Allah yardımcın olsun canım, inşallah hemen atlatır. Neyi var usuttu muKızlar. Benim kızda bu akşam ateslendi 39 u geçti ateşi çok korktum uyumuyorum basındayım inşallah çabuk atlatır
Ateş düşürücü veermeme ragmen ateşi düşmedi bende içtim sütümdende geçsin diye şimdi acile gidicezAllah yardımcın olsun canım, inşallah hemen atlatır. Neyi var usuttu mu
Bizde de yüksek ateş oldu ve sürekli yükseldi. Başı elleri ayakları 38.5_39 dan aşağı düşmedi 40 lari gorduk 3 gün. 3. Gunun sonunda atesi normale dondu ama isilik gibi benekler oluştu şimdi de . Ne olduğunu da anlamadık ama ateş düşürücü ve antibiyotik kullandık. Sanırım yaygın bir enfeksiyonElleri ayakları ve kafası yanyor resmen yavrumun
6. Hastalık bu muhtemelen. Doktora gitmediniz miBizde de yüksek ateş oldu ve sürekli yükseldi. Başı elleri ayakları 38.5_39 dan aşağı düşmedi 40 lari gorduk 3 gün. 3. Gunun sonunda atesi normale dondu ama isilik gibi benekler oluştu şimdi de . Ne olduğunu da anlamadık ama ateş düşürücü ve antibiyotik kullandık. Sanırım yaygın bir enfeksiyon
Antibiyotik veriliyor mu bebişlereBizde de yüksek ateş oldu ve sürekli yükseldi. Başı elleri ayakları 38.5_39 dan aşağı düşmedi 40 lari gorduk 3 gün. 3. Gunun sonunda atesi normale dondu ama isilik gibi benekler oluştu şimdi de . Ne olduğunu da anlamadık ama ateş düşürücü ve antibiyotik kullandık. Sanırım yaygın bir enfeksiyon
Biz sabah doktora gittik ates dusurucu ve antibiyotik verdi ama ben antibiyotik kullanmak istemiyorum kendi çocuk doktorumuz ates dusurucuyu bile 38.5 dan sonra ver demişti şimdi ateşi kontrol altında tutmaya calısıp bol emziriyorum burada okuyarak bende 6. Hastalıktan şüpelendimBizde de yüksek ateş oldu ve sürekli yükseldi. Başı elleri ayakları 38.5_39 dan aşağı düşmedi 40 lari gorduk 3 gün. 3. Gunun sonunda atesi normale dondu ama isilik gibi benekler oluştu şimdi de . Ne olduğunu da anlamadık ama ateş düşürücü ve antibiyotik kullandık. Sanırım yaygın bir enfeksiyon
Ben verilirse iyi bakterilerde gidecegi için bagısıklıgı düşeer sık hastalanır diye biliyorum bu bizim ilk ateşimiz inşallah kolay atlatırız dişi çıkarken bile ateslenmemiştiAntibiyotik veriliyor mu bebişlere
Antibiyotik veriliyor mu bebişlere
E hayırlı olsunKızlar gecen bebeğim ateşlendi demiştim . Bizimki diş patlatmış meğersem ondanmış
Şuan 3 diş . Benim alt iki dişini 5 aylıkken çıkardı üsttekiler baya zorladı en sonunda bugün çıkarmış bitane görüyorum ama 4 tane şişmiş her an onlarda patlayabilirE hayırlı olsunkaç diş oldu
Bizede her gripte antibiyotik verdiler ama ona rağmen gene ciğerlere iniyordu . Haftaya alerji uzmanına göstericez bakalımİhtiyaç halinde elbette.
(Hatta şöyle benim kızım çok küçükken zatürre geçirdiği için o dönem kortizon antibiyotik pek çok şey kullandık. Şu anda da grip geçirdiğinde bile antibiyotik verdiler, ciğerlerine inmesinden son derece endişe ediyorlar.)
Antibiyotik kullandıktan sonra prebiyotik başlamakta fayda var diye de söyledi doktorumuz.
Şuan 3 diş . Benim alt iki dişini 5 aylıkken çıkardı üsttekiler baya zorladı en sonunda bugün çıkarmış bitane görüyorum ama 4 tane şişmiş her an onlarda patlayabilir
Bizede her gripte antibiyotik verdiler ama ona rağmen gene ciğerlere iniyordu . Haftaya alerji uzmanına göstericez bakalım
6 hastalık oldu büyük ihtimalle. Oğlum yeni geçirdi. Kanda enfeksiyona bakıldı mı?Elleri ayakları ve kafası yanyor resmen yavrumun
Kesinlikle 6. Hastalık olmuş çocuğunuz. Virüs temelli bi hastalık antibiyotik boşuna kullanmış oldunuzBizde de yüksek ateş oldu ve sürekli yükseldi. Başı elleri ayakları 38.5_39 dan aşağı düşmedi 40 lari gorduk 3 gün. 3. Gunun sonunda atesi normale dondu ama isilik gibi benekler oluştu şimdi de . Ne olduğunu da anlamadık ama ateş düşürücü ve antibiyotik kullandık. Sanırım yaygın bir enfeksiyon
Zeyno üst dişler cok zor ağrılı oluyor bizimki resmen kendini parçalıyor .arada agrı kesici veriyorum rahatlasın diyeBenşm kızımın da alt iki aynı anda çıktı üstler de geldi gelecek bekliyorum. Huzursuzluğu da bitmedi diş de gelmedi.
Üstler şişti geldi gelecek ama gelemediler.Zeyno üst dişler cok zor ağrılı oluyor bizimki resmen kendini parçalıyor .arada agrı kesici veriyorum rahatlasın diye
Bizimki patladı seninkide yakındırÜstler şişti geldi gelecek ama gelemediler.