba transferım var ilacları anlattılar gönderdiler, pazar covıd testı vericem, pazartesi benım bebısler çozdurulecek
Çarsmaba gunu cnmBak sana dedik aşko panik yapacak birşey yok die çok ideal kalınlık inşlh pzt bebişleri alır bir oh çekersin
Valla kızlar o kadar gerildim kı doktor gelene kadar, zaten gorür görmez harika dedı, 3 cızgı hemen belirdiGözün aydın hayırlısı ile bebislerini al gel
Hadi hayırlısıBol bol dinleniyorum cok sık wcye gidiyorum göğüslerim hassaslasti ama ilaclardan olabilir belirti diyemem daha 4.günum
Hadi gözün aydın rahatladın Herşey yolunda güzel.gidiyor tarnsferin de güzel gecer inş.Selam kızlar, carsamba günü rahım kalınlıgı 8,9 cıkmıstı.. Bugun 9,5 cıktı, doktor cok guzel dedı, bahsettiğiniz 3 cızgı yı de gordum resmini alıp dosyama da koydular, o kadar rahatladım kı anlatamam.. Hemen ardından 1 tane leucostım verdı rahmın ıcıne.. 3 tane de göbekten yapmak ıcın aldırdı.. Carsamba transferım var ilacları anlattılar gönderdiler, pazar covıd testı vericem, pazartesi benım bebısler çozdurulecek
İnşallah sizin de kafanızı şişirdim, hakkınızı helal edinHadi hayırlısı
Hadi gözün aydın rahatladın Herşey yolunda güzel.gidiyor tarnsferin de güzel gecer inş.
Estağfurullah olur mu bizi bizi anlarızİnşallah sizin de kafanızı şişirdim, hakkınızı helal edin
Çok teşekkür ederim siz ne aşamadasınız şu anHoşgeldin tedavin hayırlı olsun umarım hayırlı sonucu alırsın
Estağfurullah olur mu bizi bizi anlarız
Ben çarşamba günü çift embriyo transferi oldumÇok teşekkür ederim siz ne aşamadasınız şu an
Canım çok sıkışık değildim ama sorun yapmadılar hemşire karnıma bastırdı biraz 2 saat yattım hastanede istedipiniz kadar kalabilirsiniz dediler saolsunlar korkulcak birşey yok canım gitmeden su içmeye başla ben rahatsızlandım içemedim öncedenHayırlı olsun canım senin nasıl geçti transferin idrar sıkışıklığında sorun yaşadın mı ne kadar yattın
5-10 gün içinde oluyormuş galiba. Kesinlikle iyi olmuş senin açından hem o şişkinlik falan da giderBende onu merak ediyordum ne zaman adet olunuyor diye. İyi hemen olunuyorsa 1 ay var transfere. Ben başka şehirde tedavi oluyorum bide çalışıyorum bu yumurta toplamaya kadar olan süreçte çok zorlandım o yüzden açıkcası hemen transferde olmak istemiyordum iyi oldu
merhaba arkadaşlar.haziran ayında 5.gün embriyosu 4aa kalitede embriyo transferim oldu çok şükür hamile kaldım ama 7.haftalık kalbi duran bir gebeliğim oldu.bizde eşimle birlikte genetik test yaptırma kararı aldık.eylül 10 gibi hem sonuçlar çıkacak hem de o tarihlerde adet olacağım ve ikinci transfer tedavisine başlayacağım.5.gün embriyosu tek transfer olacağım..
3 aşılama olumsuzum var..
32 yaşındayım,haşimato hastasıyım ve sebepsiz infetrilite bizimkisi.inşallah bu transferde sağlıklı ilerleyecek.. allah hepimizin yardımcısı olsunnn...
Merhabaa kizlar bende geldimmm. Eylulde transferim olacak ilk tüp bebek deneyimim. Yas 29 . Gecen hafta histereskopi yapildi poliplerim alindi rahim genişletildi. Ilk adette transfer hazırlığına basliyorum. Çift transfer olacak inşallah.
