- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #3.821
Canım inşallah ilerlesin de bize umut ol.Benim de 3 negatif , 1 tane kimyasalım var.Bu 5. Denemem.Çok zor, seni çok iyi anlıyorum.Her anı zor.Benim test günüm 2 Ekim.Bilmiyorum pozitifi görecek miyim ama görürsem eminim kese, kalp atışı derken kafayı yerim. Kolay kolay anlaşılmaz o kadar atlattığımız badire, ne üzüntülerden geçtik ama iyi düşün , sonunda oldu benceBelkide okadar deneme beni bukadar gerdi. Çünkü çok üstüste oldu ilk ikisi direk negatif,birtanesi kimyasal.. bunda keseyi gördük ama inşallah sağlıkla ilerler bundan sonra…çok tşk ederim
Şize ne kimin ne yapacağı???İsteyen telaşlanır, isteyen üzülür.Destek olacağınız yere laf sokmaya mı geldiniz buraya???siz ne yapacaksınız böyle 36-38 hafta acaba
Evet onun tarzı öyle sanırım bişeyi cevapliyim yardımcı olayım havasında ama uslübünun farkında olmadıgını düşünüyorumŞize ne kimin ne yapacağı???İsteyen telaşlanır, isteyen üzülür.Destek olacağınız yere laf sokmaya mı geldiniz buraya???
Canim selamKızlar benim asıl test günüm bile yarın 13.gün demişti doktor tabi bilenler biliyo erken öğrendim ben biraz sonucu ya benim midem iki gündür feci bulanıyor afedersiniz başladım istifalaraçok erken değilmi ne yersem çıkartıyorum resmen özellijlede bugün hesaplarıma göre şu an 5+1
Burda herkesin hormonlarini halay ceker vaziyetteCanim selamnormal demek ki senin Hormon seviyelerin baya yüksek yani gebelige güzel adapte olmussun östrojen yüksekse bulanti kusma daha cok olur diye okumus tum bir yerde
Canım o uslüp falan değil. Gülen yüz koyup şaka yaptığını düşündürterek laf sokmak.Bildiğin eğleniyor ve deşarj oluyor insanları üzerek. Bazıları öyle zevk alır hayattan, başkalarını üzerek. Kimse burada başkasının üzerinden deşarj olamaz, zaten insanların canı burnunda ne sıkıntılar atlatmış.Anamız ağlamış burada 5. Denemedeyim kimsenin dalgasını çekemem.İnsanlara destek olacaksa yazsın, yoksa bi zahmet uzak dursun.Evet onun tarzı öyle sanırım bişeyi cevapliyim yardımcı olayım havasında ama uslübünun farkında olmadıgını düşünüyorumgenelde laf sokuyor gbi hissediyorum ben de
Benim ki şöyleFotoğrafını ekledim ben ölçülerden anlamıyorum.50000 az mı oluyor haftada 1?
Canım inşallah bir sıkıntı yoktur benimkindeBenim ki şöyle
Canım çok güzel bence kusma belirtilerinin olması , ne zaman yaptın testini?3. Gün embriyosu mu?Hadi inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar benim asıl test günüm bile yarın 13.gün demişti doktor tabi bilenler biliyo erken öğrendim ben biraz sonucu ya benim midem iki gündür feci bulanıyor afedersiniz başladım istifalaraçok erken değilmi ne yersem çıkartıyorum resmen özellijlede bugün hesaplarıma göre şu an 5+1
ben sürekli iç hastalıkları gidiyorum hep 3 ay vitamin d ,tiroid ,ferritin ve glukoz bakıyorum. Eğer sana doktor böyle yazdı sen öyle kullan. Ben dedim bu damlaları uğraşmıyorum direk ampul 300.000 alıyorumCanım inşallah bir sıkıntı yoktur benimkinde
Canım benim de bulantılarım var..6+4 üm şu an.. İstifra edecek düzeyde değilim ama bugün mesela çok var.. Gece daha da artıyor ve hiç iştahım yok.Kızlar benim asıl test günüm bile yarın 13.gün demişti doktor tabi bilenler biliyo erken öğrendim ben biraz sonucu ya benim midem iki gündür feci bulanıyor afedersiniz başladım istifalaraçok erken değilmi ne yersem çıkartıyorum resmen özellijlede bugün hesaplarıma göre şu an 5+1
Ben de bilmiyorum canım.Bana da ilk önce dediler 27 veya 29 ama son kontrolde 28 dedi çünkü pazartesi ve çarşamba çok kalabalık oluyor. Valla devlette tüp bebek bölümde çalışmak çok zor (((doktor bi ultrason yapıyor sonra başka odaya gidiyor yumurta topluyor geri geliyor sonra bi aşılama var bi transfer var((( Antalya’da o kadar kalabalık ki anlatamam kızlarişte bu yüzden salı gel dedi rahat yapalım transfer. Kızlar siziniz hangi kalitesi embriyo?benim 4ab transfer edecekler . Bir tane daha var 3bb
Canimmm iyiyim cok şükür sen nasılsınSsevincli canımm nasılsın. Nasıl gidiyor acaba mide bulantıların falan başladı mı merak ettim. Benim bazen arada oluyor da
Yaa kuzum çok üzüldüm bnde iki gundur böleyim ama neden bu kdr erken başladı benimki anlamıyorumCanım benim de bulantılarım var..6+4 üm şu an.. İstifra edecek düzeyde değilim ama bugün mesela çok var.. Gece daha da artıyor ve hiç iştahım yok.
İnşallah canım çok teşekkür ederimOo şimdiye kadar dayandıysan tebrik ediyorum valla bizim kızlar 4. 5. Günde başlıyor
İnşallah seninledir sağlıkla tutunmuştur bebişin. Sağ salim büyüsün
Ya ne güzel olsun bence onların bulantısı bile güzeldir rabbim bize de nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde canımYaa kuzum çok üzüldüm bnde iki gundur böleyim ama neden bu kdr erken başladı benimki anlamıyorumneyse tabi bebişler iyi olsunda napalım katlanıcaz artık daha kesesini bile görmeden bn burdayım diyor resmen
Bebegm daha yeni gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?