Tüp Bebek Merkezleri 2021 EYLÜL AYINDA TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Aaa çok şaşırdım
Bende Mehmet reşit beyi instagramda gördüğüm kadarıyla çok ilgili pozitif birine benzetmiştim
Ve evet dediğiniz gibi belki o gün başı kalabalıktı belki de olumsuz bir günde idi bilemiyoruz

Umarım olumlu sonuç alırsınız şişliden

Burada başka bir arkadaşın da başına gelmiş aynı durum o yüzden bilemiyorum gerçekten adamın karakterimi öyle yoksa bize mi öyle geldi

Burada başka bir arkadaşın da başına gelmiş aynı durum o yüzden bilemiyorum gerçekten adamın karakterimi öyle yoksa bize mi öyle geldi
O zaman demek ki İnstagram dünyasında müşteri çekme amaçlı olarak kendilerini öyle gösteriyorlar

Memorial da kiminle görüştünüz acaba? Ben yarın Semra hanımı aricam bakalım

Merhaba , adetliyken ultrasonla kaç folikul olduğunu söyledi mı size dr ? Iğneler kaç yumurta çoğaldı onu merak ediyorum :) cevaplarsanız sevinirim.

Merhaba , adetliyken ultrasonla kaç folikul olduğunu söyledi mı size dr ? Iğneler kaç yumurta çoğaldı onu merak ediyorum :) cevaplarsanız sevinirim.
Merhaba adetin 2. Günü sadece 1tane 6.5 mm 2 tane de 2mm 3 yumurta gördü ilaçlarla toplamaya girmeden önce 10 tane sayıldı em büyüğü 27mm di opuda 6 tane toplandı 5i olgun cıktı iğneler kesinlikle coğaltıyor be büyütüyor em azından benim öyleydi ilk muayene kontrolunun üstüne minimum 2-3 ekleyin bence

Cok tesekkur ederim. Benim de 3 folikul vardı. Bugün ıgnemin 5. Gunu yarın tekrar bakacak ve ona gore devam edecek . 300 ünite fostimon 150 ünite merional iğne kullanıyorum. Kac tane yumurtam oluşacak merak ediyorum . Yaşım 41 .

Ben de 31 yasındayım amh 0.5Amh değeriniz kaç çıktı? Önemli olan toplandıktan sonraki kalitesiymiş benm 10 gözüktü en son ama boş olanlarda varmış bende toplamada ögrenmiştim ben 325gonalf le başladum 15 gün tam tedavi sürdü normalde 11-12 gün sürüyomuş benm geç yanıt verdi yumurtalar son 4 gün gonalf 375 kullandım bir de asimetrik olduğu icin cetrotide kullandm opu günü em büyük yımurta catlatma iğnesiyle beraber 30mm olmuştu toplamadan önce verilen catlatma bile büyütüyoor. Sizn suan nasıl boyutları

Reactions: Siu
Yumurta gelisimimi boyutlarını yarin ogrenecegim . Yaşım ilerde olduğu için iğneleri hemen yazdı . Tahlil sonuçlarım için ise" bir sorun görürsek sizi arayıp bilgi veririz "dediler aramadılar. Sanirim kanda sorun yok ya da onu da yarin söyleyeceklerdir. 300 ünite fostimon 150 lik merional kullanıyorum. Onların yanında bir de vitamin destekleri verdi . Argifertil , folidays ve devit3 damla verdi . Bir de yemek listesi verdi sebze agirlikli beslenmem gerekiyormus .

Merhaba gittiniz mi acaba nasıl boyutlar ? Impryl diye bir destek var bende kullanıyorum tavsiye ederim birde ocean qenzim kesinlikle bu ikisinin yumurta kalitesini arttırdığını ve sayıyı da coğalttığını düşünerek doktorum önermişti.bir araştırın derim bakalım benmde ekim ayında 2. opu icin gideceğiz kontrole sayı ne kadar değişecek göreceğmi

memorial nerdeki ve hangi doktor acaba ?

Evet ,gittim . Dediklerinizi araştırabilirim cok teşekkür ederim . Kontrol ederken hemsireye boyutlati soyledi hizlica . 21 /15/16/22/12/17 yakalayabildiklerim bunlar oldu . Tekrar emin olmak için sordum ama söylemediler cuma günü tekrar bakacağız o zaman konuşuruz dediler. Neden söylemiyor ki anlamadım. Aynı iğnelere cumaya kadar devam edeceğim bir de cetrotide diye bir iğne yazdı göbekten. Cuma günü kan tahlili yapılacakmış e2 ve progesterona bakmak için. Kan tahlil sonuclarimi sordum . Bir sorun yok dediler .

Selam benim yaşım da 40 a yakın 39. Bende de 4 folikül var. Oysa martta 6-7 vardı. Sizin 3 folikülden kaçı büyüdü acaba? Ben 150 gonalf 150 150 pergoveris ve 1,2 genotropin kullanıyorum. Daha 2. Günüm. Kendimi en kötüsüne hazırlamaya çalışıyorum. Folikül sayısı ilaçla arttı mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…