Haydi hayırlı olsun canım ins pozitifleri bu ay peş peşe veririz birbirmizeSelammm.bende Ekim trasferiyim
Bahçeci umuttayim. Yarın Muayne sonraki günlerde yumurta toplama. Dondurma ve ekimde transfer dedi dr
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2021 Ekim ayın transfer olacak arkadaşlar buyrun sohbete
- Konu Sahibi Feride63
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tup bebek 2021
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Amin canım. Ben bu hızla gidersem veririm sanırım. Dr 14.00 18.00 arası 1 kere iğne ol demiş. Ben iki iğneyi ard arda hem 14.00 de hem 18.00 de oldum heyecandan yumurtalar foraaaHaydi hayırlı olsun canım ins pozitifleri bu ay peş peşe veririz birbirmize
Amin canım. Ben bu hızla gidersem veririm sanırım. Dr 14.00 18.00 arası 1 kere iğne ol demiş. Ben iki iğneyi ard arda hem 14.00 de hem 18.00 de oldum heyecandan yumurtalar foraaa
- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Ben muayneye gittim. Dedi ki ağrı var mı? Dedim hocam şiştim Güldü:) sonra ilaç anlatım odasında aaa dedim ama ben bunları 2 kere vuruldum. Sordular Dr birşey olmaz demiş. Bugünde son iğneleri oldum yarın Muayne olacağım bakalımyumurtalar şimdi şoka girmiştir doktor bir proplem falan olur dedimi peki bidaha yarın vuracakamsn ay çok tatlı telaşlar bunlar ya
Aaa o zmn opo yakinlar da desene hadi inşallah birsuru birsuru yumoşlarin olur cnmBen muayneye gittim. Dedi ki ağrı var mı? Dedim hocam şiştim Güldü:) sonra ilaç anlatım odasında aaa dedim ama ben bunları 2 kere vuruldum. Sordular Dr birşey olmaz demiş. Bugünde son iğneleri oldum yarın Muayne olacağım bakalım
- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
İnşallah canım. Bolca güzel haberler verelim birbirimizeAaa o zmn opo yakinlar da desene hadi inşallah birsuru birsuru yumoşlarin olur cnm
Amin inşallah cnm son transferin olur senin de müjdeli haberi bizlere verirsin inşallahMerhaba kızlar benimde Ekim sonuna doğru olucak transferim inşallah 2. Denemem herkes için hayırlısı olsun
- 4 Kasım 2019
- 1.549
- 1.060
- 133
- 29
Canım bişey dicem dondurma işleminden sonra iki adet dönemi geçmesi gerekmiyor mu bende bu hafta başlıcam büyük ihtimal dondurulmuş olur çünkü yumurtam çok ama ben kasım aralık gibi transfer olur diye tahmin ediyorumSelammm.bende Ekim trasferiyim
Bahçeci umuttayim. Yarın Muayne sonraki günlerde yumurta toplama. Dondurma ve ekimde transfer dedi dr
- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Valla canım Dr ne derse o. Şimdi kan verdim onu bekliyorum sonra yumurta toplama günü belli olacakCanım bişey dicem dondurma işleminden sonra iki adet dönemi geçmesi gerekmiyor mu bende bu hafta başlıcam büyük ihtimal dondurulmuş olur çünkü yumurtam çok ama ben kasım aralık gibi transfer olur diye tahmin ediyorum
- 4 Kasım 2019
- 1.549
- 1.060
- 133
- 29
Hangi tahlil istedi pekiValla canım Dr ne derse o. Şimdi kan verdim onu bekliyorum sonra yumurta toplama günü belli olacak
- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Hangi tahlil istedi peki
Kızamıkçık; pek; amh; hemogram ; anti hcv; hıc 1-2 ; tsh.
Tahliller iyi.
Cuma günü Yumurta toplama var ne yapmam gerek acaba ? Bı sürü şey okudum hepsi gitti aklımdan
- 26 Şubat 2019
- 4.640
- 6.758
- 158
Kızlar merhaba Allah kısmet ederse ben de bu ay transfer yaptıracağım. Bugün ilk kontrolümdü tam muane esnasında doktorum, ilaçlı ve ilaçsız olarak iki embriyo çözdürme yöntemi var ilaclı çözdurmede embriyoda bozulma olabiliyor o yüzden bir ilaçsız olanı tercih ediyoruz. Ilaçsız olan yöntemde daha sık kontrole gelmen gerekiyor şeklinde konuştu. Doktorum bgn acelesi varmış gibi telaşlıydı aynı zamanda bende de biraz heyecan vardı o yüzden konunun derinine pek inemedim. Aranizda bu konuda bilgisi olan var mı acaba? Bu arada bana 3 günlük bir antibiyotik, olası mantar oluşumuna karşı mantar ilacı ve folik asit yazdı. 10 gün sonra 2.kontrolüm var, bakalım umarım hepimiz icin sürec olumlu sonuçlanır. Sizlere hangi ilaçlar verildi acaba?
- 16 Eylül 2021
- 66
- 54
- 8
- 32
Merhaba bende bugün tedaviye başladım aslında sadece ön görüşme için gitmiştik çünkü tüp bebeğe yönlenmemiz gerektiğini daha 15 gün kadar önce öğrendik fakar reglımın ikinci günüydü bugün doktor hemen başlayalım dedi ve ilk ilaçlarımı bugün aldım fakat toplama işleminden sonra doktorumuz 1 ay donduracağını ve öyle transfer işlemini yapacağını söyledi hepimiz için hayırlısı olsun
- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Benimde aynı işlemler cuma toplama var ve benimde 1 ay dondurulacakmış. Hakkımızda hayırlısı olsun.Merhaba bende bugün tedaviye başladım aslında sadece ön görüşme için gitmiştik çünkü tüp bebeğe yönlenmemiz gerektiğini daha 15 gün kadar önce öğrendik fakar reglımın ikinci günüydü bugün doktor hemen başlayalım dedi ve ilk ilaçlarımı bugün aldım fakat toplama işleminden sonra doktorumuz 1 ay donduracağını ve öyle transfer işlemini yapacağını söyledi hepimiz için hayırlısı olsun