- 26 Şubat 2019
- 4.643
- 6.766
- 158
Merhaba canım, şimdilik iyi gidiyor. Cuma günü kontrolüm vardı, yumurta 15 mm olmuş. Yrn randevum var; p.tesi gel muhtemelen o zamana çatlamış olur dedi. Mümkün mertebede çatlatma iğnesi kullanmıyorum dedi. Senin nasıl gidiyor?Nasıl gidiyor canım?
Benim de cuma kontrolüm vardı. Ben şehir dışından gidip geldiğim için bana çatlatma iğnesi yaptı. İlaçlarıma başladı. Perşembe gününe transfer tarihi verdi.Merhaba canım, şimdilik iyi gidiyor. Cuma günü kontrolüm vardı, yumurta 15 mm olmuş. Yrn randevum var; p.tesi gel muhtemelen o zamana çatlamış olur dedi. Mümkün mertebede çatlatma iğnesi kullanmıyorum dedi. Senin nasıl gidiyor?
Hadi bakalım, hiç bir şey kalmamış. Cuma günü yumurtan kaç mm di acaba?Benim de cuma kontrolüm vardı. Ben şehir dışından gidip geldiğim için bana çatlatma iğnesi yaptı. İlaçlarıma başladı. Perşembe gününe transfer tarihi verdi.
Bende Eylül'de olacakken kilo sebebiyle ekime kaldım Allah yardımcımız olsun inşallahEkim ayın da trasfer olacak arkadaşlar veya tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar buyrun sohbete birbirmize yardımcı oluruz ins pozitifleri görürüz
Kilo derken kaç kilosun cnm bende baya ama baya kiloluyum bu işlemlerden sonra kilolu olmam yetmezmiş gibi ayriyeten beş kilo DHA aldım bende iki hafta önce trasfer olacaktim malesef troidim yüksek çıktı diye kaldiBende Eylül'de olacakken kilo sebebiyle ekime kaldım Allah yardımcımız olsun inşallah
18 mm di. 2-3 güne çatlar, risk almayalım. Tekrar gel git yaptırmayalım dedi.Hadi bakalım, hiç bir şey kalmamış. Cuma günü yumurtan kaç mm di acaba?
Ben 101 kiloydum ilk 96 ya düştüm şimdi de 94 kiloyum ama 90 altına düşmem gerek bu ay adet olana kadar yoksa yine kaldım Kasım ayına anestezi Dr onay vermedi bana kilo ve bünye kaldıramaz diye anestesisiz de yumurta toplama işlemi yaptırmak istemedim kendim şimdi uğralıyorum ki 90a bari düşeyim diyeKilo derken kaç kilosun cnm bende baya ama baya kiloluyum bu işlemlerden sonra kilolu olmam yetmezmiş gibi ayriyeten beş kilo DHA aldım bende iki hafta önce trasfer olacaktim malesef troidim yüksek çıktı diye kaldi
Yani henüz daha yumurta toplama işlemin olmadı bende seninle aynıyım birşey olmadı anestezi de Ama ne kadar kilo versen o kadar iyiBen 101 kiloydum ilk 96 ya düştüm şimdi de 94 kiloyum ama 90 altına düşmem gerek bu ay adet olana kadar yoksa yine kaldım Kasım ayına anestezi Dr onay vermedi bana kilo ve bünye kaldıramaz diye anestesisiz de yumurta toplama işlemi yaptırmak istemedim kendim şimdi uğralıyorum ki 90a bari düşeyim diye
Bugün yumurta toplamam var ins birsuru kaliteli yumoşlarin olur rabbim emeklerinin karşılığını versin insMerhaba arkadaşlar bende heyecanınıza ortak olmak isterim. Bende bugün doktora gittim ilaçları aldık ve ilk dozu vurduk. Pzt. Kontrol ekimin 4ü opu dedik. Hepimiz pozitifi görelim ve sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Evet gerçekten normalde ben anestezi almadan da kabul ettim yumurta toplama işlemini panik atağı var eşim de müsade etmedi bakalım hayırlısı inşallahYani henüz daha yumurta toplama işlemin olmadı bende seninle aynıyım birşey olmadı anestezi de Ama ne kadar kilo versen o kadar iyi
Rabbim yar yardımcımız olsun inşallah darda zorda komasın biziTedavileriniz nasıl gidiyor kızlar kimler hangi aşamada ben transfer olacaktım kaldı Malesef troidden dolayı şimdi tarusal kullaniyorum tekrar erken adet olabilmek için çok yoruyor bu bekleyiş süresi ins son bekleyişlerimiz olur birbirmize dua etmeyi unutmayalım rabbim hepinizin yardimcisi olsun
Evet canım daha o işleme gelemedik hatta Dr bana ben sana onay veririm benim için sıkıntı değil. Önemli olan anestezi Dr u ona kalmış birşey dedi bende çabalıyorum kilo vermek içinYani henüz daha yumurta toplama işlemin olmadı bende seninle aynıyım birşey olmadı anestezi de Ama ne kadar kilo versen o kadar iyi
Cok ağrılı bir işlem asla anestezisiz yapma sabır etmekten başka elden birşey gelmiyor rabbim yardımcın olsunEvet gerçekten normalde ben anestezi almadan da kabul ettim yumurta toplama işlemini panik atağı var eşim de müsade etmedi bakalım hayırlısı inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsunCok ağrılı bir işlem asla anestezisiz yapma sabır etmekten başka elden birşey gelmiyor rabbim yardımcın olsun
Amiin hepimizinBugün yumurta toplamam var ins birsuru kaliteli yumoşlarin olur rabbim emeklerinin karşılığını versin ins
Ağrı olmasi gayet normal benim ertesi gün daha çok oldu ama geçti gitti çok şükür kaç yumurtanız toplandı acabaAmiin hepimizinsaat 9 da yumurtam toplandı.şu an evimdeyim biraz ağrım var. Siz nasılsınız ?Allah hayırlı evlatlar versin hepimize
10 tane toplandı 7 tanesi değerlendirilecek dedi doktor. Bizde erkek sorunu da var. Hakkımızda hayırlısı artık. Sizin kaç yumurtanın çıktıAğrı olmasi gayet normal benim ertesi gün daha çok oldu ama geçti gitti çok şükür kaç yumurtanız toplandı acaba
18 tane toplandi 5 tane dondurdular bende pko var cnm eşimde proplem yok10 tane toplandı 7 tanesi değerlendirilecek dedi doktor. Bizde erkek sorunu da var. Hakkımızda hayırlısı artık. Sizin kaç yumurtanın çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?