2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar okulumda mezuniyet partisi vardı. Öğrencileri çok özledim diye oraya katıldım. Bebişi babası ve annanesine bıraktım. Uykusu gelene kadar herşey çok güzelmiş. 5 dk uyumuş. Sonrasında çığlık kıyamet hıçkırıklar. Hıçkıra hıçkıra çok ağlamış, geldiler beni almaya
Normalde arabaya binince sakinleşir. O bile fayda etmemiş. O halini görsen asla gitmezdin diyorlar. Ama ben birkaç saat çok eğlendim ne yalan söyleyim

Ben de geçen kınaya gittim valla çok iyi geldi

Kızlar ya bir derdimi yazacağım. Normalde yatak ayırmaya çok soğuk bakan bir insanım. Ama gerçekten çocuğum eşimin horlamasından uyanıyor. Ne zaman birlikte yatsak sürekli uyanıyor. Geçen hafta birkaç gün ayrı yattık. Çocuk gerçekten daha iyi uyudu. Biz küs olsak dahi hiç yatak ayırmayız. Bu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. İşin kötü tarafı eşim bu şekilde olduğu için o da hiç rahat edemiyor. Çok fazla kasmak zorunda kalıyorum diyor. Sabahları uykusunu alamadan uyanıyormuş sırf sağa sola dönmemek için, cok kasılıyormuş. Ben de dün akşam eğer ayrı yatarsak birbirimizden soğuyabiliriz dedim, saçmalama olur mu öyle şey dedi ama yine de bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

The eczanedeki burun bantlarindan denedi mi ?

Bizde en basta bi 4 ay ayri yattik. Tavsiye etmem. Zorlugunu gornesi gerek. Ama bu sefer sizin acinizdan zor oluyor. Uyan uyu bilemedim.

The eczanedeki burun bantlarindan denedi mi ?

Bizde en basta bi 4 ay ayri yattik. Tavsiye etmem. Zorlugunu gornesi gerek. Ama bu sefer sizin acinizdan zor oluyor. Uyan uyu bilemedim.
Denemedik canım ama sanmıyorum bir etki edeceğini , kemiğinde eğrilik var çünkü.

Eşimden ziyade ben ve bebek çekiyoruz, sadece onunla ilgili olsa neyse de

Bugun kiyma yine verdim. Bu aksam baya huzursuz. Burunlari da tikali gibi onunda etkisi olabilir belki ama

Bence bi iyileşsin sakinleşince tekrar dene şimdi sebebini anlamak mümkün olmaz boş yere alerji zannedip uzak tutmak durumunda kalırsın.
Kuzu eti verdiysen alerjen oranı çok çok düşüktür. Ama olur mu olur tabi.

Ben olsam ayırmazdım canım kendin alışmışsın horultu sesiyle uyumaya bebek de alışacaktır zamanla diye düşünüyorum ki yakında odasını da ayırabilirsin bebeğin erkekler öyle çok rahata alışıyorlar bana kalırsa

Evet haklısın canım. Bebeğin odasını ne zaman ayırabilirim sence? Çok erken geliyor bilemiyorum ki ya..

Valla açma derdimi hiç biz doğumdan hemen sonra bile hiç ayrı yatmadık. Ancak bebek zatürre olup odada soğuk olunca ayrı kaldık. Aramızda bence mesafe oldu eşim olmadı dese de. Sonra odaya döndük epeydir birlikte kalıyordum ki havalar ısınınca geçti salona. Gece lambası rahatsız ediyordu onu söylüyordu ama ayrı odaya gidince gerçekten uyuduğumu anladım lamba çok rahatsız ediyormuş dedi.
Lambayı kapasam kızım korkuyor tam bir ürkek ceylan elektrikler kesilmişti bir kere gece baya ağladı ben telefonun flashını yakana kadar.
Şimdilik ayrı yatıyoruz yine. Hiç sevmesem de. Dediğin gibi kavga etsek bile hiç yatak ayırmazdık.

Onlar da idare etmeyi öğrenecekler ne yapalım benimki de gece uykusuna bensiz yatmıyor dediğin gibi çığlık çığlığa.. Ameliyat olduğumda alıp gelmişlerdi gecenin bir vakti beni görene kadar hastaneyi de yıkmıştı

Evet haklısın canım. Bebeğin odasını ne zaman ayırabilirim sence? Çok erken geliyor bilemiyorum ki ya..
Gece beslenmesi bitince aslında gece uykuları baya düzene girmiş oluyor benim kız fenaydı 2 yaş civarı gece beslenmesini kestik uykuları düzeldi öyle odasını ayırdık

Kuzu canim ya. Kiraz muhtemelen suan hatirladim oyle bir tattirmistim ozaman da poposunda kizariklik olmustu. Hatta buraya yazmistim minik patlayan sivilce gibi

Ay annem resmen alıştıra alıştıra söylüyor. Önce dedi ki uyku düzeni 6.ayda olur dedi. Evet düzeni var her gece en AZ 4 kere uyanarak süt saati yapıyoruz annem sonra 1 yaşında azalır derken geçen 1,5 da gör sen nasıl düşüyor sürekli emmek ister diyor artık sormuyorum hedef koymuyorum süt işi bitene kadar böyle yapışık olacağız bu kızla

Kuzu canim ya. Kiraz muhtemelen suan hatirladim oyle bir tattirmistim ozaman da poposunda kizariklik olmustu. Hatta buraya yazmistim minik patlayan sivilce gibi

Olabilir ya meyveler asitli olunca kızarıklıklar olabiliyor. O yüzden temkinli yaklaşıyorum ben de meyvelere. 3 gün kuralını meyveler için hala uyguluyorum.

Kızlar ya yoğurt yemeyen çocuğuma babası blw yaptırdı her yer yoğurt oldu sanırım çok eğlendi

Ben hala eşimle ayrı yatıyorum. Gerçekten soğukluk oluyor. Birbirimize dokunamıyoruz bile. Küstüğümüzde bile oda ayırmadık biz şuanda çok garibiz ev arkadaşı gibi. Sakın yapma imkanın varsa.

Benim diğer odam eşimin çalışma ve oyun odası. Asla vazgeçmiyor odasından. Eğer müsait odam olsa çoktannn ayırıcam ben odasını oğlumun. 8. Ayda gece emme aralıkları iyiden uzuyor. Odasında ses olmayınca çocuk daha uzun uyuyor daha az uyanıyor.
Kız kardeşim küçücüktü ayırdı bebeğinin odasını. Çok mutlu ve huzurlu büyüttü bebişini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…