- 19 Kasım 2020
- 21.941
- 47.930
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Ya bende opudan sonra unutmuştum rahat rahat takılıyordum. Şimdi geçen gittik geldik ya bi heves heyecan başladıheyecan basıyor beni ilk transferde bile bu kadar heyecan yapmadım analık duygularım kabardı sanırsam
İnşallah canım
Çok isterim
Kızlar yaş kaç kaçıncı deneme transfer tarihi bunları yazın bende ekleyin listeyeOlur canım ekle
Yaa evi değil sokağı temizlesem unutamamamYa bende opudan sonra unutmuştum rahat rahat takılıyordum. Şimdi geçen gittik geldik ya bi heves heyecan başladıyine kendimi ev işlerine adamam gerek unutmak için
36 yaşındayım ilk denemem transfer duruma göre yarın olabilir hakkimda hayırlısı bana dua edin kızlarKızlar yaş kaç kaçıncı deneme transfer tarihi bunları yazın bende ekleyin listeye
İnşalllahhh sevinçliyse sen yarın bebişlerinize kavuşursunuz36 yaşındayım ilk denemem transfer duruma göre yarın olabilir hakkimda hayırlısı bana dua edin kızlar
Amin inşallah hayırlısı ile canımİnşalllahhh sevinçliyse sen yarın bebişlerinize kavuşursunuz
İnşallahh valla canı gönülden isterimAmin inşallah hayırlısı ile canımSsevincli ile hem zafer bayramını hemde kendi bayramımızı kutlıcaz
Hayırlı olsun minik kuşumMerhaba kızlar . Hepiniz tedavisi hayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşallah. Benim 2 . Tedavim Ağustos ayında opu oldu . Ekim ortasında inşallah transferim olucak. Yaş 26 benide ekler misiniz tabloya . Topik Uğur getirir umarım
Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese çok aratmadan hayırlısı ile nasip etsinİnşallahh valla canı gönülden isterim
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun minik kuşumekim ayı bekleyenler çoğaldı
Evt inşallah bebiş dolu bir topik olsunTeşekkür ederim canımgüzel sonuç alanlar da çok olacak Allah ın izniyle
AminnnnnnAllah razı olsun Rabbim isteyen herkese çok aratmadan hayırlısı ile nasip etsin
Bu son olur inşallah olumlu sonuçlanır :)Önümüzdeki hafta içi transferim var insAllah bana da dua edin kızlar, süreç çok yordu beni 1 yıl içinde 3. Denemem
Hayırlısıyla inşallahhhİnsAllah dileyen herkese nasip etsin Rabbim
Ay inşallah ya valla hepimiz hayırlısı ile alalım bebelerimizi kucağımızaHayırlısıyla inşallahhheylülcüler bebişleri alsın sonra sıra ekimcilerde
ben daha 15eylül gibi regl olup başlıcam şimdiden heyecan tavanAy inşallah ya valla hepimiz hayırlısı ile alalım bebelerimizi kucağımıza