- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.318
- 798
- 35
Aaa çok şaşırdımburada bi arkadaşın tavsiyesi üzerine kendisini araştırdım instagramda gayet güler yüzlü iyi bi dr’a benzettim ve ön görüşme için kendisine randevu aldık.
Gittik bahçeciye ön görüşmeye sekreter muayene olursanız ödemeniz olur dedi tmm dedik. Uzun süre bekledikten sonra bizi çağırdılar. Girdik dr odasına direk alel acele muayene etmek istedi biz ise biraz bilgi almak istedik öncesinde malum ilk defa tüp bebek deniyoruz . Bir şey soruyoruz cevap alamıyoruz doğru düzgün eşimde bende şok olduk adamın tavrına “size çocuk vereceğiz” gibi bir cümle kullandı ona da ayrı sinir olduk . Yani instagram da gördüğümüzle alakası yoktu adamın ya o güne özel öyleydi ya da genel olarak öyle onu çözemedim. Hiç bir şey anlatmadan etmeden 2 dk da görüşme bitti. Resmen paramızla rezil olacaktık orada . İnsan biraz olsun ilgi alaka bekliyor sonuçta ücretleri uygun değil 650 tl bir muayenesi . Biz çıktık sonra aradılar bahçeciden tekrar şikayetimizi belirttik başka bir dr’a yönlendirebilecekleri falan söylediler ama biz istemedik o saatten sonra bahçeciye bir önyargı oluştu . Oradan çıktıktan sonra da memorial’a gittik 2 saat sonra orada randevumuz vardı . İyi ki gitmişiz . Dr bizim kafamızda bir tane soru işareti bırakmadı önce anlattı konuştu en sonunda da muayene etti ve hiç bir ücret almadı ama alsa da hak verirdim çünkü onun karşılığını bize fazlasıyla verdiler .
Bende Mehmet reşit beyi instagramda gördüğüm kadarıyla çok ilgili pozitif birine benzetmiştim
Ve evet dediğiniz gibi belki o gün başı kalabalıktı belki de olumsuz bir günde idi bilemiyoruz
Umarım olumlu sonuç alırsınız şişliden