• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

İnşallah canım hepimiz için dileklerim aynı, güzel yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz inşallah 🤲❤️💜🧿🙏
İnşallah canım benim seni çok iyi anlıyorum bende aynı duygular içindeyim. Sanırım önceki negatiflerden kalan bir korku oluyor ister istemez. Ama güzel günler yakındır Rabbim bu defa elimizi boş çevirmesin. Sağ salim kavuşalım yavrularımıza😍🥰

Bu arada kızlar biraz gerginlik olmuş kimseyi engelleme gibi bir durum yok. Hepimiz ilaçların etkisi ile hassas dönemden geçiyoruz olur böyle şeyler. Gereken açıklama da yapılmış. Bundan sonra daha dikkatli olur muhtemelen.
Bende bazen ortama şenlik katmak için şakalar yapıyorum tabi kendimle alakalı şakalar. Amaç sadece ortamı yumuşatmak çünkü bun süreç zaten yorucu ve stresli ama geçicek inşallah ve hepimiz sağ salim kavuşacağız inşallah minik mucizelerimize😍

Çok gerginim… 6+1 haftadayım dün gittim kalp atışı yok😞doktor daha erken dedi ama içimde inanılmaz bir korku var… cuma günü tekrar gidicem. Rabbim korktuğuma uğratmasın inşallah.. aklınıza gelirsem dua edin nolur
Canım benim gönlünü ferah tut erkendir daha. Rabbim sağ salim kavuştursun bebeğine. İnşallah kalp atışını da sağ salim duyacaksın canım 🤲

Kızlar benim asıl test günüm bile yarın 13.gün demişti doktor tabi bilenler biliyo erken öğrendim ben biraz sonucu ya benim midem iki gündür feci bulanıyor afedersiniz başladım istifalara :KK43: çok erken değilmi ne yersem çıkartıyorum resmen özellijlede bugün hesaplarıma göre şu an 5+1
Canım senın 5+1 olman imkansız ben senden baya once transfer oldum ben dun 5+0dım.. Bi ynalısın var tekrar bak istersen test gunun bıle gelmeden 5+1deılsınıdr.

Canım senın 5+1 olman imkansız ben senden baya once transfer oldum ben dun 5+0dım.. Bi ynalısın var tekrar bak istersen test gunun bıle gelmeden 5+1deılsınıdr
Hesapladım canım belki adet günlerimiz farklıdır . Yani normalde hesaplara göre 4+6 ama 5.gün embriyosu olunca 3 daha ekleniyormuş . Son regl tarihim 23 agustos istersen sende hesapla

Canım senın 5+1 olman imkansız ben senden baya once transfer oldum ben dun 5+0dım.. Bi ynalısın var tekrar bak istersen test gunun bıle gelmeden 5+1deılsınıdr.
Al canım gecen biride 5.gün embriyosu 3 gün öndeymiş öle dedi doktoru demiş bi kaç kişi daha öyle yazdı ben o yüzden öyle hesapladım.

Eklentiler

• A3B4C2B1-E8FE-4EDB-987F-C62C69B829B7.png
    A3B4C2B1-E8FE-4EDB-987F-C62C69B829B7.png
    293,7 KB · Görüntüleme: 37
Hesapladım canım belki adet günlerimiz farklıdır . Yani normalde hesaplara göre 4+6 ama 5.gün embriyosu olunca 3 daha ekleniyormuş . Son regl tarihim 23 agustos istersen sende hesapla
Canım benım adet tarihim de 22 agustos, ama transferım adetın 17. Günü gerceklestı, 5.gün embrıyosu, doktorun senın adet tarihini ileri cekecektir. Mesela benimkini öne cekecek 2gün. Hesabın yanlıs. İleri cekme geri çekme olayı transfer oldugun adetın gunu ile alakalı. Ben senden 6 gün once transfer oldum 5.gun embrıyosu senın benden önde olman imkansız..

Canım benım adet tarihim de 22 agustos, ama transferım adetın 17. Günü gerceklestı, 5.gün embrıyosu, doktorun senın adet tarihini ileri cekecektir. Mesela benimkini öne cekecek 2gün. Hesabın yanlıs. İleri cekme geri çekme olayı transfer oldugun adetın gunu ile alakalı. Ben senden 6 gün once transfer oldum 5.gun embrıyosu senın benden önde olman imkansız..
Canım bende ayın 20 sinde regl olmuştum seninle aynı gün transfer olduk. Benim için bugün 5+3 yazıyor doğru mu bilemedim şimdi 🤷🏻‍♀️

Ultrasonda daha net çıkar kuzum benimde kontrol günümde hesaplara göre 5+4tü ultrason 5+1,geldiler 🤭
Saglikli olsunda 3 yada 5 gun farketmez inşallah
Kan verdin mi bu arada 😍

Ultrasonda daha net çıkar kuzum benimde kontrol günümde hesaplara göre 5+4tü ultrason 5+1,geldiler 🤭
Saglikli olsunda 3 yada 5 gun farketmez inşallah
Kan verdin mi bu arada 😍
Tabi kuzum ne farkeder ben sadece erkenden nedne midem bulanıyor diye sormuştum bir arkadaş yanlış hesaplıyorsun falan diyince açıklama gereğinde bulundum saglıklı olsun da ben onu iki sene yine taşırım karnımda 😃😃 bugün verdim sabah bir saate kdr çıkacak inşallah çok heycanlıyım sanırım bu heycanlar hiç bitmicek

Tamam canım senin dedğin gbi olsun ne farkeder ki senden önce veya sonra olmam.🙏 doktorum detaylı. Söyler onlar daha iyi bilir.

Tabi kuzum ne farkeder ben sadece erkenden nedne midem bulanıyor diye sormuştum bir arkadaş yanlış hesaplıyorsun falan diyince açıklama gereğinde bulundum saglıklı olsun da ben onu iki sene yine taşırım karnımda 😃😃 bugün verdim sabah bir saate kdr çıkacak inşallah çok heycanlıyım sanırım bu heycanlar hiç bitmicek
Yaa evet nasipse doğuma kadar bu heyecanlar bu strese devam 🤭
Hadi inşallah güzel çıksın değerin yaz mutlaka haber ver 😍

Back