- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
- 133
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #3.961
Yaa canım çok sevindimGeldim geldimbetaya göre ikiz olma ihtimali var demişti doktorum nasip tek kese gözüktü bebekde oluşmuş ve o minnacık kalbi atıyordu ❤❤ herşey yolunda çok şükür haftaya kalp atışını duymak için gidicem Rabbim hayırlısı ile bu yolda yürüyen herkese nasip etsin dualarım hepinizle
Öyle öyle şaka yapıyorum merkez çok yoğun hem kese hem kalp için çağırsalar daha da yoğun olurduKız oyle deme, onlar da napsın, muallakta kalmamak ıcın, şöyle gümbür gümbür duyulsun istiyorlar
Aynen ben de oyle dusunuyorum, hersey yolunda desin, kalp sesını duymasam da olur.. Ama yeterki orada attığını bileyim. Zaten cok mınık oldugu ıcın zararlıymıs dıyorlar.Öyle öyle şaka yapıyorum merkez çok yoğun hem kese hem kalp için çağırsalar daha da yoğun olurduİnşalah sağ Salim ilerlesin de 9. Haftada gel deşeler ağzımı açmam
aynen kuzum ben anladım zaten ne anlatmaya çalıstıgınıBak burda adete gore 5+1im, 5.gün embrıyosu oldugu ıcın 5+3 cıkıyorum bu hesaplamada, yanı yumurtalama 14.gun gıbı kabul edilip otomatik hesaplıyor, benım dedıgım sey de buydu doktor benimkini 2 gun one cekebılır, veya bebek 2 gun onde gıdıyor diyebilir. Bunu soyleme ye çalısmıstım.. O yuzden adetın kacıncı gunu kavınıncı gun embrıyosu onemlı dedım..
Yok cnm nrmalde 2tane içiliyr ama ben 1adet alıyrm 48kiloyum yakn zamnda enfeksyn atlattım oyüzden kaldıramıyrm 2adeti ama ben transferden snra bırakçam devam lı kullanmıcamSabah aksam alıyorsun deıl mı, ben 12 gun kullandım onu
Ya oyle de ıste. Konuyu Baska yere cekınce sinirim bozuldu. Ben burda kimseye üstünlük taslamıyorum. Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya calıstım.aynen kuzum ben anladım zaten ne anlatmaya çalıstıgınıblast olsn 3.gun olsn dr lar regl gününden gidiyor hiç umursamıyorlar blastmıs tupmüş ) normal gebelk gibi devam ediyr takip
Sen daha kısa süre kullanmış olacaksın o zaman, sifa olsun ınsallahYok cnm nrmalde 2tane içiliyr ama ben 1adet alıyrm 48kiloyum yakn zamnda enfeksyn atlattım oyüzden kaldıramıyrm 2adeti ama ben transferden snra bırakçam devam lı kullanmıcam
canım tek olsun sağlıklı olsun yeterki Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGeldim geldimbetaya göre ikiz olma ihtimali var demişti doktorum nasip tek kese gözüktü bebekde oluşmuş ve o minnacık kalbi atıyordu ❤❤ herşey yolunda çok şükür haftaya kalp atışını duymak için gidicem Rabbim hayırlısı ile bu yolda yürüyen herkese nasip etsin dualarım hepinizle
benimde ikiz ve bende çok korkuyorum Allahım hayırlısını versin inşallahKuzumm evet çok teşekkür ederim doktorda ikizler muhtemelen dedi yüksek ihtimalle dedi şoktayım ben kendimi teke hazırlamıştım korkularım umarım Rabbimin gücüne gitmez
Kuzum sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah çok sukur hersey yolunda ultrasonda kac haftalık gözüktüGeldim geldimbetaya göre ikiz olma ihtimali var demişti doktorum nasip tek kese gözüktü bebekde oluşmuş ve o minnacık kalbi atıyordu ❤❤ herşey yolunda çok şükür haftaya kalp atışını duymak için gidicem Rabbim hayırlısı ile bu yolda yürüyen herkese nasip etsin dualarım hepinizle
bozulmasn sinirin sen hamilesin kuzum.öle ufak seylere canını sıkma aslında aynı seyın laciverti konustugumuz ama iletişim zor oluyor sanal ortamda. Herkes bildiği şekil davransın nihayetnde doğru bir tanedirYa oyle de ıste. Konuyu Baska yere cekınce sinirim bozuldu. Ben burda kimseye üstünlük taslamıyorum. Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya calıstım.
Ay kıyamam ya Allahtan çok kullanmicaksinilaçlar beni gene mafetti bu prograf fena bişeee
Evettt 1hafta yeter bacoooAy kıyamam ya Allahtan çok kullanmicaksin
Tamam tamam tabi uzun zamandır dedikodu yapamadıkEvettt 1hafta yeter bacooobi ara zahmet olmassa ara da bi yüzünü görelim
yaaa iki muhabbetin belini kırmak lazımTamam tamam tabi uzun zamandır dedikodu yapamadık
Prograf ne için kullanilio canımilaçlar beni gene mafetti bu prograf fena bişeee
kortizon ilaç bağışıklığı baskılıyor bebek tutunsun diye kimiside prednol kullanıyor.Prograf ne için kullanilio canım
hayırlı olsun inşallah çok sevindimGeldim geldimbetaya göre ikiz olma ihtimali var demişti doktorum nasip tek kese gözüktü bebekde oluşmuş ve o minnacık kalbi atıyordu ❤❤ herşey yolunda çok şükür haftaya kalp atışını duymak için gidicem Rabbim hayırlısı ile bu yolda yürüyen herkese nasip etsin dualarım hepinizle
Haklısın canım, bosyere canımı sıkmamalıyımbozulmasn sinirin sen hamilesin kuzum.öle ufak seylere canını sıkma aslında aynı seyın laciverti konustugumuz ama iletişim zor oluyor sanal ortamda. Herkes bildiği şekil davransın nihayetnde doğru bir tanedir)
Geldim geldimbetaya göre ikiz olma ihtimali var demişti doktorum nasip tek kese gözüktü bebekde oluşmuş ve o minnacık kalbi atıyordu ❤❤ herşey yolunda çok şükür haftaya kalp atışını duymak için gidicem Rabbim hayırlısı ile bu yolda yürüyen herkese nasip etsin dualarım hepinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?