- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
Korkma covid ateşi 38.5 u geçmiyor. Eğer ortam ısısı yüksekse a üstünü görürsün ama daha artmıyor.Çok sağol canım, evdekini atıp yenisini aldım hemen. Kızım da korona oluyor sanırım, ateşi çıkıyor
Bestiron denediniz mi oğlum severek içiyor bitince ağlıyor ver diye. c vitamini ve zeytinyağı da var kabızlık felan da olmadıBen kızıma resmen eziyet ediyorum
Demir eksikliği yaşamasın diye tekrar deneme kararı aldım. 1 haftadır çok çok az doz verdim. Doktorumuz o şekilde dene bir de demişti. Çığlık kıyamet ağlama resmen ağrısı var. Dizlerini karnına çeke çeke ağlıyor3. Kez denememiz de sadece acı oldu.
Doğal yollardan vereyim desem depoyu yeterince doldurmuyormuş, erken doğduğu için çok daha önemli dedi gittiğimiz her doktor. Yoksa pekmez, et bir şekilde yediriyorum ama çocuk günlerdir hayattan keyif alamadı. Ağrısı çok olunca yemeği bile zor yediriyorum.
Canım Sidefer’e başladık biz de 1 haftadır, hiçbir yan etkisi olmadı. Onu da deneyebilirsin istersen.Ben kızıma resmen eziyet ediyorum
Demir eksikliği yaşamasın diye tekrar deneme kararı aldım. 1 haftadır çok çok az doz verdim. Doktorumuz o şekilde dene bir de demişti. Çığlık kıyamet ağlama resmen ağrısı var. Dizlerini karnına çeke çeke ağlıyor3. Kez denememiz de sadece acı oldu.
Doğal yollardan vereyim desem depoyu yeterince doldurmuyormuş, erken doğduğu için çok daha önemli dedi gittiğimiz her doktor. Yoksa pekmez, et bir şekilde yediriyorum ama çocuk günlerdir hayattan keyif alamadı. Ağrısı çok olunca yemeği bile zor yediriyorum.
Bestiron denediniz mi oğlum severek içiyor bitince ağlıyor ver diye. c vitamini ve zeytinyağı da var kabızlık felan da olmadı
Canım Sidefer’e başladık biz de 1 haftadır, hiçbir yan etkisi olmadı. Onu da deneyebilirsin istersen.
Canım benim kızım da başta çook zorlandı ve alışması bayağo zaman aldı. İnat ettik, 2 damla verdik günlerce, 3e çıkardık , ancak bir kaç haftada 5 damlaya geldik. Artık o senin belirttiğin yan etkileri göstermiyor.Ben kızıma resmen eziyet ediyorum
Atesi yukselme egilimine gectikce vermistim canim yada huzursuzlugu cok iseKızlar, bir şey sorucam, ateşi düşünce yine de calpol vermeye devam ediyor musunuz? Ateş yoksa da belirli saatlerde vermek gerekiyor mu
Canım benim kızım da başta çook zorlandı ve alışması bayağo zaman aldı. İnat ettik, 2 damla verdik günlerce, 3e çıkardık , ancak bir kaç haftada 5 damlaya geldik. Artık o senin belirttiğin yan etkileri göstermiyor.
Demir gerçekten önemli, az daha dayan arkadaşım
Kızlar, bir şey sorucam, ateşi düşünce yine de calpol vermeye devam ediyor musunuz? Ateş yoksa da belirli saatlerde vermek gerekiyor mu
Uyandığında yanında dursan birkaç gün. Korkuyor mu acaba? Seni görse uyanır uyanmaz.Kizlar ya ben bu annelik isini yapamiyorum sanirim. Her uykudan aglayarak uyaniyor genel olarak neden acaba ?
Birde hic mesela taze fasulye verdim minik minik kopararwk. Direk hic sindirilmeden cikmis gibi. Neden olabilir ? Birde huysuz olup agladiginda ben cok geriliyorum ya
Dün gece benim bebek 39. Derece ateşle uyandı hastalık vesaire birşey yok emzirmek için kucağıma aldım yanıyordu resmen. Hemen camları açtık zıbınla bıraktım bir tatlı kaşığı pedifen verdim 15 dakka sonra düştü ateş olmadığı müddetçe ben vermiyorumKızlar, bir şey sorucam, ateşi düşünce yine de calpol vermeye devam ediyor musunuz? Ateş yoksa da belirli saatlerde vermek gerekiyor mu
Sende yorgunsun ondan geriliyorsun canım . O durumda kucağına al balkona ve cama çıkar inan oda sende rahatlıcan .Kizlar ya ben bu annelik isini yapamiyorum sanirim. Her uykudan aglayarak uyaniyor genel olarak neden acaba ?
Birde hic mesela taze fasulye verdim minik minik kopararwk. Direk hic sindirilmeden cikmis gibi. Neden olabilir ? Birde huysuz olup agladiginda ben cok geriliyorum ya
canim habgi damlayi kullaniyordun. Ya bende duzenli vermiyorum onun pismanligi var ama icmek istemiyor. Pure tarzi birseylere kattigimda da pek yemiyorBen kızıma resmen eziyet ediyorum
Onu da dusundum. Ama daha bakmadan gozunu acmadan agliyor.Uyandığında yanında dursan birkaç gün. Korkuyor mu acaba? Seni görse uyanır uyanmaz.
Uzun surmuyor canim. Kucagima alinca susuyor Allaha sukur.Sende yorgunsun ondan geriliyorsun canım . O durumda kucağına al balkona ve cama çıkar inan oda sende rahatlıcan .
Kizlar ya ben bu annelik isini yapamiyorum sanirim. Her uykudan aglayarak uyaniyor genel olarak neden acaba ?
canim habgi damlayi kullaniyordun. Ya bende duzenli vermiyorum onun pismanligi var ama icmek istemiyor. Pure tarzi birseylere
Bizimde genelde 45 dk bazen cani isterrse 1 bck saat oldugu oldu buara cok sevindimIspanak,havuç verdiğimde de sindirilmeden çıkmıştı. Oluyor bazı besinlerde.
Ağlayarak uyanması belki fıtrat meselesidir. Benim kızımda genel itibariyle ağlayarak uyanıyor. Beni görmezse ve dhaa da önemlisi uykusunu tam alamadıysa(45.dakika da uyanıyor hala) bu daha çok oluyor.
Benimki tadını çok seviyor açıkçası onunla ilgili de bir sıkıntı yaşamıyoruz.
3 tane denedik en çok oceanı sevdi.
Bestiron, sidefer denedik bir de.
Bizimde genelde 45 dk bazen cani isterrse 1 bck saat oldugu oldu buara cok sevindimama uyandiktan sonra emzirerek tekrar uykuya devam ettirdim. Ben newwit kullaniyorum ancak sikinti yasamadim acikcasi.
Canim benimde bebegim bi kac demir damlasinda aynisini yapti suan sidefer kullaniyorum agri yapmadi hic yemekten 2 saat sonra veriyorumBen kızıma resmen eziyet ediyorum