Tüp Bebek Merkezleri 2021 EYLÜL AYINDA TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Selam, 3 de büyüdü çok şükür. Evet, sayisi arttı fakat dr net sayıyı bana söylemedi. Boyutlarından aklımda kalanlar 22/17/16/12/15 hemsireye hizlica aktardi o sirada duydum . Cuma gunu tekrar gidecegim e2 ve progestoron testi yapilacak. O gün söyleyecekmiş son durumu.

Sayısının artması çok iyi. İnşallah hepsi toplanır ve döllenir. Her şey istediğin gibi olsun.

Sayısının artması çok iyi. İnşallah hepsi toplanır ve döllenir. Her şey istediğin gibi olsun.
Çok teşekkür ederim . Allah razı olsun , inşallah senin de hepsi döllenir ve kaliteli sağlıklı embriyoların olur.:)

Şişli memorial da tedavi görüyorum doktorlarım ipek düzgüner ve dr yücel
Oh içim rahatladı ben de şişli memorialdayım benmki de soner düzgüner ve yücel hoca :) ben de cok memnunum kendilerinden ne zaman sorsam mesajla cevap alıyorum tane tane anlatılıyor bu süreç hepimiz icin zor o yuzden doktor yaklaşımı psikolojik olarak da cok önemli bence ve memorialdaki doktorlar da psikolojik olarak insanı rahatlatmayı bilioyrular

Merhaba bence sayı gözükenden fazla cıakcak maşallah boyutları cok iyi doktorum bana 18mm ve üstünden yumurta gelir demişti toplanana kadar siznkiler 18 i geçecektir minimum 5 yumurta cıkacak diye düşünüyorum hakkınızda hayırlısı olsun

Reactions: Siu
Merhaba ne güzel yazdınız, inşallah dediginiz gibi olur.benim hiç fikrim yok açıkçası hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.

Merhaba ne güzel yazdınız, inşallah dediginiz gibi olur.benim hiç fikrim yok açıkçası hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.
Valla benmde öyleydi ama gide gide gele buraları okuya okuya az bucuk bişeyler öğrendik :) .Aalında yarın ki E2 değeri de size yumurta sayısı ile ilgilisonuc verir.yumurta başı 150-200 birm oluyor cunku e2 eger 1000 lerde bişey cıakrsa 5 tane var demektir.dolu bir şekilde benm tam sayısına denk gelmişti 1400 küsür cıkmıştı e2 6 tane dolu yumurta toplandı ki doktorlarda zaten o kadar diyorlardı boyutundan dolayı

Merhaba ne güzel yazdınız, inşallah dediginiz gibi olur.benim hiç fikrim yok açıkçası hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Inş
Merhaba ne güzel yazdınız, inşallah dediginiz gibi olur.benim hiç fikrim yok açıkçası hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Inşallah bu sefer olur ve bu uğraşların yüzünü güldürür . şimdi hangi aşamadasın son durum ne sende. Çok teşekkür ederim hiç bilmiyordum e2 değerinde böyle bir oran olduğunu. Ben bodoslama girdim bebeğe karar verince. :)

Merhaba herkese, Acıbadem Atakent Doç Dr Turgut Aydın'da tüp bebek tedavisi gören var mı? Yada Acıbadem Atakent'te önerebileceğiniz bir hekim? Burası evime yakın, eşim de burayı istiyor ilk görüşme ve kısmetse tedavi için gitmeyi düşünüyoruz. Amh düşük ve yaşım da ileri olunca fazla zamanım kalmamış gibi hissediyorum

Merhaba gittiniz mi kontrole. Yaşımız ve folikül sayımız benzer olduğu için sonucunuzu merak ediyorum

Merhaba gittiniz mi kontrole. Yaşımız ve folikül sayımız benzer olduğu için sonucunuzu merak ediyorum
Merhaba, evet gittim. Yumurtalariminmiyi geliştiğini söyledi dr. Son kez yine fostimon ve merional iğne oldum. Az sonra da cetrotide olacagim göbekten. Yarın sabah covit testi, 6 da 1 tane daha cetrotide gece 11 de ovitrelle çatlama iğnesi verdi. Pazar günü sadece vitaminlerimi kullanacağım. Pazartesi günü yumurta toplama olacak . 5 gün bekledikten sonra uygun olanlardan biyopsi alınarak genetik teste gidecek . Sonra transfer işlemi allahın izniyle inşallah. siz hangi asamadasiniz peki

Çok sevindim. Hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı embriyolarınız olur. Folikül sayısı ve boyutu hakkında bir şey dediler mi ? Ben iğnelerimin 5. lerini yaptım bu aksam üstü yarın ilk kontrolüm. Daha cetrotide hiç vurulmadım. Ben de uygun embriyo olursa ngs ye göndermek istiyorum olmazsa havuz istiyeceğim. Sizin doktorunuz kim ?

Teşekkür ederim .Inşallah hepimize hayırlı olur ve embriyolarimiz sağlıkla gelir.Boyutları en büyük 22 en kucuk 18. Doktorum Nicel Tasdemir . Sizin dr kim? Sizin de inşallah güzel gelişmiştir

Teşekkür ederim .Inşallah hepimize hayırlı olur ve embriyolarimiz sağlıkla gelir.Boyutları en büyük 22 en kucuk 18. Doktorum Nicel Tasdemir . Sizin dr kim? Sizin de inşallah güzel gelişmiştir
Benim doktorum cem çelik. Yarın kontrolüm var. 4 folikül vardı bakalım kaçı büyüdü. Çok ümidim yok açıkçası. Doktor da çok ümit vermiyor. Bakalım hayırlısı.

Benim doktorum cem çelik. Yarın kontrolüm var. 4 folikül vardı bakalım kaçı büyüdü. Çok ümidim yok açıkçası. Doktor da çok ümit vermiyor.
7/8 tane olmuştur ve büyümüştür diye düşünüyorum. Benim 3 folikul vardı. Ümitsiz olmayalım, güzel düşünelim güzellikler gelsin 1 olsun kaliteli olsun bizim olsun inşallah

7/8 tane olmuştur ve büyümüştür diye düşünüyorum. Benim 3 folikul vardı. Ümitsiz olmayalım, güzel düşünelim güzellikler gelsin 1 olsun kaliteli olsun bizim olsun inşallah
Merhaba nasıl geçti yumurta toplamanız. Ben bugün kontrole gittim benim de perşembe toplama.

Merhaba nasıl geçti yumurta toplamanız. Ben bugün kontrole gittim benim de perşembe toplama.
Merhaba , sabah 10 da aldılar. Önce çok korktum ilk kez bir operasyon olacagim için. Çok guzel uyumuşum. Yarim saat içinde odamdaydım. 9 yumurta toplamışlar. Dr. Guzel geçtiğini söyledi. Çok şükür. Artık dollenmelerini bekleyeceğiz. Gayet rahat geçti . Şimdi ara sıra çok az şancı girer gibi oluyor . Dayanılmaz agrim yok şimdilik. Bir tane antibiyotik verdi sadece

3 folikülden 9 yumurtaya cıkmanız gerçekten çok iyi. İnşallah her şey istediğiniz gibi olsun

3 folikülden 9 yumurtaya cıkmanız gerçekten çok iyi. İnşallah her şey istediğiniz gibi olsun
Çok teşekkür ederim. Inşallah sizden daha çok çıkar ve kaliteli kaliteli olurlar . Çok sevinirim. Allah herkesin gönlüne göre versin sağlıkla sağlıklı evlatlar nasip etsin . Sıra siz de güzel haberler bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…