- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Canim benim bat 14 aralikti ama bende pko oldugu icin adetler 35-40 gunu buluyor o yuzden adete gore hesaplama yapamiyoruz iliski tarihine gore ortalama bir hesap yaptik :)Merhaba canım Allah hayırlı etsin güzel hamilelikler nasip etsingelenektendir sormak, belirtilerin neydi bat nezaman ve nezaman öğrendin
Merhaba Allahım nasip ederse bende Eylül anası olacağım inşallah
Bat 25 Aralık çok sık idrara çıkma ve sürekli hala devam eden adet olacakmış gibi karın ağrısı
Amiin inşallah vardır inşallah belli olursa bizide haberdar et :)Allah kucağına almayı da nasip etsin canım benimki henüz belli değil ikinci bebeğim olacak olursa inşaallah
Bol bol dinlen ve bu dönemin tadını çıkart kuzumCanim benim bat 14 aralikti ama bende pko oldugu icin adetler 35-40 gunu buluyor o yuzden adete gore hesaplama yapamiyoruz iliski tarihine gore ortalama bir hesap yaptik :)
Ben 21 aralikta ilk betami yaptirdim 10.11 cikti oyle ogrendim sonra iki gunde bir baktirdik iki kati sonra ucer ucer atlamaya basladi
hic bir belirtim olmadi ne gogus agrisi ne bulanti ne karin agrisi hicbirsey suanda sadece siskinlik ve yorgunluk var
İnşaallah canımm ederim tabikiiAmiin inşallah vardır inşallah belli olursa bizide haberdar et :)
Oyle canim dinlenmeye calisiyorum bolBol bol dinlen ve bu dönemin tadını çıkart kuzumsonuç güzel oldu bak gerisi teferruat
Bende belcikadanim canimNeredensin canım? Ben Belçikalıyımhayırlı olsun bu arada bat nezamandı? Ve belirti olarak ne yaşadın?
Neresiiindennn???Bende belcikadanim canim
Tanidik cikmayalim aman
Benim ikinci bebeğim olacak ilaç kullanmam gerekiyordu o yüzden çok üzerinde durdum varsa dikkatli olmam gerekiyorBu arada hic belirti arama canim ben her ay ayni belirtileri yasadim birsey yoktu sadece bu sefer adette dogru akintim tumden kesildi bi farkli olan oydu
Merhaba nasip olursa bende Eylül annesi olacağımHanımlaaarrr haydii toplanalım varmı 2021 Eylül anne adayları??
Paylaşımlarımızı buradan yapalım
Hayirli olsun canimmMerhaba nasip olursa bende Eylül annesi olacağımbat yarın aslında ama ben kan testi ile erken öğrenenlerdenim
Teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsunnHayirli olsun canimm
Ben henüz gitmedim canım 4. hafta şuan, 6. Haftadan itibaren gitmeyi öneriyorlar keseyi görmek için onu beklemeyi düşünüyorum sen ne zaman gideceksinMerhaba, nasip olursa bende Eylül annesi olacağım, 8 Eylül gözüküyor tahmini doğum.
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Doktor kontrolüne giden oldu mu? Ne zaman gideceksiniz?
4+3 teyim bende. Haftaya Cumartesi gideceğim inşallah. Benimki tüp bebek doktor öyle çağırdı. Gittiğim gün 5+3 olacak, umarım keseyi görebiliriz.Ben henüz gitmedim canım 4. hafta şuan, 6. Haftadan itibaren gitmeyi öneriyorlar keseyi görmek için onu beklemeyi düşünüyorum sen ne zaman gideceksin
Aynen canım 6 haftada gitmek en güzeli enazından kese kalp atışı bebeğin konumu vesayre hepsine bakılırMerhaba, nasip olursa bende Eylül annesi olacağım, 8 Eylül gözüküyor tahmini doğum.
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Doktor kontrolüne giden oldu mu? Ne zaman gideceksiniz?
Görürsün bence canım vajinal ultrason ile çok erken dönemde de görülüyor4+3 teyim bende. Haftaya Cumartesi gideceğim inşallah. Benimki tüp bebek doktor öyle çağırdı. Gittiğim gün 5+3 olacak, umarım keseyi görebiliriz.
Sat 2 aralık bat 25 aralıktı. Benim tüp bebek olduğu için ilaçlarında çok yan etkisi vardı. Ama en belirgin belirtilerim çok terliyordum ve çabuk acıkıyordum, bildiğin içim kıyılıyordu. Şuan herhangi bir belirtim falan yok. Pazartesi kahverengi lekelenmem oldu, yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum. Şimdilik böyle.Aynen canım 6 haftada gitmek en güzeli enazından kese kalp atışı bebeğin konumu vesayre hepsine bakılırbat nezaman canım belirtilerin neydi? Sonradan gelenler için bunları okumak güzel oluyor
Stres hiç bitmiyor valla.Görürsün bence canım vajinal ultrason ile çok erken dönemde de görülüyor