How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Oy senin dualarına kurban canımsınn.bu da bizim sınavımızmış ağlıyacaz üzülücez yorulcaz ama inanıyorumki sonunda da güleceğiz.peygamber sınavı verilmiş bize elbet mükafatınıda görücez bende senin için hepimiz için her gün dua ediyorum. 8senedir bekliyorum bende . Bir gün doguma gün sayacagımız günlerde gelecek elbet🥰 güçlü kadınlarız biz üstesinden geliriz sana koccaman kalp gönderiyorummm 💖
💜❤️ inşallah canım.Umarım bir an evvel kavuşuruz, yoksa ben nine olacağım 😂

İlaçlar herkeste başka etkiler yapıyor ben normalde iştahsızdım iyice iştahsızlaştım.sürekli miğdem bulanıyor,çarpıntım var ah bu ilaçlar neşer yapıo bize.keşke benm göğüslerde fışkırsa nerdeeee pek bi özeniyom haaa😁
ayy keske bende istahsiz olsam ahh ahhh valla yok ama simdi oenmli degil bi hamile kalayim hwrsey bitsin etsin en son gdiecem cerraha beni duzeltsinlerr😁😁😁😁 ayy bilmiyorum ya neyse hayirlisiylan olsunlarda ben herseye raziyim saka bi yana insallab verdigimiz emegin karsiligini aliriz ya insallahhh🙏🙏🙏

Arkadaşlar merhaba İzmir’de olup pgt veya ngs’li transfer deneyen var mı?Hangi doktorlar ilgileniyor.4 kere tutmayan denemem var.5. de tutmazsa bu işlere girişeceğim.

ayy keske bende istahsiz olsam ahh ahhh valla yok ama simdi oenmli degil bi hamile kalayim hwrsey bitsin etsin en son gdiecem cerraha beni duzeltsinlerr😁😁😁😁 ayy bilmiyorum ya neyse hayirlisiylan olsunlarda ben herseye raziyim saka bi yana insallab verdigimiz emegin karsiligini aliriz ya insallahhh🙏🙏🙏
şuan enerji lazım vücuda boşver dursun o iştah;)) gelsinlerde kilo yemek vs hiçç umrumuzda değil😁ah ahhhh gelsinler artıkk bebelerr🥰😂

şuan enerji lazım vücuda boşver dursun o iştah:KK66:) gelsinlerde kilo yemek vs hiçç umrumuzda değil😁ah ahhhh gelsinler artıkk bebelerr🥰😂
Ayy canlarımmm bir tutunsun size bebişler zaten mide bulantıları başlayınca yemek mi yeniliyor 😭 şimdi yediniz yediniz.. Şimdi geçene kadar ben napcam modundayım 😂

Back