• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

İyi yapmışsın kötü suprizler bizi yordu artık ben şimdi hem istiom hem yeni bişe Le karşılaşmaktan korkuom🤣
Valla bende tırsa tırsa gittim kötü bişe duycam die,ama yarın gitmedim die dövünmeyeyim die bi cesaret gittim şimdi içim rahatladı😂 olur yada olmaz artık Allahın takdiri.en azndan ihmal su bu demicem

@Sohrab canımm Allah razı olsun inşallah kendimi motive etmeye aklıma kötü şeyleri getirmemeye çalışıyorum 🌸 bakalım neler bekliyor bizi 🙈 hadi senin keseleri de görelim artık 😍
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye canım benim tek embriyo koydular 4aa pgtsiz içerde bölünmüş yaramazlar 🙈
anammm senin tek embriyomu bölündüü ay nasip işte ya maşallah onlara :KK68:

yarın için kolaylıklar diliyorum.allah yardımcın olsun.inşallah bu sefer sağlıklı ilerleyen bir gebeliğin olsun.
bende ocak ayından beridir uğraşıyorum süreç zor ve gerçekten doktorlar sadece tedavi uygulayıp seni gönderiyorlar bende hep internetten birşeyler araştırarak bilgi edinmeye çalışıyorum.
iyi yapmışsın cnm bende gebelik oluşursa eğer kesinlikle iki kadın doğum ve hematoloji ile devam edeceğim..
kesinle kuzum ya kendi doktorumuz olmak gerekiyorsa olalım.benm ilk gebelkte yasadıgım ihmalkarlıklarınaz kalsın canımla ödüyordum.oyüzden iki dr kesinlikte şart.anlatsam inan herkes hak verir bu söylediğime.rabbim yüzümüzü güldürsün can arkadşlarım🥰😍

Kızlar benim kistim vardı 2aydır yarında transferim var.son gün kontrol yapılmadıgı için ben kurtlu duramadım özelde bir dr a gittim demin kistlerim gitmiş.gitmişken rahim duvarınada baktırdım normal şekilde şükür yarın içim içimi yerdi kist felan duruyor deseydi dr o saatten sonra transferde yapılmıs olacaktı:) artık dr lara güvenemez oldum
Ay süper bir haber bu. 🥰
Nasıl gitmiş kendiliğinden. 😂
Bişiy yapmadın bunun için dii mi?
Hadi bakalım, yarın al gel bebişlerini inşallah. ❤️

Yazmak istedim.
İlk gebeliğimde 10.hafta kaşıntı yanma acıma yasadm vajinal bölgede dr a gittim herhangi bir tahlil olmaksızın krem verdi .kullandm geçti.12.hafta leke geldi dr a gittim ve kanama alanı var iğne yat dinlen ,sonra acaip sekılde kan bosaldı dr a gittim yatıs serum iğne eve,2gün sonra tekrar iğne serum eve bu arada crp idrarda bakılmıs crp 41 çıkmıs ama dr bana enfeksıyondan bahsetmedı bıle halbuki antıbıyotıge baslamam gerekıyormus tabi benm haberm yok.ertesı gün tüp dr a gidiyorum aşırı yogn kanama devam ediyor direk serklaj dedi kanamaya ragmen ben saf bilmiyorum tabı tamm dedim o korkuyla,ertesı sabah serklaja alındım bu arada tüp drumda bakmıyor tahlıle felan enfeksıyon varken serklaj yapmak aşırı tehlıkelıymıs bu arada öylede oldu.amelıyattan cıktıgımda acısız olması gerekırken merkez cıglıklarımla ayaklandı öyle bir acı yok.ipne agrı kesıco eve yolladı defalrca sıtma geçirdim kanama hiç durmuyr sürekli tüp dr a gidşp gelıyrm bana nazlısın sen mıymıysın dio halbukı ben acıdan rabbim al bebegı razıyım kurtar benı dıyecek duruma gelmıstm.en son bir prof perinatologa gittim ve durumumun vahım oldugunu acıl yatıs ve dusuk yapmam gerektıgını soyledı acılen bşr özel hastaneye gidip yattım kan kaybından şoka girmek üzereymısım kan verdıler ilaçla düşük yaptım.ıkı drunda nasıl bebegıme ve benm canıma mal olcagını yazmak ıstedım.amacm sizin üzülmeniz korkmanız değil.her zaman tedbirli davranmanız gerektıgını anlatmak.

İnşallah canım benim hala karar veremedim. Bakalım daha ilaçlara yeni başladım biraz daha düşüneyim bakalım 🥰
cnm tutunma olayı anne yaşı ve embriyo kalitesiyle alakalı oluyor sanırım benimkiler 2 tane 5 .gündü 35 yaşından sonra 2 transfere daha sıcak bakıyor doktorlar

