Kız. Profil değiştirdinya ondan tanımamıştırEvet burdan tanışıyorduk ama nick değiştirmedim aşk olsun
Hee foto mu , olabilirKız. Profil değiştirdinya ondan tanımamıştır
Kızlar kayınvalidem bizde kalıyor bir kaç gündür. Eşim polis memuru bayramda falan izin yok haliyle. Bugün eşim çalışırsa sen gel Zeynep olmaz öyle dedi. Emrivaki bir şekilde ses tonu. Siz olsanız napardınız merak ettim? Eşimi bırakıp gitmek saçma geliyor. Bayram diye de kararsızım. Evlerimiz 1-1 buçuk saat uzaklıkta.
Bizde iyiyiz canım oyle böyle yuvarlanıyoruz bakalimŞükür canım iyiyim elhamdulillah sen nasılsın miniğin nasıl ? Benim bıcır biraz erkenci 7 dişi varsizler napıyosunuz her şey yolunda mı ?
Gitmezdimama aile dinamiklerinize bağlı tabi canım.
Aman gitme insan kendi evinde daha rahat olur
Ben hiç gitmek istemiyorum açıkçası, kocam evde tek başına kalıcak yok yere, ben orda olucam. Gitmezsem de eminim terslenicek banaAramızdaki ilişkiye bağlı. Eşim eve gelip gidecekse manasız. Çocuğu alır çıkarım bir iki arkadaşımla görüşürüm.
Normalde yapmam demezdim geçen haftalarda eşim şehir dışında idi. Annemlerde kaldım bir iki gün, kayınvalidemlerde de iki gün kendi evimde de kaldım. Evimiz de beş dakikaama çok yorulurdum onlar destek oldular bebeğe baktılar ben de fırsattan istifade kuaföre, banka işlerimi falan halletmeys koşarak kaçtım
Ben hiç gitmek istemiyorum açıkçası, kocam evde tek başına kalıcak yok yere, ben orda olucam. Gitmezsem de eminim terslenicek bana
Eşinin gönlüne git . Annesine desin gödermicem . Benim. Eşim göndermezdi beni şahsenBen hiç gitmek istemiyorum açıkçası, kocam evde tek başına kalıcak yok yere, ben orda olucam. Gitmezsem de eminim terslenicek bana
İlla gideceksem kendi anama giderimBen hiç gitmek istemiyorum açıkçası, kocam evde tek başına kalıcak yok yere, ben orda olucam. Gitmezsem de eminim terslenicek bana
E o evde olacaksa çok manasız ki gitmek. Senden ayrı geçirmek istemiyorum bayramı falan deyin. Yoksa ailenizde de geçirebilirdiz pek ala.
Bence onun izninin olduğu bir zaman birlikte gitmeyi teklif edebilirsiniz.
Eşinin gönlüne git . Annesine desin gödermicem . Benim. Eşim göndermezdi beni şahsen
Kendi anam şehir dışındaİlla gideceksem kendi anama giderim
Calpol vermiştik, ateşi düşmüştü, sonra tekrar yükseldi. Yeniden calpol verdik ama ateşi düşmüyor, hatta biraz artmış 38.8 olduBiraz bitki çayı ver istersen papatya, nane, ıhlamur hangisini severse. 4-5 saat sonra verebilirsin. Ateşi kaça çıktı
Şu an bi utandımEvet burdan tanışıyorduk ama nick değiştirmedim aşk olsun
Epey oldu buraya yazmayalı kuzumKız nick değişiyonda neden buraya yazmıyorsun Hiç
Ben de erken çıkarmışım benim iki küçük de anaları gibi erken çıkardılarBizde iyiyiz canım oyle böyle yuvarlanıyoruz bakalimMaşallah senin minige Arada yaz buraya da kızzz
Calpol vermiştik, ateşi düşmüştü, sonra tekrar yükseldi. Yeniden calpol verdik ama ateşi düşmüyor, hatta biraz artmış 38.8 oldu
Geçmiş olsun doktora gidin bence benim oğlum da fışkırarak kusuyordu bağırsak enfeksiyonu çıkmıştı 3gun hastanede yattık 6aylikkenKızlar, kızımın ateşi çıktı, ve acayip kustu, şok geçirdim, fışkırtarak.
Calpol verdik, ateşi biraz düştü, ama tekrar çıkarsa ne yapıcaz? Ne kadar zaman sonra tekrar calpol verebiliriz?
Allah şifa versin canım bende de bel fıtığı var hamilelikte zorlamıştı şükür Doğumdan sonra rahatladım epeyHanımlar konuşmaları takip ediyorum benim gibi sorunu olan yok galiba aranızda hiç denk gelmedim. Normal doğum yaptım hiç bir sorun yoktu doğumdan tam bir ay sonra omurilik ağrısı tam sırtımin ortasına gelen kemiğim çok pis ağrıyor gece yatamiyorum sabah kalktığımda ağrıdan acidan kalkamıyorum çok zorlanıyorum. Doktara gittim bel fıtığı var ama çok ufak dedi belim hiç agrimiyor. İlaç felan verdi ama nafile bı işe yaramadı. Bel fıtığı öncelerden de vardı ama sıkıntı vermiyordu hiç bir ağrım yoktu. Ozamanda küçüktü şimdide küçük. Benim hayat kalitem çok düştü ne yapcam bilmiyorum valla hayattan soğudum.
Sağol canım teşekkür ederim. Benim de hamilelikte ve öncesinde hiç ağrım yoktu doğumdan 1 ay sonra oldu ne olduysa.Allah şifa versin canım bende de bel fıtığı var hamilelikte zorlamıştı şükür Doğumdan sonra rahatladım epey
Dün gece sabaha karşı ancak düştü ateşi, şimdi yine artıyor arada. Bir de öksürük başladıbir_fincan_kahve minik nasıl oldu ?
Olacak kuzum kendini yıpratma bağışıklığı çalışıyor, güçleniyor çabucak toparlanır inşallahDün gece sabaha karşı ancak düştü ateşi, şimdi yine artıyor arada. Bir de öksürük başladı
O kadar dikkat ettim, koruyamadım kızımı
Niye öyle diyorsun canım o bizim elimizde olan birşey değilki . Benim bebek abiden dolayı sürekli hasta. Ya ben napimDün gece sabaha karşı ancak düştü ateşi, şimdi yine artıyor arada. Bir de öksürük başladı
O kadar dikkat ettim, koruyamadım kızımı