2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Merhabalar ben de gelebilir miyim? 6. Denemem benim. 3 gün önce opu oldum. 10 yumurta toplandı, 7 embriyom oluşmuş.
1 Eylül salı günü embriyo durumum belli olacak.(5. Gün) sonrasında yaşayan embriyolar NGS ye yollanacak. Büyük ihtimal herşey yolunda giderse transfer ekim ayında olur.
Uzun ve yorucu bir yolculuk. Bu OPU da ohss geçiriyorum. Hala da geçmedi tam olarak.

Ben bu sürece girmeden önce daha büyük rakamlar sanıyordum, ama gercekten orta halli bi ailenin bile az bi birikimle tedavı olabileceğı bı yerde yasıyoruz.. Ama yurtdısında aldıkları maas bızım kac katımız o da bı gercek, TL hesabı dusununce.. Benım eşim yurtdısına tasarım ürünler satıyor, burda 100 TLye satılmayan basit bir ürünü 700 800 TL ye yurtdısına kapıs kapıs satıyor..
Ankara Baskent hastanesı hulusi zeyneloglu canım.. Yabancı hastalarına cok kere denk geldim, sehır dışı da cok geliyor.. Hastane yarı özel üniversite hastanesı oldugu ıcın sanırım, bazı işlemler diğer merkezlere göre cok uygun

10 yumurtada ohss nasıl oldunuz anlamadım ? Yumurta sayısı ciddi fazla olur doktor gerekli önlemleri almaz ozaman ohss gerçkleşir

Ya ben bu yurt dışı olayına şu şekilde katılmıyorum ben ilk tedavimi türkiyede oldum .
Uçak bileti ,yeme içme ( uzun günler burada oluyorsun ) kalacak yer , artı tedavi masrafı . Bizim açımızdan daha zor oluyor . Kaldıki birde iş yerinden izin alma stresi , maddi manevi zor oluyor .

Hıc sorma o izin olayları doktor dibinde olsa bile sorun oluyor, hem kendin hem esin calısıyorsa ayrı dert.. Neysekı yumurta toplama sürecini yaz tatiline denk getirdik de raporla ugrasmadım..

Hoşgeldin son denemen olsun inşallah.Ohss için yumurta sayın az aslında zor mu toplandı acaba.

Bende aranıza hoşgeldim o zaman ilk denemem dün opu yapıldı pazartesi belli olucak yumurta rezerv azlığı var yaşım 36 inşallah benimde 2 tane kaliteli embriyom olur ve bana bebiş olarak geri döner
Hoşgeldin canım inşallah hayırlısıyla güzel haberler gelsin
Catlak-kurabiye canım ,benim yaşım 25 eklersen sevinirim
Tamam canım ekleyim hemen
Hoşgeldin canım neden ohss oldu ki. Bolca sıvı tüket ve yürüyüş yapmaya çalış. İnşallah her şey yolunda gider

10 yumurtada ohss nasıl oldunuz anlamadım ? Yumurta sayısı ciddi fazla olur doktor gerekli önlemleri almaz ozaman ohss gerçkleşir
Benim gibi yüksek dozda ilaç kullanan insanlarda da olabiliyormuş, kkda bir sürü benim gibi hasta var.

Hoşgeldin son denemen olsun inşallah.Ohss için yumurta sayın az aslında zor mu toplandı acaba.
Hoşbulduk canım :) amin çok yüksek dozda ilaç aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…