2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar benim bebeğimin ön üst dişi yamuk çıkıyor. 😔 Damağın altından çıkması gerekirken üst ön kısımdan çıkıyor, işaretlediğim yerden. 😔 Bu süt dişi dökülecek ama yerine tekrar kalıcı dişleri yamuk mu çıkar acaba ? 😔 Benim diş sorunum yok, eşimin de yok ama ikimizin de ablalarında çapraşık, damaktan çıkma dişler var. Acaba onlara mı çekti diye düşünüyorum. Üfürüme üzülürken birde bu yamuk diş çıktı 😔

Eklentiler

• IMG_20220614_141120.jpg
    IMG_20220614_141120.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 53
4 ay sonra nur topu gelmesin 🤪
Ben hala doğum kontrol ilacı falan da kullanmıyorum ya tedirginlik 😬
Allah isteyenlere nasip etsin yaa, şu an çok korkunç geliyor gerçekten.😀 Acayip acayip huysuz bir çocuğa dönüştü. Bir dk durmuyor ağla ağla ağla ağla... Kucak hastası oldu , oturmuyor poposunu büstüne 😑

Allah isteyenlere nasip etsin yaa, şu an çok korkunç geliyor gerçekten.😀 Acayip acayip huysuz bir çocuğa dönüştü. Bir dk durmuyor ağla ağla ağla ağla... Kucak hastası oldu , oturmuyor poposunu büstüne 😑

Aynen Allah isteyene versin. Biz şöyle bi sakinleyelim 🤪 şu anda herşeyi keşfetmek istiyorlar ya ulaşamadıkları için deliriyorlar. Daraldıkça sokağa çıkarıyorum ben de anneanneyi babanneye fırlatıyorum yoksa delirecek gibi oluyorum 😬

• Beğen
Reactions: The
Aynen Allah isteyene versin. Biz şöyle bi sakinleyelim 🤪 şu anda herşeyi keşfetmek istiyorlar ya ulaşamadıkları için deliriyorlar. Daraldıkça sokağa çıkarıyorum ben de anneanneyi babanneye fırlatıyorum yoksa delirecek gibi oluyorum 😬
Evet evet ben de :KK70:

Bol bol emzir, serum fizyolojik ile temizleme, bitki çayı, pekmez, karadut özü, varsa iburamin cold zero gibi bir ilaç aile hekimiyle bir görüşebilirsin. Geçmiş olsun.
Zeyno dun kiyma verdim. Aksam.18 00 gibi bugun poposunda minik sivilceler var hemen etki eder mi ?
Coldmix diye bir damla var mendile damlatıp yanına koyuyordum ben çok etkili
Bakayim canimcoksaol

Zeyno dun kiyma verdim. Aksam.18 00 gibi bugun poposunda minik sivilceler var hemen etki eder mi ?

Bakayim canimcoksaol

Eğer protein alerjisi varsa olabilir tabiiki.
Geçtikten sonra bir kaç kez daha dene istersen.
Havalar da bi değişik gidiyor sıcak soğuk belki isilik gibi de olmuş olabilir.
Ben ilk verdiğim gıdalardan biri idi kuzu kıyma çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık.

• Beğen
Reactions: The
Eğer protein alerjisi varsa olabilir tabiiki.
Geçtikten sonra bir kaç kez daha dene istersen.
Havalar da bi değişik gidiyor sıcak soğuk belki isilik gibi de olmuş olabilir.
Ben ilk verdiğim gıdalardan biri idi kuzu kıyma çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık.
Ben ilk defa denedim. Kiraz da olabilir. Ihlamur da cok emin degilim gectiginde tekrar sansimi deneyecegim

X