- 19 Kasım 2020
- 22.018
- 48.109
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #3.721
Ayy yok kız gelen gidenCatlak-kurabiye sen naptın ben seni takip ediorum benden önce histereskobi oldun ya gelen giden varmı
Evet dua topiclerinden
Oyy kızlar Rabbim inşallah kabul etsin o duları. Sağ salim kucaklarımıza alalım bebişleriEvet birbirimize çok dua ettik
Ayy inşallah canım ya inşallah öyle bir şey olsa keşke. Nasıl sürpriz olur size. Evde test yapmış mıydın peki.Catlak-kurabiye canım çıkamadım bugün eve tamirat içim usta geldi işi uzun sürünce esimde bekledi gidemedik olmadı ya yarin yada 2 3 saat sonra gidip acil de vereyim . Keşke bu kadar gecikme hayra alamet olsa da hamile olmuş olsam
Sen test falan yaptın mı canım kac gün gecikti
Merak etme Allah ona göre güç kuvvet verir.Sen tadını çıkarİnşallah canımkorku başladı şimdiden nasıl olcak diye
Neden öyle söylüyorsun canim neden imkansız olsun allahtan ümit kesilmezAyy inşallah canım ya inşallah öyle bir şey olsa keşke. Nasıl sürpriz olur size. Evde test yapmış mıydın peki.
Ben test yapmadım çünkü hamile olmam imkansız
Benimde baya ağrı yaptı iki gündür dedim kurabiye Olcak öncelik onun ondan merak ettimAyy yok kız gelen gidenama sol kasığım ağrıyor ara sıra galiba bunlar ayak sesleri
Benim 19. Günü yapıldıKızlar 5. Gün doldurulmuş embriyo adetten kaçıncı günde transfer ediliyor ortalama
Ayy kuzum çok isterdim ama imkansız bebeğin ham maddesi yok ortadaNeden öyle söylüyorsun canim neden imkansız olsun allahtan ümit kesilmezkeşke ikimizde burada kızlarrr hamileyiz yazsak ne güzel olur dmi :)) adet gecikmeksinin 5. Günü yaptım idrar testi negatif biraz da bekleyeyim dedim biraz daha daha... diyene kadar 10 gün gecikme oldu ben covid 2. Asisina bağlıyorum
Oo ikimiz aynı gün adet olurmuşuz bideBenimde baya ağrı yaptı iki gündür dedim kurabiye Olcak öncelik onun ondan merak ettim
Evet hiç bi zaman bu kadr gelmesini beklemedimOo ikimiz aynı gün adet olurmuşuz bidehadi bakalım. Sen seninkine söyle gaza gelsin bende benimkine
Fikri olan var mı?Merhaba kızlar, herkes sağlıcakla bebeklerini kucağına alır umarım. Bir şey sormak istiyorum. Ben tam 5. Hafta kese kontrolüne gittim. 2 kese gördü gibi oldu doktor ama büyük olan 4+2 ye uyumlu diğeri daha küçük. Üzüldüm biraz doktor normal dese de. Sizce normal mi?
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canımKızlar bugün kese görmeye gittim çift kese göründü ve kalp atışları duyuldu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Valla fikrim yoktu canım o yüzden yazamadım. İkiside aynı gün embriyosu muFikri olan var mı?
İnşallah canım benim. Az kaldı biz heyecan yaptıkça oda gelmiyor dediğin gibi. Gerçi ben gelmesinden daha çok korkuyorum amaEvet hiç bi zaman bu kadr gelmesini beklemedimoda nazlanio gidelim bir an önce doktorumuza
Aynen öyle canım inşallah nasipse bu defa da ertlenmezse tabi
Evet, ikisi de kaliteli 5. Gün embriyosu idi. Ancak biri daha az kaliteli idi.Valla fikrim yoktu canım o yüzden yazamadım. İkiside aynı gün embriyosu mu
Hadi inşallahAynen öyle canım inşallah nasipse bu defa da ertlenmezse tabisende mi adet bekliyordun
İnşallah oda diğerine yetişir canım sağlıkla büyüsünler inşallahEvet, ikisi de kaliteli 5. Gün embriyosu idi. Ancak biri daha az kaliteli idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?