- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
Bugun kiyma yine verdim. Bu aksam baya huzursuz. Burunlari da tikali gibi onunda etkisi olabilir belki amaİnşallah et değildir.
Yeni bir şey vermediğin de tekrar bi denemekte fayda var.
Ben de geçen kınaya gittim valla çok iyi geldiKızlar okulumda mezuniyet partisi vardı. Öğrencileri çok özledim diye oraya katıldım. Bebişi babası ve annanesine bıraktım. Uykusu gelene kadar herşey çok güzelmiş. 5 dk uyumuş. Sonrasında çığlık kıyamet hıçkırıklar. Hıçkıra hıçkıra çok ağlamış, geldiler beni almaya
Normalde arabaya binince sakinleşir. O bile fayda etmemiş. O halini görsen asla gitmezdin diyorlar. Ama ben birkaç saat çok eğlendim ne yalan söyleyim
Denemedik canım ama sanmıyorum bir etki edeceğini , kemiğinde eğrilik var çünkü.The eczanedeki burun bantlarindan denedi mi ?
Bizde en basta bi 4 ay ayri yattik. Tavsiye etmem. Zorlugunu gornesi gerek. Ama bu sefer sizin acinizdan zor oluyor. Uyan uyu bilemedim.
Bugun kiyma yine verdim. Bu aksam baya huzursuz. Burunlari da tikali gibi onunda etkisi olabilir belki ama
Ben olsam ayırmazdım canım kendin alışmışsın horultu sesiyle uyumaya bebek de alışacaktır zamanla diye düşünüyorum ki yakında odasını da ayırabilirsin bebeğin erkekler öyle çok rahata alışıyorlar bana kalırsaKızlar ya bir derdimi yazacağım. Normalde yatak ayırmaya çok soğuk bakan bir insanım. Ama gerçekten çocuğum eşimin horlamasından uyanıyor. Ne zaman birlikte yatsak sürekli uyanıyor. Geçen hafta birkaç gün ayrı yattık. Çocuk gerçekten daha iyi uyudu. Biz küs olsak dahi hiç yatak ayırmayız. Bu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. İşin kötü tarafı eşim bu şekilde olduğu için o da hiç rahat edemiyor. Çok fazla kasmak zorunda kalıyorum diyor. Sabahları uykusunu alamadan uyanıyormuş sırf sağa sola dönmemek için, cok kasılıyormuş. Ben de dün akşam eğer ayrı yatarsak birbirimizden soğuyabiliriz dedim, saçmalama olur mu öyle şey dedi ama yine de bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Evet haklısın canım. Bebeğin odasını ne zaman ayırabilirim sence? Çok erken geliyor bilemiyorum ki ya..Ben olsam ayırmazdım canım kendin alışmışsın horultu sesiyle uyumaya bebek de alışacaktır zamanla diye düşünüyorum ki yakında odasını da ayırabilirsin bebeğin erkekler öyle çok rahata alışıyorlar bana kalırsa
Kızlar ya bir derdimi yazacağım. Normalde yatak ayırmaya çok soğuk bakan bir insanım. Ama gerçekten çocuğum eşimin horlamasından uyanıyor. Ne zaman birlikte yatsak sürekli uyanıyor. Geçen hafta birkaç gün ayrı yattık. Çocuk gerçekten daha iyi uyudu. Biz küs olsak dahi hiç yatak ayırmayız. Bu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. İşin kötü tarafı eşim bu şekilde olduğu için o da hiç rahat edemiyor. Çok fazla kasmak zorunda kalıyorum diyor. Sabahları uykusunu alamadan uyanıyormuş sırf sağa sola dönmemek için, cok kasılıyormuş. Ben de dün akşam eğer ayrı yatarsak birbirimizden soğuyabiliriz dedim, saçmalama olur mu öyle şey dedi ama yine de bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Kızlar okulumda mezuniyet partisi vardı. Öğrencileri çok özledim diye oraya katıldım. Bebişi babası ve annanesine bıraktım. Uykusu gelene kadar herşey çok güzelmiş. 5 dk uyumuş. Sonrasında çığlık kıyamet hıçkırıklar. Hıçkıra hıçkıra çok ağlamış, geldiler beni almaya
Normalde arabaya binince sakinleşir. O bile fayda etmemiş. O halini görsen asla gitmezdin diyorlar. Ama ben birkaç saat çok eğlendim ne yalan söyleyim
Gece beslenmesi bitince aslında gece uykuları baya düzene girmiş oluyor benim kız fenaydı 2 yaş civarı gece beslenmesini kestik uykuları düzeldi öyle odasını ayırdıkEvet haklısın canım. Bebeğin odasını ne zaman ayırabilirim sence? Çok erken geliyor bilemiyorum ki ya..
Kuzu canim ya. Kiraz muhtemelen suan hatirladim oyle bir tattirmistim ozaman da poposunda kizariklik olmustu. Hatta buraya yazmistim minik patlayan sivilce gibiBence bi iyileşsin sakinleşince tekrar dene şimdi sebebini anlamak mümkün olmaz boş yere alerji zannedip uzak tutmak durumunda kalırsın.
Kuzu eti verdiysen alerjen oranı çok çok düşüktür. Ama olur mu olur tabi.
2 yas miGece beslenmesi bitince aslında gece uykuları baya düzene girmiş oluyor benim kız fenaydı 2 yaş civarı gece beslenmesini kestik uykuları düzeldi öyle odasını ayırdık
2 yas mi
Kuzu canim ya. Kiraz muhtemelen suan hatirladim oyle bir tattirmistim ozaman da poposunda kizariklik olmustu. Hatta buraya yazmistim minik patlayan sivilce gibi
Benimki azcık çılgındı2 yas mi
Ben hala eşimle ayrı yatıyorum. Gerçekten soğukluk oluyor. Birbirimize dokunamıyoruz bile. Küstüğümüzde bile oda ayırmadık biz şuanda çok garibiz ev arkadaşı gibi. Sakın yapma imkanın varsa.Kızlar ya bir derdimi yazacağım. Normalde yatak ayırmaya çok soğuk bakan bir insanım. Ama gerçekten çocuğum eşimin horlamasından uyanıyor. Ne zaman birlikte yatsak sürekli uyanıyor. Geçen hafta birkaç gün ayrı yattık. Çocuk gerçekten daha iyi uyudu. Biz küs olsak dahi hiç yatak ayırmayız. Bu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. İşin kötü tarafı eşim bu şekilde olduğu için o da hiç rahat edemiyor. Çok fazla kasmak zorunda kalıyorum diyor. Sabahları uykusunu alamadan uyanıyormuş sırf sağa sola dönmemek için, cok kasılıyormuş. Ben de dün akşam eğer ayrı yatarsak birbirimizden soğuyabiliriz dedim, saçmalama olur mu öyle şey dedi ama yine de bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?