Sizi etiketledim ama kim bilgi sahibidir bilemiyorum oraya yazayım. Ben yarın opu olacağım yani salı . Şayet o aşamaya gelebilirse 5.günüm pazar oluyor. Medikal park Bahçelievler de tedavi görüyorum o gün dondurulamaz da pazar olduğu için transfer de edilemez. 4.günden mi dondururlar acaba.Valla benmde öyleydi ama gide gide gele buraları okuya okuya az bucuk bişeyler öğrendik :) .Aalında yarın ki E2 değeri de size yumurta sayısı ile ilgilisonuc verir.yumurta başı 150-200 birm oluyor cunku e2 eger 1000 lerde bişey cıakrsa 5 tane var demektir.dolu bir şekilde benm tam sayısına denk gelmişti 1400 küsür cıkmıştı e2 6 tane dolu yumurta toplandı ki doktorlarda zaten o kadar diyorlardı boyutundan dolayı
Benim folikül sayım sadece 1 arttı ve cok büyümedi maalesef. Hayırlısı perşembe günü sonucu görücem.Çok teşekkür ederim. Inşallah sizden daha çok çıkar ve kaliteli kaliteli olurlar . Çok sevinirim. Allah herkesin gönlüne göre versin sağlıkla sağlıklı evlatlar nasip etsin . Sıra siz de güzel haberler bekliyoruz inşallah
merhaba ; dondurulur bence neden dondurulamazSizi etiketledim ama kim bilgi sahibidir bilemiyorum oraya yazayım. Ben yarın opu olacağım yani salı . Şayet o aşamaya gelebilirse 5.günüm pazar oluyor. Medikal park Bahçelievler de tedavi görüyorum o gün dondurulamaz da pazar olduğu için transfer de edilemez. 4.günden mi dondururlar acaba.
Benim folikül sayım sadece 1 arttı ve cok büyümedi maalesef.
Benim folikül sayım sadece 1 arttı ve cok büyümedi maalesef. Hayırlısı perşembe günü sonucu görücem.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Evet , persembe gunu mutlaka yazarsan sevinirim.. dualarım sizle olacak . Bütün anne olmak isteyen herkese gönülden diliyorumBenim folikül sayım sadece 1 arttı ve cok büyümedi maalesef. Hayırlısı perşembe günü sonucu görücem.
Umarım hepimizin yüzü güler bu yolun sonunda maddi ve manevi zor süreç gercekten .Ben suan 2. defa yumurta toplama yaptıracagım adet bekliyorum normalde eylul adeti ile gidecektim ama covid oldum ekime kaydı bakalım 2 hafta sonra nasipse gideceğiz durum ne olacak bu arada qenzim magnezyum d vitamni bir de ımpryl kullanmaya devam :) ondan sonra embriyo sayısına göre ya transfer ya da ameliyat arkasından transfer benm iş biraz uzun :)Merhaba ne güzel yazdınız, inşallah dediginiz gibi olur.benim hiç fikrim yok açıkçası hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Inş
Inşallah bu sefer olur ve bu uğraşların yüzünü güldürür .şimdi hangi aşamadasın son durum ne sende. Çok teşekkür ederim hiç bilmiyordum e2 değerinde böyle bir oran olduğunu. Ben bodoslama girdim bebeğe karar verince. :)
Yaaa maşallah 9 mükemmel sayı dedim kesinlikle gozukenden daha fazla oalcaktor diye umarım hepsi de döllenirMerhaba , sabah 10 da aldılar. Önce çok korktum ilk kez bir operasyon olacagim için. Çok guzel uyumuşum. Yarim saat içinde odamdaydım. 9 yumurta toplamışlar. Dr. Guzel geçtiğini söyledi. Çok şükür. Artık dollenmelerini bekleyeceğiz. Gayet rahat geçti . Şimdi ara sıra çok az şancı girer gibi oluyor . Dayanılmaz agrim yok şimdilik. Bir tane antibiyotik verdi sadece
Umarım hepimizin yüzü güler bu yolun sonunda maddi ve manevi zor süreç gercekten .Ben suan 2. defa yumurta toplama yaptıracagım adet bekliyorum normalde eylul adeti ile gidecektim ama covid oldum ekime kaydı bakalım 2 hafta sonra nasipse gideceğiz durum ne olacak bu arada qenzim magnezyum d vitamni bir de ımpryl kullanmaya devam :) ondan sonra embriyo sayısına göre ya transfer ya da ameliyat arkasından transfer benm iş biraz uzun :)
Yaaa maşallah 9 mükemmel sayı dedim kesinlikle gozukenden daha fazla oalcaktor diye umarım hepsi de döllenir
Ama pazar günü laboratuvar kapalı oluyor. Böyle bir tecrübesi olan oldu mu acaba.merhaba ; dondurulur bence neden dondurulamaz
benm bildiğim hastane calışıyorssa lab da çalışıyordur ama bilemedimAma pazar günü laboratuvar kapalı oluyor. Böyle bir tecrübesi olan oldu mu acaba.
Zaten arayıp haber verirler nasıl durumu diye umarım cok guzel sonuclar alırsınızben de sevindim . Siz demiştiniz ama ben umutlu değildim pek . Bu kez de 5. Gunu beklemeye başladım . Biri bitiyor biri başlıyor .
Inşallah, çok heyecanliyim ve biraz da tedirginim. Içinden kaliteli çıkar insallah . Hep beraber guzel sonuclar aliriz insallah . Cok tesekkur ederim . Allah razı olsun. Ben de herkesin duacisiyim .Zaten arayıp haber verirler nasıl durumu diye umarım cok guzel sonuclar alırsınız
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Evet , persembe gunu mutlaka yazarsan sevinirim.. dualarım sizle olacak . Bütün anne olmak isteyen herkese gönülden diliyorum
merhaba canım ben bahçecide tedavi gördüm pazar kapalı değildi mesela lab. o gün klinik kapalı işlem yapmıyorlar ama pazarda biz embriyo gelişimlerini takip ediyoruz demişlerdi.Ama pazar günü laboratuvar kapalı oluyor. Böyle bir tecrübesi olan oldu mu acaba.
Merhaba , nasılsınız? Bugün tozlanacaktı yumurtalar, nasıl geçti kendinizi nasıl hissediyorsunuz . Iyi mısınız? Merak ettimMerhaba nasıl geçti yumurta toplamanız. Ben bugün kontrole gittim benim de perşembe toplama.
Merhaba evet toplantı yumurtalar. Doktorum 4 tane yumurta topladık dedi. 4 folikül vardı zaten. Şimdi asıl stres başladı ama benim yapacağım bir şey yok artık. Dua ederek bekliyorum.Merhaba , nasılsınız? Bugün tozlanacaktı yumurtalar, nasıl geçti kendinizi nasıl hissediyorsunuz . Iyi mısınız? Merak ettim
Merhaba evet toplantı yumurtalar. Doktorum 4 tane yumurta topladık dedi. 4 folikül vardı zaten. Şimdi asıl stres başladı ama benim yapacağım bir şey yok artık. Dua ederek bekliyorum.
Teşekkürler. İnşallah hep birlikte artık iyi haberler alalımgeçmiş olsun . Insallah herşey çok çok güzel ilerler . Allah gönlüne göre versin herşeyi. :)) dualarımız kabul olsun
Merhaba toplanan 4 yumurtanın sadece 1 tanesi döllendi. Ben ardışık tekrar toplatmayı düşünüyorum.Merhaba , nasılsınız? Bugün tozlanacaktı yumurtalar, nasıl geçti kendinizi nasıl hissediyorsunuz . Iyi mısınız? Merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?