2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım lütfen hep pozitif düşün olumsuzu çağırma benim de 4.denemem çok zor ancak biz birbirimizi anlarız ama olacak ben inanıyorum inşallah şans bize gülecek bu sefer bebişler gelecek

kurallar nasıl işliyor bilmiyorum lakin rahatsızlık duyduysa admin vs.hemen engelleyeblir,çıkarabilir bunuda anlarım...herkese pozitifler ve sağlıklı bebeler dilerim ancak

kurallar nasıl işliyor bilmiyorum lakin rahatsızlık duyduysa admin vs.hemen engelleyeblir,çıkarabilir bunuda anlarım...herkese pozitifler ve sağlıklı bebeler dilerim ancak
Ya bence sen kendini açıkladın tatlıya bağlanmıştır kimsenin arasında kırgınlık küskünlük olmasın hepimiz şu an hassas bi dönemdeyiz olur böyle şeyler biraz daha pozitif yaklaşalım birbirimize güzel güzel bekleyelim sonuçlarımızı

Canım ben bir pozitif oluyorum sonra bir anda ya yine olmazsa diye karamsarlığa kapılıyorum .İnşallah olur canım, ben de pozitif düşüneceğim
pozitif düşün ,enerjini düşürme hiç .olmaması bir üzüntü kaybetmek ayrı bir üzüntü.ama her savaşın bir galibiyeti olur bu sefer inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin

Canım ben bir pozitif oluyorum sonra bir anda ya yine olmazsa diye karamsarlığa kapılıyorum .İnşallah olur canım, ben de pozitif düşüneceğim
Olur olur rahat olmak çok önemli bence kendimizi rahat bırakalım çok zor biliyorum her an aklımızda ama hep diyolar ya takmadım oldu ben de bu kez rahat takılıyorum pozitif düşünüyorum bazen unutuyorum hatta. Böyle beklemek daha kolaymış

pozitif düşün ,enerjini düşürme hiç .olmaması bir üzüntü kaybetmek ayrı bir üzüntü.ama her savaşın bir galibiyeti olur bu sefer inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin
İnşallah canım hepimiz için dileklerim aynı, güzel yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz inşallah

Geçmiş olsun canım Bilgim yok ama bulunduğun bölgede bir doktora görün istersen. Ultrasonda bakar en azından net bir şey söyler.

Ooo süper hadi gözün aydın canım çok sevindim. Bak korkuyordun ertelenir mi diye. İnşallah sağlıkla tutunduğu günleri de görcez
Benimki selam verdi bakalım dur korkutmayım da gelsin tam anlamıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…