How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

PlutonMerkez PlutonMerkez kız maşallah ne kadar bilgilisin valla dediğin gibi bu yol hepimize bilmediğimiz ne çok şey öğretiyor. Ve daha geride bilmediğimiz ne çok şey var. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🤲
Saol cnmsınn🥰 dr lar yeterli bilgi vermeyince bende bol bol okuyup araştırıyorum. ben çok dr ihmalkarlığına uğradığım için artık herşeyi bilerek adım atmaya çalışıyorum.neler yaşadım anlatsam destan olur😁

Canım şuan iyiyim bebeklerde iyi haftaiçi doktora tekrar gidicem ogünden sonra kanamam olmadı siyah akıntı geliyor çalışıyorum ama Allahtan oturarak yorucu işim yok sen nasılsın kaçıncı günün
Oh oh, çok şükür canım. 🙏
Çok sevindim valla, birkaç gündür göremeyince endişe etmeye başlamıştık seni. 🥰
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. 🤲
Benim bugün 3.gün, ilk gün tuvalette biraz zorlandım.
Dediğin gibi su içip kayısı yiyorum bol bol.
Şimdi iyiyim çok şükür.
İnşallah bir şey olmamıştır bebeklerime. 🤲
Onun dışında hep dinleniyorum. 😉

Senden de Allah razı olsun cnm.onlardan laf almak çok zor.sen gene her zaman 2 doktora danısarak git herşeyi🥰
Çok haklısın canım. 👌🏻
Ya 2.doktor hiç yoktu aklımda, sırf ilaçları yazdırayım azıcık indirimli alayım diye gittim.
Sağolsun titiz bir doktordu, reçeteye bakıp aynen yazabilirdi.
Tek tek değerlerime baktı, muayene etti falan...
Kendi doktorum da değil, kim müsaitse ona girdim.
Nasip işte.
Ama bundan sonra dediğini yapıcam. 😉

İdrar testimde negatif çıkmıştı canım bugün kan verdim öğlen çıkacak ama adet ağrım var maalesef olumsuz bekliyorum
İdrarda negatif olup kanda pozitifi görenler çok oldu.
Bir de tam adet dönemindeyseniz eğer, pozitif de olsa bi ağrı olabiliyo.
Hiiiiiç belli olmaz, sonuç çıkana kadar en hayırlısını isteyin Allah’tan.

Oh oh, çok şükür canım. 🙏
Çok sevindim valla, birkaç gündür göremeyince endişe etmeye başlamıştık seni. 🥰
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. 🤲
Benim bugün 3.gün, ilk gün tuvalette biraz zorlandım.
Dediğin gibi su içip kayısı yiyorum bol bol.
Şimdi iyiyim çok şükür.
İnşallah bir şey olmamıştır bebeklerime. 🤲
Onun dışında hep dinleniyorum. 😉
saol canım benim Allah razı olsun iyiyiz çok şükür dinlen canım arada dolaş evin evinde olmamıştır merak etme canım inşallah en kısa zamanda güzel haberi vericeksin sende :dua: :KK200:

Çok haklısın canım. 👌🏻
Ya 2.doktor hiç yoktu aklımda, sırf ilaçları yazdırayım azıcık indirimli alayım diye gittim.
Sağolsun titiz bir doktordu, reçeteye bakıp aynen yazabilirdi.
Tek tek değerlerime baktı, muayene etti falan...
Kendi doktorum da değil, kim müsaitse ona girdim.
Nasip işte.
Ama bundan sonra dediğini yapıcam. 😉
Aynen öyle yap.ihmalkarlığa uğramamak için her zaman iki dr danışanı olmak gerekır.kolay elde etmiyoruz yabana atamayız

Kızlar gittim kese göründü ama bir tane çok şükür Rabbime test günümden üç gün sonra göründü doktor ikiz olma şansı hala var dedi haftaya yeniden çağırdı varsa haftya belli eder dedi öyle bişeye denk geldinizmi hiç
canım ikizler topiğinde gördüm 10. haftada ikinci keseyi gören varmış çok ilginç oluyor ama 2 kese olup sonra teke düşende oluyormuş bunada kaybolan ikiz sendromu diyorlarmış herşey nasip kısmet Allahım gönlüne göre versin inşallah :dua:

canım çok saol iyiym kanama o gün durdu sonra kahveye döndü tüp bebekte özellile ikizilerde çok oluyomuş bu tip kanamalar eğer ağrılı olursa düşük belirtisiymiş Allah korusun sen nasılsın nasıl gidiyor
Cok sevindim canım devam etmemesine inşallah da bir daha da olmaz. Rabbim korktuğuna ugratmasin 🙏🤲
Bende nasip olursa yarın histereskopi olacağım

