- 2 Şubat 2021
- 111
- 116
- 53
- 28
Merhaba canım ben de yarın başlıcam inşallah. Destek olalım birbirimize bu süreçte. İlaçlara ne kadar ödedin bu aradaMerhaba arkadaşlar bende heyecanınıza ortak olmak isterim. Bende bugün doktora gittim ilaçları aldık ve ilk dozu vurduk. Pzt. Kontrol ekimin 4ü opu dedik. Hepimiz pozitifi görelim ve sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
4600 çıktı raporsuz. Bakalım rapor olursa ne olur bilmiyorum. Allah hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin hepimizeMerhaba canım ben de yarın başlıcam inşallah. Destek olalım birbirimize bu süreçte. İlaçlara ne kadar ödedin bu arada
Hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah canımMerhaba bende 21 ekime randevu aldim ilk gorusmem bi aksilik olmazsa adetimin ikinci gunune denk gelecek
Canım bende bugün başladım ilk iğneyi vurduk inşallah hayırla sonuçlansınMerhaba arkadaşlar bende heyecanınıza ortak olmak isterim. Bende bugün doktora gittim ilaçları aldık ve ilk dozu vurduk. Pzt. Kontrol ekimin 4ü opu dedik. Hepimiz pozitifi görelim ve sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Amiin. Tedavinin sonunda herkes umduğuna kavuşsun inşallahCanım bende bugün başladım ilk iğneyi vurduk inşallah hayırla sonuçlansın
Sana da doğal kontrolle transfer mi yapılacak canım?Merhaba kızlar, ekim ayında benim de transferim var kısmetse. Adetimin 2. Günü antibiyotik, anti mantar ilacı ve gebyfol yazdı. 10 gün sonrası içinde kontrole çağırdı. Okuduğum kadarıyla çoğu kişiye estrofem yazmış doktoru. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.
Merhaba canım, sanırım doğal kontrelle yapacak. Geçen gitiğimde tam muane esnasında bilgi verdi, muane esnasında da ben çok stresli oluyorum malum sebepten dolayı o yüzden söylediği şeyleri çok sağlıklı algılayamadım. Şöyle söyledigini hatirliyorum: 2 adet çozdürme yöntemi var; birisi ilaclı diğeri ilaçsız. Ilaçlı çozdurmede kalitede bozulmalar olabiliyor o yüzden ilaçsız yapacağım sana. Ama ilacsizda daha sık kontrole cagiriliyorsun. Adetin düzenli oldugu icin 10 gün sonra gel dedi. Söyledikleri tam olarak bu şekilde miydi yoksa ben mi yanlış algıladım bilmiyorum. Intermetten ilaçlı çözdürme ilaçsız çözdürme diye arattım ama bir şey bulamadım. Acaba sizin dediginiz gibi doğal kontrollü dedi de ben mi kafamda bu sekilde algıladım bilmiyorum açıkçası. Doğal kontrollü nasıl oluyor acaba?Sana da doğal kontrolle transfer mi yapılacak canım?
Doğal siklus diye bak istersen canım.çok fazla ilaçla değilde doğal ilerleyişinde sık sık değerlerini kontrol ederek transferi planlıyo.daha fazla muayene gidiyosun yumurta gelişimine göre ayarlıyorlarMerhaba canım, sanırım doğal kontrelle yapacak. Geçen gitiğimde tam muane esnasında bilgi verdi, muane esnasında da ben çok stresli oluyorum malum sebepten dolayı o yüzden söylediği şeyleri çok sağlıklı algılayamadım. Şöyle söyledigini hatirliyorum: 2 adet çozdürme yöntemi var; birisi ilaclı diğeri ilaçsız. Ilaçlı çozdurmede kalitede bozulmalar olabiliyor o yüzden ilaçsız yapacağım sana. Ama ilacsizda daha sık kontrole cagiriliyorsun. Adetin düzenli oldugu icin 10 gün sonra gel dedi. Söyledikleri tam olarak bu şekilde miydi yoksa ben mi yanlış algıladım bilmiyorum. Intermetten ilaçlı çözdürme ilaçsız çözdürme diye arattım ama bir şey bulamadım. Acaba sizin dediginiz gibi doğal kontrollü dedi de ben mi kafamda bu sekilde algıladım bilmiyorum açıkçası. Doğal kontrollü nasıl oluyor acaba?
İlaç kullanıyor musun?Merhaba canım, sanırım doğal kontrelle yapacak. Geçen gitiğimde tam muane esnasında bilgi verdi, muane esnasında da ben çok stresli oluyorum malum sebepten dolayı o yüzden söylediği şeyleri çok sağlıklı algılayamadım. Şöyle söyledigini hatirliyorum: 2 adet çozdürme yöntemi var; birisi ilaclı diğeri ilaçsız. Ilaçlı çozdurmede kalitede bozulmalar olabiliyor o yüzden ilaçsız yapacağım sana. Ama ilacsizda daha sık kontrole cagiriliyorsun. Adetin düzenli oldugu icin 10 gün sonra gel dedi. Söyledikleri tam olarak bu şekilde miydi yoksa ben mi yanlış algıladım bilmiyorum. Intermetten ilaçlı çözdürme ilaçsız çözdürme diye arattım ama bir şey bulamadım. Acaba sizin dediginiz gibi doğal kontrollü dedi de ben mi kafamda bu sekilde algıladım bilmiyorum açıkçası. Doğal kontrollü nasıl oluyor acaba?
