• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2021 EYLÜL AYINDA TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Sonuclar 2-3 haftaya cıkıyor. Daha var ve cok umut bağlamıyorum ona ama tabii belli olmaz. Ben bahceci umuttayım. Ben de tecrübe ve labı için tercih ettim ama cok memnun olmayan var. Cok kalabalık ve ilgi alaka pek yok ama ilgi alaka tedavi başarısını etkilemiyor bence. Şişli memorial ı da övüyorlar burda. Oraya da bakabilirsin. Önemli olan doğru doz ve lab bence. Gerisi de bizim yumurta sperm. Daha önceki tedavin

Sonuclar 2-3 haftaya cıkıyor. Daha var ve cok umut bağlamıyorum ona ama tabii belli olmaz. Ben bahceci umuttayım. Ben de tecrübe ve labı için tercih ettim ama cok memnun olmayan var. Cok kalabalık ve ilgi alaka pek yok ama ilgi alaka tedavi başarısını etkilemiyor bence. Şişli memorial ı da övüyorlar burda. Oraya da bakabilirsin. Önemli olan doğru doz ve lab bence. Gerisi de bizim yumurta sperm. Daha önceki tedavin neredeydi

Sonuclar 2-3 haftaya cıkıyor. Daha var ve cok umut bağlamıyorum ona ama tabii belli olmaz. Ben bahceci umuttayım. Ben de tecrübe ve labı için tercih ettim ama cok memnun olmayan var. Cok kalabalık ve ilgi alaka pek yok ama ilgi alaka tedavi başarısını etkilemiyor bence. Şişli memorial ı da övüyorlar burda. Oraya da bakabilirsin. Önemli olan doğru doz ve lab bence. Gerisi de bizim yumurta sperm. Daha önceki tedavin neredeydi / güzel haberler gelir inşallah. Acıbadem e gittim. Dediğin gibi her iki hastane için de iyi yorumlar yapılmış. Bahçeci için kötü yorumlar da var . Şehir dışından gideceğim için yol uzun sürecek . Tup bebekte lab. Ve embriyolog çok önemli tecrübe çok önemli . Karar vermekte zorlaniyorum . Oralarda kalacak yer gerekebilir git gel 10 saat yol sürer 🙄 ankarada anatolia da iyi deniyor 3. Seçenek

Merhaba öncelikle Allah evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 ben de Memorial Cem bey ile görüştüm bir şey sormak istiyorum Tüp bebeğe karar verildiği zaman regliyken gidildiğinde yumurtalar istenildiği boyuttaysa hemen işleme başlanıyor mu? Hiç bilgim yok o nedenle sormak istedim.
Merhaba inşallah nasip olursa kasım ayında olacak transferim Allah hepimizi evlatlarımıza kavuştursun canım en yakın zamanda 🤲🏻.
Tüp bebeğe başladığınız zaman doktorunuz regl döneminin 2.veya 3. günü kontrole çağırıyor , muayene ediyorlar ve hormonlarınıza bakıyorlar ona göre size uygun tedaviyi seçiyorlar. Tamamen kişiye göre değişen bir durum 🤗

Ankara daha yakınsa bahçeci ankarada da var. Bilmiyorum karar senin ama çalışıyorsan istanbula git gel zor olur bence.
Ankara'dan randevu aldim . Ay sonu görüşmeye gideceğiz. Daha yakin olacak . Inşallah burada sonuç alırız. :)

Iyiyim teşekkür ederim . Çok çok sevindim harika haber . Inşallah sonuç iyi gelir . Ne zaman belli olacak sonuç? Evet , yine denemeyi düşünüyorum kasımda. Ama hastaneyi değiştireceğim. Laboratuvarin daha iyi oldugu bir hastane arastiriyorum . Nereler var bilmiyorum . Şansa bırakmak istemiyorum . Bahçeci varmış şişli de . Basari oranı çok yüksekmiş .
Bahceciyi tavsiye ederim gerçekten iyi merkez canım

merkezlerin lab. nasıl araştırıyorsunuz kızlar iyi mi kötü mü neye bakmam lazım bizim ilk denememiz olacak tecrübesiziz biraz

Back