Hoşgeldiniz kızlar süreciniz hayırlı olsun güzel müjdelere vesile olsun inşallahBen de geldim :) 2. Transferim olacak. Ekim’de ama. İlk transferden ssonra bebeğimin kalbi durdu 7 haftalıkken. Kürtaj olmam gerekti olamadım. Kürtaj yapmaya çalışan doktor, doğum kanalında bir kitle vardı, giremedik. Zorlamak istemedik dedi. Kaç senelik doktorum inandım. İlaçla evde düşük yaptım ki, gerçekten çok ağırdı. Bebeğimi düşürdükten sonra görmek falan da aşırı yıprattı geçen sene kasım ayında oldu bunlar. Sonra da eşimin görevi nedeniyle uzak olduğumuz için yeniden transfer denemedik. 2 tane dondurulmuşumuz var. Geçtiğimiz haftasonu embriyo mu oluştursak yeniden vs diye tüp bebek doktorumuzla konuşmaya gittik. Muayenede kendi kadın doğum doktorumun doğum kanalında kitle dediği şeyin aslında olmadığı, kürtajda rahim perforasyonu yani rahim delinmesi oluştuğu görüldü. İnsan kaç yıllık doktoruna da güvenemeyecek mi? Bir de yalan söylüyor yüzüme baka baka çok üzüldüm. şimdi haftasonu rahim filmi çekilecek. 2 sene önce çektirmiştim ve tek tüpüm de kapalı olduğu için çok canım yanmıştı. Yeniden film istedi tüp bebek doktorum. Yırtığın durumuna ve büyüklüğüne göre belki histeroskopi olucam pazartesi günü. Sonra ekimde transfer düşünücez. Rahim yırtılması durumu yaşayan, bilen var mı? Çok üzülüyorum
Kızlar bebeklerimi alıp geldim inşallah güzel sonucu almayı vermeyide nasip eder Rabbim
Çok sevindim kızlar inşallah bundan sonra sağlıkla tutunup sağ salim büyüsünlerHoşbuldum… evet bugün kavuştuk.baya zorlu bir gündü benim için… inşallah sonu güzel olur hepimiz için
Hoşgeldin canım hayırlı olsun güzel müjdelere sevinçlere vesile olsunMerhaba kızlar bende iki aydır beklemedeyim dondurulmuş embriyom var dört tane blast 5.hün aa kalitede adetimle transfer hazırlığı için ilaçlara başladık bir hafta oldu 6 sında komtrolüm var ve transfer günüm belli olacak bu ara da ilk denemem çok heycanlıyımm ve bende bu topiğe katılmak sizlerle heycanlarımızı birlikte paylaşmak istedim
Çokk sevindim canım harika bir haber bu. Hadi bakalım bebişler sağlıkla tutunur inşallahSelam kızlar, carsamba günü rahım kalınlıgı 8,9 cıkmıstı.. Bugun 9,5 cıktı, doktor cok guzel dedı, bahsettiğiniz 3 cızgı yı de gordum resmini alıp dosyama da koydular, o kadar rahatladım kı anlatamam.. Hemen ardından 1 tane leucostım verdı rahmın ıcıne.. 3 tane de göbekten yapmak ıcın aldırdı.. Carsamba transferım var ilacları anlattılar gönderdiler, pazar covıd testı vericem, pazartesi benım bebısler çozdurulecek
Süperr canım sağ salim büyüsünler sağlıkla ilerlesinlerHayırlı cumalar kızlar ben de bebislerimi aldım geldim şükür Sonuç da güzel olur inşallah.Darisi bekleyenlere
Artık için rahatlamıstır o soyledıgın basıklık olayı duzeltılmıs mıBende bugün histeroskopi oldum geldim, bundan sonraki adetle değerlerim güzel çıkarsa transfer hazırlığına başlıcaz