Çözdürmede ilaçlı ilaçsız diye bir şey yok. Çözdürme hep standart. Ama transfer öncesi takipte var ilaçlı ve ilaçsız. Yumurtlamayı ve yumurtaların gelişimlerini takip ediyorlar. Çopunlukla ilaçlı takip yapılıyor. Doğum kontrol hapıyla yumurtaların büyüyüp beklenenden önce çatlamasını önlüyorlar. İlaçsızda yumurtaları ilaç vermeden daha sık kontrollerle doğal gelişime bırakıp takip ediyorlar. Burada tek risk yumurtanın beklenenden hızlı gelişip çatlaması. Bu durumda teansfer iptal olur. Ama zaten sık kontrollerle öngörüyorlar çatalama zamanını. Merak etme. Ben ilaçlı denedim ilk sefer. Ve verdiği ilaç yan etki yaptı. Kalp ritmimi bozdu. Aşırı çarpıntıdan 6 ay kardiyolojide tedavi gördüm. Teanafer 8 ay iptal oldu. O yüzden ilaçsız doğal siklus kontrolü yapıyoruz.Merhaba canım, sanırım doğal kontrelle yapacak. Geçen gitiğimde tam muane esnasında bilgi verdi, muane esnasında da ben çok stresli oluyorum malum sebepten dolayı o yüzden söylediği şeyleri çok sağlıklı algılayamadım. Şöyle söyledigini hatirliyorum: 2 adet çozdürme yöntemi var; birisi ilaclı diğeri ilaçsız. Ilaçlı çozdurmede kalitede bozulmalar olabiliyor o yüzden ilaçsız yapacağım sana. Ama ilacsizda daha sık kontrole cagiriliyorsun. Adetin düzenli oldugu icin 10 gün sonra gel dedi. Söyledikleri tam olarak bu şekilde miydi yoksa ben mi yanlış algıladım bilmiyorum. Intermetten ilaçlı çözdürme ilaçsız çözdürme diye arattım ama bir şey bulamadım. Acaba sizin dediginiz gibi doğal kontrollü dedi de ben mi kafamda bu sekilde algıladım bilmiyorum açıkçası. Doğal kontrollü nasıl oluyor acaba?
Evet, ilaçsız kontrol yapılacağını kast etti bence de, ben yanlış anladım. Yok şimdilik bir ilaç vermedi. Hepimizin hakkında hayırlısı olur insallah.Çözdürmede ilaçlı ilaçsız diye bir şey yok. Çözdürme hep standart. Ama transfer öncesi takipte var ilaçlı ve ilaçsız. Yumurtlamayı ve yumurtaların gelişimlerini takip ediyorlar. Çopunlukla ilaçlı takip yapılıyor. Doğum kontrol hapıyla yumurtaların büyüyüp beklenenden önce çatlamasını önlüyorlar. İlaçsızda yumurtaları ilaç vermeden daha sık kontrollerle doğal gelişime bırakıp takip ediyorlar. Burada tek risk yumurtanın beklenenden hızlı gelişip çatlaması. Bu durumda teansfer iptal olur. Ama zaten sık kontrollerle öngörüyorlar çatalama zamanını. Merak etme. Ben ilaçlı denedim ilk sefer. Ve verdiği ilaç yan etki yaptı. Kalp ritmimi bozdu. Aşırı çarpıntıdan 6 ay kardiyolojide tedavi gördüm. Teanafer 8 ay iptal oldu. O yüzden ilaçsız doğal siklus kontrolü yapıyoruz.
Nasıl gidiyor canım?Merhaba canım, sanırım doğal kontrelle yapacak. Geçen gitiğimde tam muane esnasında bilgi verdi, muane esnasında da ben çok stresli oluyorum malum sebepten dolayı o yüzden söylediği şeyleri çok sağlıklı algılayamadım. Şöyle söyledigini hatirliyorum: 2 adet çozdürme yöntemi var; birisi ilaclı diğeri ilaçsız. Ilaçlı çozdurmede kalitede bozulmalar olabiliyor o yüzden ilaçsız yapacağım sana. Ama ilacsizda daha sık kontrole cagiriliyorsun. Adetin düzenli oldugu icin 10 gün sonra gel dedi. Söyledikleri tam olarak bu şekilde miydi yoksa ben mi yanlış algıladım bilmiyorum. Intermetten ilaçlı çözdürme ilaçsız çözdürme diye arattım ama bir şey bulamadım. Acaba sizin dediginiz gibi doğal kontrollü dedi de ben mi kafamda bu sekilde algıladım bilmiyorum açıkçası. Doğal kontrollü nasıl oluyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?