Yazmak istedim.
İlk gebeliğimde 10.hafta kaşıntı yanma acıma yasadm vajinal bölgede dr a gittim herhangi bir tahlil olmaksızın krem verdi .kullandm geçti.12.hafta leke geldi dr a gittim ve kanama alanı var iğne yat dinlen ,sonra acaip sekılde kan bosaldı dr a gittim yatıs serum iğne eve,2gün sonra tekrar iğne serum eve bu arada crp idrarda bakılmıs crp 41 çıkmıs ama dr bana enfeksıyondan bahsetmedı bıle halbuki antıbıyotıge baslamam gerekıyormus tabi benm haberm yok.ertesı gün tüp dr a gidiyorum aşırı yogn kanama devam ediyor direk serklaj dedi kanamaya ragmen ben saf bilmiyorum tabı tamm dedim o korkuyla,ertesı sabah serklaja alındım bu arada tüp drumda bakmıyor tahlıle felan enfeksıyon varken serklaj yapmak aşırı tehlıkelıymıs bu arada öylede oldu.amelıyattan cıktıgımda acısız olması gerekırken merkez cıglıklarımla ayaklandı öyle bir acı yok.ipne agrı kesıco eve yolladı defalrca sıtma geçirdim kanama hiç durmuyr sürekli tüp dr a gidşp gelıyrm bana nazlısın sen mıymıysın dio halbukı ben acıdan rabbim al bebegı razıyım kurtar benı dıyecek duruma gelmıstm.en son bir prof perinatologa gittim ve durumumun vahım oldugunu acıl yatıs ve dusuk yapmam gerektıgını soyledı acılen bşr özel hastaneye gidip yattım kan kaybından şoka girmek üzereymısım kan verdıler ilaçla düşük yaptım.ıkı drunda nasıl bebegıme ve benm canıma mal olcagını yazmak ıstedım.amacm sizin üzülmeniz korkmanız değil.her zaman tedbirli davranmanız gerektıgını anlatmak.
çok geçmiş olsun canım neler yaşamışssın :( enfeksiyon çok önemliymiş gerçekten 2 doktorun böyle önemli birşeyi atlamış olması çok büyük hata olmuş Allahım bu tedavini hayırlı kılsın evladını sağsağlim kucağına al inşallah :dua:

canım senin tek mi çift mi tuttu ben orayı kaçırdım kendi telaşımdan
Canım yani değerim ikiz değeri gibiydi 2200 çıkmıştı ama ben biraz kese için erken gittim şimdilik bir tane gördüm varsa haftaya gösterir kendini dedi ama ben yarın kendi tüp bebek doktoruma gidecegım o varsa yarın belli olur dedi 5 gün geçmiş oluyor test günümden

çok geçmiş olsun canım neler yaşamışssın :KK43: enfeksiyon çok önemliymiş gerçekten 2 doktorun böyle önemli birşeyi atlamış olması çok büyük hata olmuş Allahım bu tedavini hayırlı kılsın evladını sağsağlim kucağına al inşallah :dua:
Amin inşallah.geldi geçti cok sukür.herşey bir tecrübe oyüzden biz cok emek vererek hamıle kalıyoruz.hepimiz temkinli olalım iyi dr secelim gözümüz kapalı biat etmeyelım die yazdım:)

Nureella Nureella canım evet dün kontrolde iki yolk saç ve bebek vardı. Ama benim tek embriyo koyuldu içerde bölünmüş 🥴 🥰hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah
bende 2 embriyo koydurduğuma kızıyordum ama nasip olunca tek embriyodan bile oluyor işte amin cnm amin netleşince ikziliğin 2022 ikiz anneleri grubuna göz atarsın :KK200:

Aynen öyle valla canım o ilaçlar hele neler ediyor bize. Bu arada Estrofem baş dönmesi yapıyor mu kızlar arada başım dönüyor acaba ondan mı
Ilk tedavimde estrofemde hic bir sikayetim olmadi. Simdi 1 haftadir kullaniyorum 4_5 gunu goguslerimde agri, gogus kafesimde baski nefes almada zorluk carpinti yapti. Su an gecti kalmadı hic biri

merhaba başınız sağolsun neden kaybettiniz bebeğinizi
canım 36 haftalıktı kaybettiğimde ani bebek ölümü diye geçiyormuş sebebi bulunmadı okadar güzel giden gebeliğim vardıki ne ağrısı ne bulantısı olmuştu vefat ettiği gün bile bende hiçbir ters giden birşey yoktu hareket etmediğini farkettim eşimle kontrole gidelim dedik hareketlerini dinleyip geliriz içimiz rahat etsin demiştik ama hareketleri yoktu sonra sezaryana alındım karnım boş kucağım boş eve geldik eşyaları duruyordu öyle 2 sene geçti ama acısı geçmedi :(ismi İbrahim Egeydi kalbimin hiç geçmeyen yarası olarak kaldı...

canım 36 haftalıktı kaybettiğimde ani bebek ölümü diye geçiyormuş sebebi bulunmadı okadar güzel giden gebeliğim vardıki ne ağrısı ne bulantısı olmuştu vefat ettiği gün bile bende hiçbir ters giden birşey yoktu hareket etmediğini farkettim eşimle kontrole gidelim dedik hareketlerini dinleyip geliriz içimiz rahat etsin demiştik ama hareketleri yoktu sonra sezaryana alındım karnım boş kucağım boş eve geldik eşyaları duruyordu öyle 2 sene geçti ama acısı geçmedi :KK43:ismi İbrahim Egeydi kalbimin hiç geçmeyen yarası olarak kaldı...
Canm benm yaaa sende cok ağır bir durum yaşamışsınn başın sağolsun;(( en acısını yaşamısın inşallah bu sefer en güzelini versn rabbim.onlar artık bizim meleklerimiz

Yazmak istedim.
ooyy cnm okurken için daraldı birde sen bunları yaşamışsın😞😞 allahım seni ailene bağışlamış.
gerçekten doktor o kadar rahat ki bazu durumları umursamıyor.ben düşük yaptıımda doktor dondurmuşları genetiğe gönderelim dedi sadece.onu dinlemedim dondurulmuşların genetiğe gönderilmesini doğru bulmadığımı söyledim.kendi kararmızla genetik test yaptırdık ve kan pıhtılaşmam çıktı.o yüzden biraz da kendi doktorumuz olmalıyız.maşallah sana sen ilaç ayarlaması yapacak kadar profesyonel olmuşsun😅

Back