- 18 Haziran 2017
- 868
- 1.278
- 27
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Benim ikinci olacak canım tabii varsa :) test yaptım silik çıktı ama günüme daha var bat 5 ocak bekliyorum günümün geçmesini.. hayırla kucağına al kuzum burdan haberleşiriz eylül anneleri olarakSat 2 aralık bat 25 aralıktı. Benim tüp bebek olduğu için ilaçlarında çok yan etkisi vardı. Ama en belirgin belirtilerim çok terliyordum ve çabuk acıkıyordum, bildiğin içim kıyılıyordu. Şuan herhangi bir belirtim falan yok. Pazartesi kahverengi lekelenmem oldu, yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum. Şimdilik böyle.
Sizin ilk çocuk mu?
Aynen ya gerçekten öyle özelikle ilk bir kaç ayStres hiç bitmiyor valla.
Tecrübelerinden faydalanırız o zamanBenim ikinci olacak canım tabii varsa :) test yaptım silik çıktı ama günüme daha var bat 5 ocak bekliyorum günümün geçmesini.. hayırla kucağına al kuzum burdan haberleşiriz eylül anneleri olarak
Canım benim oğlumda bata 3 gün kala kan verdim çıkmadı üzülmüştüm sonra reglim gelmedi öyle olunca arkadaşımın zoruyla test yaptım ve çıktıTecrübelerinden faydalanırız o zaman
Bende transferden sonra her gün test yaptım silik çıkıyordu, günden güne koyulaştı. İnşallah vardırNe zaman kan vermeyi düşünüyorsun? Silik çıktıysa kana geçmiştir zaten.
Olmasa çıkmazdı diye düşünüyorum, benimde ilk kan verdiğim de böyle silikti 45 çıktı değerim.Testim bu şekildeydi sabah idrarıyla yarım saat sonra çıktıkardelen_08
Başka testim yok canım bakalım bir kaç gün içinde birdaha yaparım kan veririm sonradaOlmasa çıkmazdı diye düşünüyorum, benimde ilk kan verdiğim de böyle silikti 45 çıktı değerim.
Elinde başka test var mı, yarın sabah tekrar yap.
Pazartesi kan ver bence.
İnşallah güzel haberler verirsinBaşka testim yok canım bakalım bir kaç gün içinde birdaha yaparım kan veririm sonrada
İnşallah canımm4+3 teyim bende. Haftaya Cumartesi gideceğim inşallah. Benimki tüp bebek doktor öyle çağırdı. Gittiğim gün 5+3 olacak, umarım keseyi görebiliriz.
Amin inşallah canım.İnşallah canımmbende pazartesi bi kan testini yenileyeceğim sorarım bide doktora ne zaman gel derse artık bana da, beklemek zormuş insan bi an önce iyi mi diye görmek istiyor gerçekten Allah hepimize sağlıklı rahat bi gebelik nasip etsin
Hayırlı olsun. Ne güzel ikinci çocuğu olanlar tecrübeli oluyorMerhaba bende eylul annesi olacagim allah kismet ederseregl gunume 2 gun kala normal kaset testle ogrendim suan 4+2 deyim 2.cocugum olacak kismetse dr a 1 hafta sonra gitmeyi planliyorum aslinda sizlerde varmi dr a giden ???
Evet erken gitmişsin, en erken 1500 üstü olunca görülüyor diye biliyorum.Ben gittim kızlar beta 660 di görünmedi Çarşamba gideceğim tekrar kese için
Sat ve bat nezamandı canım? Allah tamamını erdirsin inşaallah 6 haftada gitmek mantıklı evet kalp atışı da duyulur.. bende bekliyorum günümü sanırsam var bebişim.. benimde ikinci olacak Allah kısmet ederseMerhaba bende eylul annesi olacagim allah kismet ederseregl gunume 2 gun kala normal kaset testle ogrendim suan 4+2 deyim 2.cocugum olacak kismetse dr a 1 hafta sonra gitmeyi planliyorum aslinda sizlerde varmi dr a giden ???
Canım insan yinede unutuyor biliyormusun sanki ilk miş gibi şaşkın oluyor :) ama tabi bazı konular daha kolay oluyor bildiği için insanHayırlı olsun. Ne güzel ikinci çocuğu olanlar tecrübeli oluyor
Bende haftaya Cumartesi gideceğim doktora. Şuan 4+3 teyim.
Daha rahatim bu sefer ama kasik agtim.var biraz 1 hafta nasil bekleyecegimHayırlı olsun. Ne güzel ikinci çocuğu olanlar tecrübeli oluyor
Bende haftaya Cumartesi gideceğim doktora. Şuan 4+3 teyim.
Hayırlı olsun. Ne güzel ikinci çocuğu olanlar tecrübeli oluyor
Bende haftaya Cumartesi gideceğim doktora. Şuan 4+
Doğrudur tabi, her çocuk her hamilelik kendine has.Canım insan yinede unutuyor biliyormusun sanki ilk miş gibi şaşkın oluyor :) ama tabi bazı konular daha kolay oluyor bildiği için insan
Normaldir kaşık ağrısı falan aşırı olmadığı sürece.Daha rahatim bu sefer ama kasik agtim.var biraz 1 hafta nasil bekleyecegim