• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2021 EYLÜL AYINDA TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Canım benim de bu ay Aret Kamar da transferim gerçekleşecek.Kendisi çok merhametli ve yardımsever bir insandır.Fiyatlarda yardımcı oluyor.Ben 5750 tl'ye yumurta toplatıyorum örneğin
Aynen öyle doğru söyliyırsun. Önce Allah yabii ki. Benim de etlülde transferim olcak

Merhaba evet bu ay başladık biz .
Yumurtalar toplandı şu an bekleme aşamasındayım dondurulmuş embriyo transferi olacak benim .
Bahçecide biz mehmet reşit beyle görüşmüştük şahsen ben ve eşim memnun kalmadık kendisinden o yüzden memorialda tedaviye başladık .
nedn dondurulmuş taze değil?

Histereskopi ameliyatı olacağım o yüzden
histereskopiyi önceden yapabilirdiler aslında. Taze embriyoda şans daha artıyor o yüzden fikrimi söylemek istedim. Benim doktorumda öncesinde yaptı histereskopiyi. GErçi her doktorun işleyişi farklı oluyor canım.

histereskopiyi önceden yapabilirdiler aslında. Taze embriyoda şans daha artıyor o yüzden fikrimi söylemek istedim. Benim doktorumda öncesinde yaptı histereskopiyi. GErçi her doktorun işleyişi farklı oluyor canım.
Valla bilmiyorum canım doğrudur ben ilk defa tüp bebek yaptırmaya karar verdim ama özellikle Memorial’ı seçtim kafamda soru işareti olmasın diye dr’m dondurulmuş yapacağız dedi bende özellikle sordum neden taze olmaz diye sana dondurulmuş yapmamız daha doğru olur dedi düşük yapma riskim de yüksekmiş benim 😞

Valla bilmiyorum canım doğrudur ben ilk defa tüp bebek yaptırmaya karar verdim ama özellikle Memorial’ı seçtim kafamda soru işareti olmasın diye dr’m dondurulmuş yapacağız dedi bende özellikle sordum neden taze olmaz diye sana dondurulmuş yapmamız daha doğru olur dedi düşük yapma riskim de yüksekmiş benim 😞
Analdım kuzum tabi biz bir dr olamayız. Ben de histereskopiyi oldum sonuçta 3 ay iyişleşme yan tedaviler süreci geçti. Sen de aynı şey olacak hemen hemen senn opu olacak histereskopi oalcak sen iyileşirkende heralde yumurtlaarı donduracaklar. Ben de tüp bebek daha yaptırmadım da araştırmalarımdan öğrendklerim bunlar. Hattta opu sırasında bile histereskopi yapılabiliyormuş. Hani iki defa anestezi almamak adına falan.

Canım benim de bu ay Aret Kamar da transferim gerçekleşecek.Kendisi çok merhametli ve yardımsever bir insandır.Fiyatlarda yardımcı oluyor.Ben 5750 tl'ye yumurta toplatıyorum örneğin
merhaba.tedaviniz hayırlı olur inşallah
ben de orda tedaviye başlayacağım inşallah.5750 bi kere yumurta toplama işlemi için mi? tüp ne kadar a mâL olcak gibi

tran
Analdım kuzum tabi biz bir dr olamayız. Ben de histereskopiyi oldum sonuçta 3 ay iyişleşme yan tedaviler süreci geçti. Sen de aynı şey olacak hemen hemen senn opu olacak histereskopi oalcak sen iyileşirkende heralde yumurtlaarı donduracaklar. Ben de tüp bebek daha yaptırmadım da araştırmalarımdan öğrendklerim bunlar. Hattta opu sırasında bile histereskopi yapılabiliyormuş. Hani iki defa anestezi almamak adına falan.
Opu oldum ben canım . Bir hafta sonra kanamam ağrım oldu ardındanda adet oldum . İkinci adette ara dediler bakalım 1 ay sonra arayacağım histereskopi için . Allah yardımcımız olsun hepimizin 🤍

merhaba.tedaviniz hayırlı olur inşallah
ben de orda tedaviye başlayacağım inşallah.5750 bi kere yumurta toplama işlemi için mi? tüp ne kadar a mâL olcak gibi
Canım merhaba, inşallah seninde tedavin hayırlara vesile olur ve evlat sahibi olursun.Evet tek seferlik toplama için.Eğer yumurta sayın iyiyse tek seferde yetiyor zaten.Ama yaklaşık ilaçlarla felan 20.000-25.000 tl yi bulur canım.

