• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

İşte tam onu vercegi gün iptal oldu ben dört gün kalmıştı yanılmıyorsam transfere hani morari oturmamiorum dio lar ya ondan dedim vermemişti fitilde sadece vitaminler neupogen iğne başında prednol estrofem vermişti belki bu ay değişik seler verir canım
kalça iğnesini bende tercih etmıyrm felç gibi gezdiriyor.prolutex kullanıyrm ben birde litunus fitil. Prolutex te cok pahalı anacm valla iliğimizi kuruttular.neupogen de deneysel bir iğne bakalm 1adet yapacakmıs zaten 600tl cıvarı kutusu 2500

Ağzını yerim senin hele nasıl güzel seviyor bak bak😍😍
Duy bunları bebişko duy hele bak gel nasıl sevecek annen seni😍🥰
Yaaa valla baskasının cocuguda olsa kurban olarak severım onlar melek melek Severim hepsini gelsinler artık kollarımızaaaaa 😍😍aşka geldimmm😁

Yaaa valla baskasının cocuguda olsa kurban olarak severım onlar melek melek Severim hepsini gelsinler artık kollarımızaaaaa 😍😍aşka geldimmm😁
Oh Ohh pozitif enerjiler yollayalım evrene geri de bebek olarak gelsin🤣
Kızzz ilacın kutusu 2500 mü😱tüü anam onunda bi raporu falan olsa bari

Geldim geldim 😍😍 betaya göre ikiz olma ihtimali var demişti doktorum nasip tek kese gözüktü bebekde oluşmuş ve o minnacık kalbi atıyordu ❤❤ herşey yolunda çok şükür haftaya kalp atışını duymak için gidicem 🤲🤲 Rabbim hayırlısı ile bu yolda yürüyen herkese nasip etsin dualarım hepinizle 🌸🌷💟
Ayyyyyy çok güzel bir haber bu. 🥰
Maşallah maşallah. ❤️
Selam kızlar ben de bugün kese için gittim.Cok şükür kese oluşmuş bebis bile vardi içinde pıt pıt atıyordu kalbi 🥰dışa vermedi küçük diye ama gözlerimle atışını gördüm şükür 🙏Haftaya dinleriz dedi.
Bu ara herkes ikiz dedi ama benim de tek kese görüldü.Beta ile.cok ilgisi yok galiba.
Darısı bekleyen herkese olsun inşallah 🙏
Amiiiin. 🙏
Günün 2.güzel haberi. 👏👏👏
Maşallah kızlar yaa. ❤️❤️❤️

Ben smdi bi kez dahami 600 vericem benim boşa mı gitti iki ay önce göbeğimden vurmustum smdi bu adette yine Alcam sanirim
Bende 400 vermiştim rapora. Ama transfer zamanındaki ilaçları karşılamıyor galiba canım tam bilmiyorum. Çok uzun kullanmak gerekirse raporda karşılıyorsa eğer mantıklı almak. Ama bilemedim🤷‍♀️

Ben de şimdi çıktım hastaneden.
Biri 4aa diğeri 4ab, 2 embriyo transfer edildi.
Bedenen, ruhen ve aklen sağlıklı sıhhatli bir şekilde dünyaya gelsinler inşallah. 🥰
İnşallah canım benim hadi gözün aydın sağlıkla büyüsünler sağlıkla tutunsunlar. Sağ salim gelsinler 🥰🥰😍😍🐣🐣

Back