- 19 Kasım 2020
- 22.005
- 48.081
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.061
Ne etti bakem ama şuan saydıkları da güzelben anlamam geçen beni kazıkladı misafir perver olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne etti bakem ama şuan saydıkları da güzelben anlamam geçen beni kazıkladı misafir perver olsun
bana kzaıklı fiyat eçkti bal perisine 200 bana 220 beni zengin buldu zaaarrrNe etti bakem ama şuan saydıkları da güzel
Benimki raporlu deil canım malesef Allah'tan indirim uyguluo eczane yineBende 400 vermiştim rapora. Ama transfer zamanındaki ilaçları karşılamıyor galiba canım tam bilmiyorum. Çok uzun kullanmak gerekirse raporda karşılıyorsa eğer mantıklı almak. Ama bilemedim
Canim sağlıkla Güzel haber alalım inşallahBen de şimdi çıktım hastaneden.
Biri 4aa diğeri 4ab, 2 embriyo transfer edildi.
Bedenen, ruhen ve aklen sağlıklı sıhhatli bir şekilde dünyaya gelsinler inşallah.
Canım benimde 14.gün 1687 cıktı değerim değere göre ikiz olma ihtimali var demişti doktorum bugün kese görmeye gittim tek kese var değere çok takilmamak lazımmış bende kendimi ikize hazırlamıştım nasip böyleymiş sağlıklı hayırlı olsunlarda ❤❤Yaa şoktayımm resmenn ben tek diye hazırlamıştım kendimi doktorum muhtemelen ikiz dedi yaa çok tuhaf bi his
Hee anladım canım dediğin gibi eczacı indirim yapıyorsa oda iyi. Yoksa cidden çok pahalı ilaçlar yaBenimki raporlu deil canım malesef Allah'tan indirim uyguluo eczane yine
Hemde nasi valla bı ara not aliodum ipin ucu kaçtıHee anladım canım dediğin gibi eczacı indirim yapıyorsa oda iyi. Yoksa cidden çok pahalı ilaçlar ya
Aşko patatesli poğaça yapıyrm pişssindr sıcak sıcak ikram edeyimm ama ayran mecburi içilecek ona görepüüüüüüü kayserilide değil ki cimrilik eder
Soğuk ayran alayım bari
Hadi gözün aydın nisacım maşallah dielim artk gün saymacaBen de şimdi çıktım hastaneden.
Bedenen, ruhen ve aklen sağlıklı sıhhatli bir şekilde dünyaya gelsinler inşallah.
Sağol canım benim Allah razı olsun darısı isteyen herkese Rabbim bu yolda yürüyen emek eden her kadının kucağını doldursun hayırlısı ile inşallah ❤Ayyyyyy çok güzel bir haber bu.
Maşallah maşallah.
Amiiiin.
Günün 2.güzel haberi.
Maşallah kızlar yaa.
Aynen bebegım o boşa gitti.ah bu zalım ilaçlar ahhh.Ben smdi bi kez dahami 600 vericem benim boşa mı gitti iki ay önce göbeğimden vurmustum smdi bu adette yine Alcam sanirim
Bu ay kendi doktoruma gidecem ona kadar bekleyeyim diyorum inşallah kötü bir şey değildir yaGeçmiş olsun canım Bilgim yok ama bulunduğun bölgede bir doktora görün istersen. Ultrasonda bakar en azından net bir şey söyler.
Of of ne güzel gider birde turşu misHoş geldinnn prensesimiz hele buyur ayran bulgur pilavı yanına kuru soğan buyur yiyek
en sevdğim poğaça patatesli ımmmmm ellerine sağlıkAşko patatesli poğaça yapıyrm pişssindr sıcak sıcak ikram edeyimm ama ayran mecburi içilecek ona göre
peki hamilemiain canımBen yasadım halende yaşıyorum canım
Amin inşallah canım gözün aydın hayırlısı olsun sımsıkı tutunsunlar annelerineBen de şimdi çıktım hastaneden.
buyur gelll bebeğimm beraber yiyelim:) birden yazıverdm hakkınızı helal edin canınınz istediyseOf of ne güzel gider birde turşu mis
Evet canım çok şükür hamileyim bugün keseyide gördümpeki hamilemiain canım
saol bebegım benmakşam bdv de konu bulursan etiketle benide muahhhen sevdğim poğaça patatesli ımmmmm ellerine sağlık
ay çok sevindim canım hayırlı olsun peki bel ağrısıda oldu muEvet canım çok şükür hamileyim bugün keseyide gördüm