Haydi hayırlı olsun canım ins pozitifleri bu ay peş peşe veririz birbirmizeSelammm.bende Ekim trasferiyim
Bahçeci umuttayim. Yarın Muayne sonraki günlerde yumurta toplama. Dondurma ve ekimde transfer dedi dr
Amin canım. Ben bu hızla gidersem veririm sanırım. Dr 14.00 18.00 arası 1 kere iğne ol demiş. Ben iki iğneyi ard arda hem 14.00 de hem 18.00 de oldum heyecandanHaydi hayırlı olsun canım ins pozitifleri bu ay peş peşe veririz birbirmize
Amin canım. Ben bu hızla gidersem veririm sanırım. Dr 14.00 18.00 arası 1 kere iğne ol demiş. Ben iki iğneyi ard arda hem 14.00 de hem 18.00 de oldum heyecandanyumurtalar foraaa
Ben muayneye gittim. Dedi ki ağrı var mı? Dedim hocam şiştimyumurtalar şimdi şoka girmiştir doktor bir proplem falan olur dedimi peki bidaha yarın vuracakamsn ay çok tatlı telaşlar bunlar ya
Aaa o zmn opo yakinlar da desene hadi inşallah birsuru birsuru yumoşlarin olur cnmBen muayneye gittim. Dedi ki ağrı var mı? Dedim hocam şiştimGüldü:) sonra ilaç anlatım odasında aaa dedim ama ben bunları 2 kere vuruldum. Sordular Dr birşey olmaz demiş. Bugünde son iğneleri oldum yarın Muayne olacağım bakalım
İnşallah canım. Bolca güzel haberler verelim birbirimizeAaa o zmn opo yakinlar da desene hadi inşallah birsuru birsuru yumoşlarin olur cnm
Amin inşallah cnm son transferin olur senin de müjdeli haberi bizlere verirsin inşallahMerhaba kızlar benimde Ekim sonuna doğru olucak transferim inşallah 2. Denemem herkes için hayırlısı olsun
Canım bişey dicem dondurma işleminden sonra iki adet dönemi geçmesi gerekmiyor mu bende bu hafta başlıcam büyük ihtimal dondurulmuş olur çünkü yumurtam çok ama ben kasım aralık gibi transfer olur diye tahmin ediyorumSelammm.bende Ekim trasferiyim
Bahçeci umuttayim. Yarın Muayne sonraki günlerde yumurta toplama. Dondurma ve ekimde transfer dedi dr
Valla canım Dr ne derse o. Şimdi kan verdim onu bekliyorum sonra yumurta toplama günü belli olacakCanım bişey dicem dondurma işleminden sonra iki adet dönemi geçmesi gerekmiyor mu bende bu hafta başlıcam büyük ihtimal dondurulmuş olur çünkü yumurtam çok ama ben kasım aralık gibi transfer olur diye tahmin ediyorum
Hangi tahlil istedi pekiValla canım Dr ne derse o. Şimdi kan verdim onu bekliyorum sonra yumurta toplama günü belli olacak
Hangi tahlil istedi peki
Benimde aynı işlemler cuma toplama var ve benimde 1 ay dondurulacakmış. Hakkımızda hayırlısı olsun.Merhaba bende bugün tedaviye başladım aslında sadece ön görüşme için gitmiştik çünkü tüp bebeğe yönlenmemiz gerektiğini daha 15 gün kadar önce öğrendik fakar reglımın ikinci günüydü bugün doktor hemen başlayalım dedi ve ilk ilaçlarımı bugün aldım fakat toplama işleminden sonra doktorumuz 1 ay donduracağını ve öyle transfer işlemini yapacağını söyledi hepimiz için hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?