• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım inşallah ilerlesin de bize umut ol.Benim de 3 negatif , 1 tane kimyasalım var.Bu 5. Denemem.Çok zor, seni çok iyi anlıyorum.Her anı zor.Benim test günüm 2 Ekim.Bilmiyorum pozitifi görecek miyim ama görürsem eminim kese, kalp atışı derken kafayı yerim. Kolay kolay anlaşılmaz o kadar atlattığımız badire, ne üzüntülerden geçtik ama iyi düşün , sonunda oldu bence 🧿❤️💜🤲Darısı başımıza, Allah sorunsuz sağlıksız kucağına aldırsın inşallah 🤲🤲🤲
Canım lütfen hep pozitif düşün olumsuzu çağırma benim de 4.denemem çok zor ancak biz birbirimizi anlarız ama olacak ben inanıyorum inşallah şans bize gülecek bu sefer bebişler gelecek 💖

kurallar nasıl işliyor bilmiyorum lakin rahatsızlık duyduysa admin vs.hemen engelleyeblir,çıkarabilir bunuda anlarım...herkese pozitifler ve sağlıklı bebeler dilerim ancak🌼

kurallar nasıl işliyor bilmiyorum lakin rahatsızlık duyduysa admin vs.hemen engelleyeblir,çıkarabilir bunuda anlarım...herkese pozitifler ve sağlıklı bebeler dilerim ancak🌼
Ya bence sen kendini açıkladın tatlıya bağlanmıştır kimsenin arasında kırgınlık küskünlük olmasın hepimiz şu an hassas bi dönemdeyiz olur böyle şeyler biraz daha pozitif yaklaşalım birbirimize güzel güzel bekleyelim sonuçlarımızı 🌸💖🥰

Merhaba kızlar ikinci çizgi varmı sizce
Screenshot_2021-09-26-23-51-42-64.jpg
kizlar

Canım ben bir pozitif oluyorum sonra bir anda ya yine olmazsa diye karamsarlığa kapılıyorum .İnşallah olur canım, ben de pozitif düşüneceğim 😊🥰
pozitif düşün ,enerjini düşürme hiç .olmaması bir üzüntü kaybetmek ayrı bir üzüntü.ama her savaşın bir galibiyeti olur🥰 bu sefer inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin🍀

Canım ben bir pozitif oluyorum sonra bir anda ya yine olmazsa diye karamsarlığa kapılıyorum .İnşallah olur canım, ben de pozitif düşüneceğim 😊🥰
Olur olur rahat olmak çok önemli bence kendimizi rahat bırakalım çok zor biliyorum her an aklımızda ama hep diyolar ya takmadım oldu 😝 ben de bu kez rahat takılıyorum pozitif düşünüyorum bazen unutuyorum hatta. Böyle beklemek daha kolaymış ☺️

pozitif düşün ,enerjini düşürme hiç .olmaması bir üzüntü kaybetmek ayrı bir üzüntü.ama her savaşın bir galibiyeti olur🥰 bu sefer inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin🍀
İnşallah canım hepimiz için dileklerim aynı, güzel yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz inşallah 🤲❤️💜🧿🙏

Herkese hayırlı akşamlar bende bir şey sorabilir miyim ahustos da ilk transferimizi oldum malesef olumsuz sonuç aldık önümüzdeki ay inşallah tekrar deneyeceğiz ama bende genitql bölge ve kasıklarda şişlik oluştu doktoruma telefonda sordum normal geçer dedi ama hala geçmedi şehir dışında olduğum içim muayeneye de gidemedim
Acaba olumsuz transferlerden sonra sizlerde de oldu mu ?
Geçmiş olsun canım Bilgim yok ama bulunduğun bölgede bir doktora görün istersen. Ultrasonda bakar en azından net bir şey söyler.

Bebegm daha yeni gördüm ☺️ İlaçlardan sersem gibi oldum böyle aptal gibiyim sarhoş gibiyim bir garip hallerdeyim☺️😁 1ekime transfer verildi bakalm artk hayrlısı sende getr artık su misafiri🔪 jou yu çağırırım bak o halleder:KK66:
Ooo süper hadi gözün aydın canım çok sevindim. Bak korkuyordun ertelenir mi diye. İnşallah sağlıkla tutunduğu günleri de görcez😍
Benimki selam verdi bakalım dur korkutmayım da gelsin tam anlamıyla 🤣🤣

Back