2021 Ekim ayın transfer olacak arkadaşlar buyrun sohbete

Nasıl gidiyor canım?
Merhaba canım, şimdilik iyi gidiyor. Cuma günü kontrolüm vardı, yumurta 15 mm olmuş. Yrn randevum var; p.tesi gel muhtemelen o zamana çatlamış olur dedi. Mümkün mertebede çatlatma iğnesi kullanmıyorum dedi. Senin nasıl gidiyor?

Benim de cuma kontrolüm vardı. Ben şehir dışından gidip geldiğim için bana çatlatma iğnesi yaptı. İlaçlarıma başladı. Perşembe gününe transfer tarihi verdi.

Ekim ayın da trasfer olacak arkadaşlar veya tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar buyrun sohbete birbirmize yardımcı oluruz ins pozitifleri görürüz
Bende Eylül'de olacakken kilo sebebiyle ekime kaldım Allah yardımcımız olsun inşallah

Bende Eylül'de olacakken kilo sebebiyle ekime kaldım Allah yardımcımız olsun inşallah
Kilo derken kaç kilosun cnm bende baya ama baya kiloluyum bu işlemlerden sonra kilolu olmam yetmezmiş gibi ayriyeten beş kilo DHA aldım bende iki hafta önce trasfer olacaktim malesef troidim yüksek çıktı diye kaldi

Kilo derken kaç kilosun cnm bende baya ama baya kiloluyum bu işlemlerden sonra kilolu olmam yetmezmiş gibi ayriyeten beş kilo DHA aldım bende iki hafta önce trasfer olacaktim malesef troidim yüksek çıktı diye kaldi
Ben 101 kiloydum ilk 96 ya düştüm şimdi de 94 kiloyum ama 90 altına düşmem gerek bu ay adet olana kadar yoksa yine kaldım Kasım ayına anestezi Dr onay vermedi bana kilo ve bünye kaldıramaz diye anestesisiz de yumurta toplama işlemi yaptırmak istemedim kendim şimdi uğralıyorum ki 90a bari düşeyim diye

Yani henüz daha yumurta toplama işlemin olmadı bende seninle aynıyım birşey olmadı anestezi de Ama ne kadar kilo versen o kadar iyi

Bugün yumurta toplamam var ins birsuru kaliteli yumoşlarin olur rabbim emeklerinin karşılığını versin ins

Tedavileriniz nasıl gidiyor kızlar kimler hangi aşamada ben transfer olacaktım kaldı Malesef troidden dolayı şimdi tarusal kullaniyorum tekrar erken adet olabilmek için çok yoruyor bu bekleyiş süresi ins son bekleyişlerimiz olur birbirmize dua etmeyi unutmayalım rabbim hepinizin yardimcisi olsun

Yani henüz daha yumurta toplama işlemin olmadı bende seninle aynıyım birşey olmadı anestezi de Ama ne kadar kilo versen o kadar iyi
Evet gerçekten normalde ben anestezi almadan da kabul ettim yumurta toplama işlemini panik atağı var eşim de müsade etmedi bakalım hayırlısı inşallah

Rabbim yar yardımcımız olsun inşallah darda zorda komasın bizi

Evet canım daha o işleme gelemedik hatta Dr bana ben sana onay veririm benim için sıkıntı değil. Önemli olan anestezi Dr u ona kalmış birşey dedi bende çabalıyorum kilo vermek için

Evet gerçekten normalde ben anestezi almadan da kabul ettim yumurta toplama işlemini panik atağı var eşim de müsade etmedi bakalım hayırlısı inşallah
Cok ağrılı bir işlem asla anestezisiz yapma sabır etmekten başka elden birşey gelmiyor rabbim yardımcın olsun

Bugün yumurta toplamam var ins birsuru kaliteli yumoşlarin olur rabbim emeklerinin karşılığını versin ins
Amiin hepimizin saat 9 da yumurtam toplandı.şu an evimdeyim biraz ağrım var. Siz nasılsınız ?Allah hayırlı evlatlar versin hepimize

Amiin hepimizin saat 9 da yumurtam toplandı.şu an evimdeyim biraz ağrım var. Siz nasılsınız ?Allah hayırlı evlatlar versin hepimize
Ağrı olmasi gayet normal benim ertesi gün daha çok oldu ama geçti gitti çok şükür kaç yumurtanız toplandı acaba

Ağrı olmasi gayet normal benim ertesi gün daha çok oldu ama geçti gitti çok şükür kaç yumurtanız toplandı acaba
10 tane toplandı 7 tanesi değerlendirilecek dedi doktor. Bizde erkek sorunu da var. Hakkımızda hayırlısı artık. Sizin kaç yumurtanın çıktı

Bende de pko var 10 az geldi ona göre ama doktor iyi dedi Allah kucaklarımızı doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…