2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Elleri ayakları ve kafası yanyor resmen yavrumun
Bizde de yüksek ateş oldu ve sürekli yükseldi. Başı elleri ayakları 38.5_39 dan aşağı düşmedi 40 lari gorduk 3 gün. 3. Gunun sonunda atesi normale dondu ama isilik gibi benekler oluştu şimdi de . Ne olduğunu da anlamadık ama ateş düşürücü ve antibiyotik kullandık. Sanırım yaygın bir enfeksiyon

6. Hastalık bu muhtemelen. Doktora gitmediniz mi

Antibiyotik veriliyor mu bebişlere

Biz sabah doktora gittik ates dusurucu ve antibiyotik verdi ama ben antibiyotik kullanmak istemiyorum kendi çocuk doktorumuz ates dusurucuyu bile 38.5 dan sonra ver demişti şimdi ateşi kontrol altında tutmaya calısıp bol emziriyorum burada okuyarak bende 6. Hastalıktan şüpelendim

Antibiyotik veriliyor mu bebişlere

İhtiyaç halinde elbette.

(Hatta şöyle benim kızım çok küçükken zatürre geçirdiği için o dönem kortizon antibiyotik pek çok şey kullandık. Şu anda da grip geçirdiğinde bile antibiyotik verdiler, ciğerlerine inmesinden son derece endişe ediyorlar.)

Antibiyotik kullandıktan sonra prebiyotik başlamakta fayda var diye de söyledi doktorumuz.

Bizede her gripte antibiyotik verdiler ama ona rağmen gene ciğerlere iniyordu . Haftaya alerji uzmanına göstericez bakalım

Şuan 3 diş . Benim alt iki dişini 5 aylıkken çıkardı üsttekiler baya zorladı en sonunda bugün çıkarmış bitane görüyorum ama 4 tane şişmiş her an onlarda patlayabilir

Benşm kızımın da alt iki aynı anda çıktı üstler de geldi gelecek bekliyorum. Huzursuzluğu da bitmedi diş de gelmedi.

Bizede her gripte antibiyotik verdiler ama ona rağmen gene ciğerlere iniyordu . Haftaya alerji uzmanına göstericez bakalım

Bünyeden bünyeye farkediyor olabilir.
O açıdan doktorun çocuğu tanıması, hastalık geçmişini iyi analiz etmesi önemli.
İnşallah sıkıntısızca atlatır süreci bebiş.

Elleri ayakları ve kafası yanyor resmen yavrumun
6 hastalık oldu büyük ihtimalle. Oğlum yeni geçirdi. Kanda enfeksiyona bakıldı mı?
Kesinlikle 6. Hastalık olmuş çocuğunuz. Virüs temelli bi hastalık antibiyotik boşuna kullanmış oldunuz

Benşm kızımın da alt iki aynı anda çıktı üstler de geldi gelecek bekliyorum. Huzursuzluğu da bitmedi diş de gelmedi.
Zeyno üst dişler cok zor ağrılı oluyor bizimki resmen kendini parçalıyor .arada agrı kesici veriyorum rahatlasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…