Canım merhaba, inşallah seninde tedavin hayırlara vesile olur ve evlat sahibi olursun.Evet tek seferlik toplama için.Eğer yumurta sayın iyiyse tek seferde yetiyor zaten.Ama yaklaşık ilaçlarla felan 20.000-25.000 tl yi bulur canım.
Allah razı olsun canım.
bu çok çok fazla geçen sene ben denizlide bir kere toplama işlemi 2000 vermiştim resmen iki katından fazla :(
benim yumurtam ya bir ya iki ya hiç çıkmıyor.bi de boş çıkmıştı bi kere denediğimizde :(
Allah yardımcımız olsun

Allah razı olsun canım.
bu çok çok fazla geçen sene ben denizlide bir kere toplama işlemi 2000 vermiştim resmen iki katından fazla :KK43:
benim yumurtam ya bir ya iki ya hiç çıkmıyor.bi de boş çıkmıştı bi kere denediğimizde :KK43:
Allah yardımcımız olsun
Canım bende seninle aynı durumdayım.Her defasında ya1 yada hiç yumurta çıkmıyor.Rabbim bu yolda oyalanan tüm kardeşlerimizin hem maddi hem manevi yardımcısı olsun...

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek için yer araştırıyorum. İzmirdeyim ve İsrael beyi düşünüyorum ama İstanbulda Bülent Tıraş I da çok duyuyorum. İkisi arasında kaldım açıkçası… ama ilk denemem olacağı İçin ve git gel yapmamak için İsrael bey daha ağır basıyor şimdilik siz ne dersiniz ? 2021 için ortalama toplam maliyet ne kadarı bulur sizce?

Selam kizlar elinde cetrotide ilaci kalmis olan varmi 1 tane cetrotide igneye ihtiyacim var acil

Merhaba evet bu ay başladık biz .
Yumurtalar toplandı şu an bekleme aşamasındayım dondurulmuş embriyo transferi olacak benim .
Bahçecide biz mehmet reşit beyle görüşmüştük şahsen ben ve eşim memnun kalmadık kendisinden o yüzden memorialda tedaviye başladık .
Mehmet reşit beyden neden memnun kalmadınız ?

Mehmet reşit beyden neden memnun kalmadınız ?
burada bi arkadaşın tavsiyesi üzerine kendisini araştırdım instagramda gayet güler yüzlü iyi bi dr’a benzettim ve ön görüşme için kendisine randevu aldık.
Gittik bahçeciye ön görüşmeye sekreter muayene olursanız ödemeniz olur dedi tmm dedik. Uzun süre bekledikten sonra bizi çağırdılar. Girdik dr odasına direk alel acele muayene etmek istedi biz ise biraz bilgi almak istedik öncesinde malum ilk defa tüp bebek deniyoruz . Bir şey soruyoruz cevap alamıyoruz doğru düzgün eşimde bende şok olduk adamın tavrına “size çocuk vereceğiz” gibi bir cümle kullandı ona da ayrı sinir olduk . Yani instagram da gördüğümüzle alakası yoktu adamın ya o güne özel öyleydi ya da genel olarak öyle onu çözemedim. Hiç bir şey anlatmadan etmeden 2 dk da görüşme bitti. Resmen paramızla rezil olacaktık orada . İnsan biraz olsun ilgi alaka bekliyor sonuçta ücretleri uygun değil 650 tl bir muayenesi . Biz çıktık sonra aradılar bahçeciden tekrar şikayetimizi belirttik başka bir dr’a yönlendirebilecekleri falan söylediler ama biz istemedik o saatten sonra bahçeciye bir önyargı oluştu . Oradan çıktıktan sonra da memorial’a gittik 2 saat sonra orada randevumuz vardı . İyi ki gitmişiz . Dr bizim kafamızda bir tane soru işareti bırakmadı önce anlattı konuştu en sonunda da muayene etti ve hiç bir ücret almadı ama alsa da hak verirdim çünkü onun karşılığını bize fazlasıyla verdiler .

Back