Hayır hemen de toplayabiliyorlar sanırım. 1 hafta sonra. Ben ngs istediğim için 5. Güne gelmesi lazım embriyonun. Bu birin 5. Güne gelme ihtimali düşük.Merhaba , çok güzel çok sevindim. Döllenme olmuş. Ardışık derken önümüzdeki ayda mı toplatacaksin :))
Evet genetik taramaNGS dediğin genetk tarama mı ?
Merhaba, genotropine de gonalf ile ayni anda mi baslaniyor acaba?Selam benim yaşım da 40 a yakın 39. Bende de 4 folikül var. Oysa martta 6-7 vardı. Sizin 3 folikülden kaçı büyüdü acaba? Ben 150 gonalf 150 150 pergoveris ve 1,2 genotropin kullanıyorum. Daha 2. Günüm. Kendimi en kötüsüne hazırlamaya çalışıyorum. Folikül sayısı ilaçla arttı mı acaba ?
Merhaba tayfun hocadan memnun kaldınız mıBen John Hopkins Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesinde tedavi oldum. Tayfun Kutlu hocayla. Transferimin 5. günü heyecanla bekliyorum
Merhabalar ardışık yumurta toplama nasıl oluyor ? zaten catlatma ignesi verip toplanıyor ya catlamadan once yumurta kalmıyor yumurtalıklarda nasıl 1 hafta sonra yine toplama yaptırabiliyosunz ?Hayır hemen de toplayabiliyorlar sanırım. 1 hafta sonra. Ben ngs istediğim için 5. Güne gelmesi lazım embriyonun. Bu birin 5. Güne gelme ihtimali düşük.
Dual stimulasyon deniyor. Sanırım kalan küçükler toplanıyor doktor uygun görürse. Ben henüz toplama yaptırmadım. Varolan yumurtayı bekledik 5 gün. Simdi tekrar yaptırmak istiyorum. Herhalde adetten sonra yapar. 1 toplamadan 1 tane embriyom var ngs ye gidecek.Merhabalar ardışık yumurta toplama nasıl oluyor ? zaten catlatma ignesi verip toplanıyor ya catlamadan once yumurta kalmıyor yumurtalıklarda nasıl 1 hafta sonra yine toplama yaptırabiliyosunz ?
Anladım ilk defa duydum da o yüzden benm de aynı şekilde 1 dondurulş var sadece hakkımızda hayırlısıDual stimulasyon deniyor. Sanırım kalan küçükler toplanıyor doktor uygun görürse. Ben henüz toplama yaptırmadım. Varolan yumurtayı bekledik 5 gün. Simdi tekrar yaptırmak istiyorum. Herhalde adetten sonra yapar. 1 toplamadan 1 tane embriyom var ngs ye gidecek.
Merhaba; üzücü bir durum olmuş doktor bir şey söyledi mi bununla ilgili ? cunku toplanan sayısı cok iyiydi yumurtalar tedaviye de cevap vermişti gayetMerhaba , ne yazık ki yumurtaların hiç biri dollenmedi . Bir kac sonra nasip olursa tekrar denemeyi düşünüyoruz.
Merhaba; üzücü bir durum olmuş doktor bir şey söyledi mi bununla ilgili ? cunku toplanan sayısı cok iyiydi yumurtalar tedaviye de cevap vermişti ga
Çok üzücü oldu . Bir sebep söylenmedi. Embriyolog böyle durumlarla daha önce de karşılaşıldığını söyledi sadece . Birkac ay sonra tekrar deneyeceğiz bu sefer ne olacak bakalimMerhaba; üzücü bir durum olmuş doktor bir şey söyledi mi bununla ilgili ? cunku toplanan sayısı cok iyiydi yumurtalar tedaviye de cevap vermişti gayet
Merhaba öncelikle Allah evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba evet bu ay başladık biz .
Yumurtalar toplandı şu an bekleme aşamasındayım dondurulmuş embriyo transferi olacak benim .
Bahçecide biz mehmet reşit beyle görüşmüştük şahsen ben ve eşim memnun kalmadık kendisinden o yüzden memorialda tedaviye başladık .
Merhaba zeynonkoloji, tüp bebek hemşiresi olarak sana bu konuda yardımcı olabilirim..kızlar selam ben de merkez arıyorum bahçeciden memnun kalmadım bu arada düşünen varsa
hangi merkezdesiniz??Merhaba zeynonkoloji, tüp bebek hemşiresi olarak sana bu konuda yardımcı olabilirim..
Slm, var mı bi gelişme? :)Hayır hemen de toplayabiliyorlar sanırım. 1 hafta sonra. Ben ngs istediğim için 5. Güne gelmesi lazım embriyonun. Bu birin 5. Güne gelme ihtimali düşük.
Selam, nasılsın ? Benim o tek embriyo 5. Güne gitti. Biyopsi alınıp donduruldu. Biyopsiyi genetik incelemeye gönderdim. Simdi tekrar iğnelere basladım yeniden toplama için. Yine 4 folikül var. Bakalım büyüsünler döllensinler ve 5. Güne gidebilsin diye dua ediyorum. Pazartesi kontrol var. Sen ne yaptın, tekrar düşünüyor musun tedavi ?Slm, var mı bi gelişme? :)
Iyiyim teşekkür ederim . Çok çok sevindim harika haber . Inşallah sonuç iyi gelir . Ne zaman belli olacak sonuç? Evet , yine denemeyi düşünüyorum kasımda. Ama hastaneyi değiştireceğim. Laboratuvarin daha iyi oldugu bir hastane arastiriyorum . Nereler var bilmiyorum . Şansa bırakmak istemiyorum . Bahçeci varmış şişli de . Basari oranı çok yüksekmiş .Selam, nasılsın ? Benim o tek embriyo 5. Güne gitti. Biyopsi alınıp donduruldu. Biyopsiyi genetik incelemeye gönderdim. Simdi tekrar iğnelere basladım yeniden toplama için. Yine 4 folikül var. Bakalım büyüsünler döllensinler ve 5. Güne gidebilsin diye dua ediyorum. Pazartesi kontrol var. Sen ne yaptın, tekrar düşünüyor musun tedavi ?
Sonuclar 2-3 haftaya cıkıyor. Daha var ve cok umut bağlamıyorum ona ama tabii belli olmaz. Ben bahceci umuttayım. Ben de tecrübe ve labı için tercih ettim ama cok memnun olmayan var. Cok kalabalık ve ilgi alaka pek yok ama ilgi alaka tedavi başarısını etkilemiyor bence. Şişli memorial ı da övüyorlar burda. Oraya da bakabilirsin. Önemli olan doğru doz ve lab bence. Gerisi de bizim yumurta sperm. Daha önceki tedavin neredeydi ?Iyiyim teşekkür ederim . Çok çok sevindim harika haber . Inşallah sonuç iyi gelir . Ne zaman belli olacak sonuç? Evet , yine denemeyi düşünüyorum kasımda. Ama hastaneyi değiştireceğim. Laboratuvarin daha iyi oldugu bir hastane arastiriyorum . Nereler var bilmiyorum . Şansa bırakmak istemiyorum . Bahçeci varmış şişli de . Basari oranı çok yüksekmiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?