- 9 Ekim 2020
- 5.745
- 7.689
- 148
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #3.941
rahim duvarı 3ekime kadr dahada kalınlasır zaten progesterona baslayınca kalınlasma duruyor cunku.ben de 13.unde gittim kntrole 8.5 tu dr 15inde progesterona baslattı tahmınen 9mm olmustr 14.gun 15gunlede basladk iğnelere 1ekım transfer verdi gerici bir süreç hakkaten panık atak olmassak iyidirayy insallag canim ya insallah valla her anlamda cok yorucu bu durum
valla 3.ekimde baslatiyor doktor 2 ampul seklinde gobekten vurucam iste sonra son bi 5. kontrolum var sonrasi iste trabfer sen ne durumdasin suanda
Birde sen lucrinli tedavı mı görüyorsun?ayy insallag canim ya insallah valla her anlamda cok yorucu bu durum
valla 3.ekimde baslatiyor doktor 2 ampul seklinde gobekten vurucam iste sonra son bi 5. kontrolum var sonrasi iste trabfer sen ne durumdasin suanda
ya bu 4. oldugu icin daha boyle biraz hevesim heycanim yok normallesti ama yinede tabiki tutacakmi tutmiycakmi sikinti var bende cunki yoruldum valla o yuzden insalalh son olursa super olacakrahim duvarı 3ekime kadr dahada kalınlasır zaten progesterona baslayınca kalınlasma duruyor cunku.ben de 13.unde gittim kntrole 8.5 tu dr 15inde progesterona baslattı tahmınen 9mm olmustr 14.gun 15gunlede basladk iğnelere 1ekım transfer verdi gerici bir süreç hakkaten panık atak olmassak iyidir)
Ya sımdı standartlara göre 7mm-14mm arası deniyor ortalama drlar 9mm istiyor.benm ilk transferde 7.2mm di cok asırı ümitsizdm tutmayacak nasl olsa die ilaçları bile kullanmadm ciddi söylüyrm sadece fitil attm.testi bile ölesine umursamazca yapmıstm ama tutmustu.nasipte varsa incelık kalınlk herşey bahaneya bu 4. oldugu icin daha boyle biraz hevesim heycanim yok normallesti ama yinede tabiki tutacakmi tutmiycakmi sikinti var bende cunki yoruldum valla o yuzden insalalh son olursa super olacakbu arada rahim halinligi kac olmasi en iyisi trabfer icin
Benim ve arkadaşım
Ayy canım gözün aydın benimde bugün doktor la görüştüm estrofen vermişti onu bıraktırdı beş gün içinde gelir inşallah ama ağrım belli ediyo geliyorum ben dieKızlarr benim beklenen misafirde geldişimdi hastaneye geldim pcr testi vericem. Şehir dışında olduğu için otobüsle gidebilmek için
Tureed canım var mı sende gelen giden
Canım normalde 9 ekime randevu verdi Memorial ama ben çarşamba perinatoloğa gidicem nasipse. Önceki gebeliğim riskli olduğu için bi ön görüş almak istiyorumAynen oyle, sen hangi gun gideceksın cnm
Yaa şoktayımm resmenn ben tek diye hazırlamıştım kendimi doktorum muhtemelen ikiz dedi yaa çok tuhaf bi his
Canim rabbim kolaylığını verir inşallah hayırlısı olsunKuzumm evet çok teşekkür ederim doktorda ikizler muhtemelen dedi yüksek ihtimalle dedi şoktayım ben kendimi teke hazırlamıştım korkularım umarım Rabbimin gücüne gitmez
beni bekleme hiç
Yaaa sen cansın can tabiki bekliyorum senide kuzum az kaldi az gün sayıyoruz artikbeni bekleme hiç
Cok sagol canım hepimiz saglikla kucağımıza alalım inşallah besinci gün emriyosuydu 8.gun yaptım ilk 28 çıkanCanım çok güzel artmış değerler , maşallah28 çıkan değer için testi kaçıncı gün yapmıştın?Allah sağlıkla kucağına aldırır inşallah
Kalbe cagırmıs senı dırek o zaman.. İyi olur bence de, her ihtimale karsı..Canım normalde 9 ekime randevu verdi Memorial ama ben çarşamba perinatoloğa gidicem nasipse. Önceki gebeliğim riskli olduğu için bi ön görüş almak istiyorum
Geldim geldim
ilaçlar beni gene mafetti bu prograf fena bişeeeYaaa sen cansın can tabiki bekliyorum senide kuzum az kaldi az gün sayıyoruz artik
Bak burda adete gore 5+1im, 5.gün embrıyosu oldugu ıcın 5+3 cıkıyorum bu hesaplamada, yanı yumurtalama 14.gun gıbı kabul edilip otomatik hesaplıyor, benım dedıgım sey de buydu doktor benimkini 2 gun one cekebılır, veya bebek 2 gun onde gıdıyor diyebilir. Bunu soyleme ye çalısmıstım.. O yuzden adetın kacıncı gunu kavınıncı gun embrıyosu onemlı dedım..Ben brdan hesaplıyrdmTüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Tüp bebek yöntemiyle gebe kaldıysanız ve kaç haftalık hamileyim diye merak ediyorsanız hesaplama aracı için buraya tıklayın.tup-bebek-gebelik.hesaplama.net
Sabah aksam alıyorsun deıl mı, ben 12 gun kullandım onuilaçlar beni gene mafetti bu prograf fena bişeee
Aynen canım orada prosedür öyle tek muayene hakkı var onu da kalp atışının duyulacağı bir tarih belirliyorlar. Varsa var yoksa hadi yallahKalbe cagırmıs senı dırek o zaman.. İyi olur bence de, her ihtimale karsı..
Kız oyle deme, onlar da napsın, muallakta kalmamak ıcın, şöyle gümbür gümbür duyulsun istiyorlarAynen canım orada prosedür öyle tek muayene hakkı var onu da kalp atışının duyulacağı bir tarih belirliyorlar. Varsa var yoksa hadi yallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?