- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.701
Tedavin hayırlı olsun canım
Kızlar ben bugün estrofeme başladım, 4 Ekim'de kontrolüm var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben bugün estrofeme başladım, 4 Ekim'de kontrolüm var
Ya cok sevındım canım rabbim sağlıcakla kucagına almayı da nasıp etsin inşallah, bana da umut oldun, ben de cumartesi gıdıcem 5+6olucam, benımkı de 5.gün embrıyosu bakalım kac cıkıcak oyle olursa benden bi hafta ondesın, tecrubelerını isterimSaol canım benim son adetime göre 5+6 ydı 5.gün embriyosu olduğu için 6+1 dedi evet canım alttan muayene oldum ikizden korkuyorum ama nasip artık
Hayırlı ugurlu olsun canım benımKızlar ben bugün estrofeme başladım, 4 Ekim'de kontrolüm var
Eklerim tabiki canım benim. Kız biz seninle bi topikte daha birlikteydik sanki. Dua topiğinde mi acabaHosbulduk listeye benide eklermisin. 33 yasindayım 2. deneme 5. gun embriyosu
Allah ımm güzel haberler art arda geliyor maşallah canım ya. Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlar bugün kese görmeye gittim çift kese göründü ve kalp atışları duyuldu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Naptın canım kan verdin mi. Bende hala afet olmadım. Haftaya gelir gibi benimkiGünaydın kızlar benim adetim hala gelmedi bugün gidip kan testi vereceğim sonrasında doktoruma mesaj atayım söktürücü kullanmam gerekir mi die yoksa bekleyeyim mi 10 gün oldu neredeyse.. hiç böyle olmamıştım hani ilaç kullandığım aylarda oluyordu bu ay sadece bir tane parol yuttum bu kadar olur mu bilemedim .. hasretle beni bekleyen bebisimin transferini bekliyorum inşallah
Merhaba canım arkadaşımında 3. Gündü oda yavaş büyüyordu. Çok şükür sağlıkla tutunmuş. İnşallah sağ salim kucağına alırsınMerhaba arkadaşlar
7 Eylül'de 3. Gün embriyosu taze transfer oldu 2 adet.
10. 8.22
12. 25
14. 80
16. 204
18. 330
Çıktı beta HCG sonuçlarım. Bugün 18. Gün ayin 2'sine kese için muayene var. Biraz yavaş büyüyoruz sanki.
Şifalar olsun canım bebişe tutunması için vesile olsunKızlar ben bugün estrofeme başladım, 4 Ekim'de kontrolüm var
Amin canım Allah razı olsun diğer kontrolüm 2 hafta sonra ne sormak istersen sorabilirsin senin çiftmiydi tek miydimtransfer canımYa cok sevındım canım rabbim sağlıcakla kucagına almayı da nasıp etsin inşallah, bana da umut oldun, ben de cumartesi gıdıcem 5+6olucam, benımkı de 5.gün embrıyosu bakalım kac cıkıcak oyle olursa benden bi hafta ondesın, tecrubelerını isterim
Saol canım benim darısı sizlerw olsun inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımızaAllah ımm güzel haberler art arda geliyor maşallah canım ya. Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Çok teşekkürler benim 5. Deneme hayırlısı hakkımızdaEklerim tabiki canım benim. Kız biz seninle bi topikte daha birlikteydik sanki. Dua topiğinde mi acaba
Allah ımm güzel haberler art arda geliyor maşallah canım ya. Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Naptın canım kan verdin mi. Bende hala afet olmadım. Haftaya gelir gibi benimki
Merhaba canım arkadaşımında 3. Gündü oda yavaş büyüyordu. Çok şükür sağlıkla tutunmuş. İnşallah sağ salim kucağına alırsın
Şifalar olsun canım bebişe tutunması için vesile olsun
Benım de çift transferdi canım, deger yüksek çıkıp tek olanlar da oluyormus, o yuzden cumartesiyi merakla beklıyorum ben de, arkadaslar cıft olabılır diye yorumlamıslardı. Bu hafta geçer mıAmin canım Allah razı olsun diğer kontrolüm 2 hafta sonra ne sormak istersen sorabilirsin senin çiftmiydi tek miydimtransfer canım
Hayırlısı olsun canım inşallahKızlar ben bugün estrofeme başladım, 4 Ekim'de kontrolüm var
Benimde pazartesi kontrolüm bende 5+6 olucam 5.gün çift embriyo inşallah benimledir ikiside ben çok istiyorum ikiz tabi önce sağlıklı hayırlı bir evlatSaol canım benim son adetime göre 5+6 ydı 5.gün embriyosu olduğu için 6+1 dedi evet canım alttan muayene oldum ikizden korkuyorum ama nasip artık
Evet dua topiclerindenEklerim tabiki canım benim. Kız biz seninle bi topikte daha birlikteydik sanki. Dua topiğinde mi acaba
Evet birbirimize çok dua ettikEvet dua topiclerinden
Benim 18. Gün transfer edilmişti.Kızlar 5. Gün doldurulmuş embriyo adetten kaçıncı günde transfer ediliyor ortalama
Kızlar 5. Gün doldurulmuş embriyo adetten kaçıncı günde transfer ediliyor ortalama
Benim 18 günü olacak salı günüKızlar 5. Gün doldurulmuş embriyo adetten kaçıncı günde transfer ediliyor ortalama