Nureella Nureella canım evet dün kontrolde iki yolk saç ve bebek vardı. Ama benim tek embriyo koyuldu içerde bölünmüş 🥴 🥰hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah

Kızlar benim kistim vardı 2aydır yarında transferim var.son gün kontrol yapılmadıgı için ben kurtlu duramadım özelde bir dr a gittim demin kistlerim gitmiş.gitmişken rahim duvarınada baktırdım normal şekilde şükür yarın içim içimi yerdi kist felan duruyor deseydi dr o saatten sonra transferde yapılmıs olacaktı:) artık dr lara güvenemez oldum

Saol cnmsınn🥰 dr lar yeterli bilgi vermeyince bende bol bol okuyup araştırıyorum. ben çok dr ihmalkarlığına uğradığım için artık herşeyi bilerek adım atmaya çalışıyorum.neler yaşadım anlatsam destan olur😁
Ahh kuzum en iyisini yapıyorsun valla bende doktordan çok buradan bilgi alıyorum. Şuan ki doktorum için demiyorum. Ama önceki tecrübelerime bakınca 4 senem çöpe gitmiş diyorum. Neyse oda nasip galiba vakti saati gelmeyince olmuyor. İnşallah artık hepimiz için vakit gelmiştir🥰🤲🤲

Kızlar bugün doktora gittik ve biz şok 😱😱 iki tane yolk saç göründü. İkiz gibi duruyor şimdilik. Kalp atışı için çok erken dedi. Haftaya tekrar gidicem. Kese boyutu günüyle uyumlu5+5 çıktı. Yani Kızlar korktuğum başıma geldi 🥴 @Sohrab @iklime_06 @Nefes0858 @nurt56373 Nureella Nureella
cnm Allahın gücüne gitmesin bende ikiz istemiyordum ama nasip canım Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun minnoşların :KK200: :dua:

Kızlar benim kistim vardı 2aydır yarında transferim var.son gün kontrol yapılmadıgı için ben kurtlu duramadım özelde bir dr a gittim demin kistlerim gitmiş.gitmişken rahim duvarınada baktırdım normal şekilde şükür yarın içim içimi yerdi kist felan duruyor deseydi dr o saatten sonra transferde yapılmıs olacaktı:) artık dr lara güvenemez oldum
Ohh çok şükür canım çok sevindim senin adına🥰😍 yarın için bir engel kalmadı çok şükür o zaman 😍 hadi inşallah sağlıkla tutunsunlar canım. Kız tutunsunlar dedim ama çift mi tek mi olacak

Ohh çok şükür canım çok sevindim senin adına🥰😍 yarın için bir engel kalmadı çok şükür o zaman 😍 hadi inşallah sağlıkla tutunsunlar canım. Kız tutunsunlar dedim ama çift mi tek mi olacak
Aşko valla benm ilk iki iptalde progesteronun fazla verilmesinden hep rahim duvarım incelmiş hatta bozulmustu.son ıkı seferdır ilaç dozunu kendim ayarlıyorum😂ve herşey yolunda artk neyin ne için ve kendi vücudumda ne kdr doz kullanıldıgını biliyorum ve ultrasnla kendm de takıp ettiriom baska dr da;) progesterona baslayınca rahım duvarı 3 çizgi görünümünden beyaz bir yaprak görünümüne geçince dogru oluyor ve o şekildeydi;)iki duvar eşitti,bunları gide gele öğrendım😎çift transfer olacak ama 1tane olması benm için iyi.konizasyonluyum çünkü riskli gebelik grubundayım.artk Allah bilir gerisini.en azndan içim rahatladı gerisi Allaha kalmıs.

İyi yapmışsın kötü suprizler bizi yordu artık ben şimdi hem istiom hem yeni bişe Le karşılaşmaktan korkuom🤣

yarın için kolaylıklar diliyorum.allah yardımcın olsun.inşallah bu sefer sağlıklı ilerleyen bir gebeliğin olsun.
bende ocak ayından beridir uğraşıyorum süreç zor ve gerçekten doktorlar sadece tedavi uygulayıp seni gönderiyorlar bende hep internetten birşeyler araştırarak bilgi edinmeye çalışıyorum.
iyi yapmışsın cnm bende gebelik oluşursa eğer kesinlikle iki kadın doğum ve hematoloji ile devam edeceğim..

Back