6 hastalık oldu büyük ihtimalle. Oğlum yeni geçirdi. Kanda enfeksiyona bakıldı mı?
Kesinlikle 6. Hastalık olmuş çocuğunuz. Virüs temelli bi hastalık antibiyotik boşuna kullanmış oldunuz
Hafif kızarık dedi dimiHayır bakmadılar sadece bogazina baktı
benim de ikinci reglim 15 gün gecikmişti canım, geldiği zaman da çok yoğun geldi.Kızlar ben farkettim ki reglim 15 gün gecikmiş
Eminim bebiş olmadığına ama niye böyle oldu anlamadım.
Aaaa aynen öyle dedi önlem amaçlı antibiyotik verdi ama kullanmadım birde gece ateş çok gündüz daha az oluyor cam açık gündüz belki daha havadar oldugundandırHafif kızarık dedi dimi
Nolacak kız benim 5 ay geciktiKızlar ben farkettim ki reglim 15 gün gecikmiş
Eminim bebiş olmadığına ama niye böyle oldu anlamadım.
Nolacak kız benim 5 ay gecikti
Ben daha hiç olmadım 8 ay oldu4 ay sonra nur topu gelmesin
Ben hala doğum kontrol ilacı falan da kullanmıyorum ya tedirginlik
Ben daha hiç olmadım 8 ay oldu
Allah isteyenlere nasip etsin yaa, şu an çok korkunç geliyor gerçekten.4 ay sonra nur topu gelmesin
Ben hala doğum kontrol ilacı falan da kullanmıyorum ya tedirginlik
Allah isteyenlere nasip etsin yaa, şu an çok korkunç geliyor gerçekten.Acayip acayip huysuz bir çocuğa dönüştü. Bir dk durmuyor ağla ağla ağla ağla... Kucak hastası oldu , oturmuyor poposunu büstüne
Evet evet ben deAynen Allah isteyene versin. Biz şöyle bi sakinleyelimşu anda herşeyi keşfetmek istiyorlar ya ulaşamadıkları için deliriyorlar. Daraldıkça sokağa çıkarıyorum ben de anneanneyi babanneye fırlatıyorum yoksa delirecek gibi oluyorum
Kizlar burnu akiyor bebisimin neler tavsiye edersiniz?
Coldmix diye bir damla var mendile damlatıp yanına koyuyordum ben çok etkiliKizlar burnu akiyor bebisimin neler tavsiye edersiniz?
Zeyno dun kiyma verdim. Aksam.18 00 gibi bugun poposunda minik sivilceler var hemen etki eder mi ?Bol bol emzir, serum fizyolojik ile temizleme, bitki çayı, pekmez, karadut özü, varsa iburamin cold zero gibi bir ilaç aile hekimiyle bir görüşebilirsin. Geçmiş olsun.
Bakayim canimcoksaolColdmix diye bir damla var mendile damlatıp yanına koyuyordum ben çok etkili
Zeyno dun kiyma verdim. Aksam.18 00 gibi bugun poposunda minik sivilceler var hemen etki eder mi ?
Bakayim canimcoksaol
Ben ilk defa denedim. Kiraz da olabilir. Ihlamur da cok emin degilim gectiginde tekrar sansimi deneyecegimEğer protein alerjisi varsa olabilir tabiiki.
Geçtikten sonra bir kaç kez daha dene istersen.
Havalar da bi değişik gidiyor sıcak soğuk belki isilik gibi de olmuş olabilir.
Ben ilk verdiğim gıdalardan biri idi kuzu kıyma çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık.
Ben ilk defa denedim. Kiraz da olabilir. Ihlamur da cok emin degilim gectiginde tekrar sansimi deneyecegim