Tüp Bebek Merkezleri 2021 EYLÜL AYINDA TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Merhaba, genotropine de gonalf ile ayni anda mi baslaniyor acaba?

Hayır hemen de toplayabiliyorlar sanırım. 1 hafta sonra. Ben ngs istediğim için 5. Güne gelmesi lazım embriyonun. Bu birin 5. Güne gelme ihtimali düşük.
Merhabalar ardışık yumurta toplama nasıl oluyor ? zaten catlatma ignesi verip toplanıyor ya catlamadan once yumurta kalmıyor yumurtalıklarda nasıl 1 hafta sonra yine toplama yaptırabiliyosunz ?

Merhabalar ardışık yumurta toplama nasıl oluyor ? zaten catlatma ignesi verip toplanıyor ya catlamadan once yumurta kalmıyor yumurtalıklarda nasıl 1 hafta sonra yine toplama yaptırabiliyosunz ?
Dual stimulasyon deniyor. Sanırım kalan küçükler toplanıyor doktor uygun görürse. Ben henüz toplama yaptırmadım. Varolan yumurtayı bekledik 5 gün. Simdi tekrar yaptırmak istiyorum. Herhalde adetten sonra yapar. 1 toplamadan 1 tane embriyom var ngs ye gidecek.

Anladım ilk defa duydum da o yüzden benm de aynı şekilde 1 dondurulş var sadece hakkımızda hayırlısı

S Siu Merhaba nsıl gidiyor süreciniz br süredir giremedim merak etttim nasıl ilerledi diye yumurtalar.
umarım mutlu haberler almışsınızdır

hanımlar yumurta toplama sonrasi estrofem kullandim yarin adetimin 20.gunu kontrolum var ama transfer tarihi belli degil dondurulmus embriyo transfer edilecek sizlerin kacinci gun transfer olmuştunuz? endişeliyim yani. yumurta toplamadan sonra 1 kez kontrolüm oldu o da 15 gun onceydi.

S Siu Merhaba nsıl gidiyor süreciniz br süredir giremedim merak etttim nasıl ilerledi diye yumurtalar.
umarım mutlu haberler almışsınızdır
Merhaba , ne yazık ki yumurtaların hiç biri dollenmedi . Bir kac sonra nasip olursa tekrar denemeyi düşünüyoruz.

Merhaba , ne yazık ki yumurtaların hiç biri dollenmedi . Bir kac sonra nasip olursa tekrar denemeyi düşünüyoruz.
Merhaba; üzücü bir durum olmuş doktor bir şey söyledi mi bununla ilgili ? cunku toplanan sayısı cok iyiydi yumurtalar tedaviye de cevap vermişti gayet

Merhaba; üzücü bir durum olmuş doktor bir şey söyledi mi bununla ilgili ? cunku toplanan sayısı cok iyiydi yumurtalar tedaviye de cevap vermişti ga

Merhaba; üzücü bir durum olmuş doktor bir şey söyledi mi bununla ilgili ? cunku toplanan sayısı cok iyiydi yumurtalar tedaviye de cevap vermişti gayet
Çok üzücü oldu . Bir sebep söylenmedi. Embriyolog böyle durumlarla daha önce de karşılaşıldığını söyledi sadece . Birkac ay sonra tekrar deneyeceğiz bu sefer ne olacak bakalim

Merhaba öncelikle Allah evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben de Memorial Cem bey ile görüştüm bir şey sormak istiyorum Tüp bebeğe karar verildiği zaman regliyken gidildiğinde yumurtalar istenildiği boyuttaysa hemen işleme başlanıyor mu? Hiç bilgim yok o nedenle sormak istedim.

Slm, var mı bi gelişme? :)
Selam, nasılsın ? Benim o tek embriyo 5. Güne gitti. Biyopsi alınıp donduruldu. Biyopsiyi genetik incelemeye gönderdim. Simdi tekrar iğnelere basladım yeniden toplama için. Yine 4 folikül var. Bakalım büyüsünler döllensinler ve 5. Güne gidebilsin diye dua ediyorum. Pazartesi kontrol var. Sen ne yaptın, tekrar düşünüyor musun tedavi ?

Iyiyim teşekkür ederim . Çok çok sevindim harika haber . Inşallah sonuç iyi gelir . Ne zaman belli olacak sonuç? Evet , yine denemeyi düşünüyorum kasımda. Ama hastaneyi değiştireceğim. Laboratuvarin daha iyi oldugu bir hastane arastiriyorum . Nereler var bilmiyorum . Şansa bırakmak istemiyorum . Bahçeci varmış şişli de . Basari oranı çok yüksekmiş .

Sonuclar 2-3 haftaya cıkıyor. Daha var ve cok umut bağlamıyorum ona ama tabii belli olmaz. Ben bahceci umuttayım. Ben de tecrübe ve labı için tercih ettim ama cok memnun olmayan var. Cok kalabalık ve ilgi alaka pek yok ama ilgi alaka tedavi başarısını etkilemiyor bence. Şişli memorial ı da övüyorlar burda. Oraya da bakabilirsin. Önemli olan doğru doz ve lab bence. Gerisi de bizim yumurta sperm. Daha önceki tedavin neredeydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…