Sonuclar 2-3 haftaya cıkıyor. Daha var ve cok umut bağlamıyorum ona ama tabii belli olmaz. Ben bahceci umuttayım. Ben de tecrübe ve labı için tercih ettim ama cok memnun olmayan var. Cok kalabalık ve ilgi alaka pek yok ama ilgi alaka tedavi başarısını etkilemiyor bence. Şişli memorial ı da övüyorlar burda. Oraya da bakabilirsin. Önemli olan doğru doz ve lab bence. Gerisi de bizim yumurta sperm. Daha önceki tedavin
Sonuclar 2-3 haftaya cıkıyor. Daha var ve cok umut bağlamıyorum ona ama tabii belli olmaz. Ben bahceci umuttayım. Ben de tecrübe ve labı için tercih ettim ama cok memnun olmayan var. Cok kalabalık ve ilgi alaka pek yok ama ilgi alaka tedavi başarısını etkilemiyor bence. Şişli memorial ı da övüyorlar burda. Oraya da bakabilirsin. Önemli olan doğru doz ve lab bence. Gerisi de bizim yumurta sperm. Daha önceki tedavin neredeydi
Sonuclar 2-3 haftaya cıkıyor. Daha var ve cok umut bağlamıyorum ona ama tabii belli olmaz. Ben bahceci umuttayım. Ben de tecrübe ve labı için tercih ettim ama cok memnun olmayan var. Cok kalabalık ve ilgi alaka pek yok ama ilgi alaka tedavi başarısını etkilemiyor bence. Şişli memorial ı da övüyorlar burda. Oraya da bakabilirsin. Önemli olan doğru doz ve lab bence. Gerisi de bizim yumurta sperm. Daha önceki tedavin neredeydi / güzel haberler gelir inşallah. Acıbadem e gittim. Dediğin gibi her iki hastane için de iyi yorumlar yapılmış. Bahçeci için kötü yorumlar da var . Şehir dışından gideceğim için yol uzun sürecek . Tup bebekte lab. Ve embriyolog çok önemli tecrübe çok önemli . Karar vermekte zorlaniyorum . Oralarda kalacak yer gerekebilir git gel 10 saat yol sürer ankarada anatolia da iyi deniyor 3. Seçenek