2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok sağol canım, evdekini atıp yenisini aldım hemen. Kızım da korona oluyor sanırım, ateşi çıkıyor
Korkma covid ateşi 38.5 u geçmiyor. Eğer ortam ısısı yüksekse a üstünü görürsün ama daha artmıyor.
Kusması, ishal olması da çok normal.
Tek dikkat etmen gereken öksürük. Hafif öksürük de oluyor. Ama baktın normal öksürüyor ozaman doktora gitmen gerekir. Sürekli burnunu temizle, şırınga basarak yıka burnunu. Günde 3-4 kere yapmak zorunda olduğum gün olmuştu. Ciğere inmesini engelliyormuş.

Ben bebeğim küçüktü valla bilerek korumadım kendimden o da covid oldu. O da olsun da tam rahatlayalım dedim😅 koruyamadı diye üzme kendini nasıl koruyacaksın ki kendinden evde.

Ben kızıma resmen eziyet ediyorum :KK43:
Demir eksikliği yaşamasın diye tekrar deneme kararı aldım. 1 haftadır çok çok az doz verdim. Doktorumuz o şekilde dene bir de demişti. Çığlık kıyamet ağlama resmen ağrısı var. Dizlerini karnına çeke çeke ağlıyor :KK43: 3. Kez denememiz de sadece acı oldu.
Doğal yollardan vereyim desem depoyu yeterince doldurmuyormuş, erken doğduğu için çok daha önemli dedi gittiğimiz her doktor. Yoksa pekmez, et bir şekilde yediriyorum ama çocuk günlerdir hayattan keyif alamadı. Ağrısı çok olunca yemeği bile zor yediriyorum.

Demir eksikliği yaşamasın diye tekrar deneme kararı aldım. 1 haftadır çok çok az doz verdim. Doktorumuz o şekilde dene bir de demişti. Çığlık kıyamet ağlama resmen ağrısı var. Dizlerini karnına çeke çeke ağlıyor :KK43: 3. Kez denememiz de sadece acı oldu.
Doğal yollardan vereyim desem depoyu yeterince doldurmuyormuş, erken doğduğu için çok daha önemli dedi gittiğimiz her doktor. Yoksa pekmez, et bir şekilde yediriyorum ama çocuk günlerdir hayattan keyif alamadı. Ağrısı çok olunca yemeği bile zor yediriyorum.
Bestiron denediniz mi oğlum severek içiyor bitince ağlıyor ver diye. c vitamini ve zeytinyağı da var kabızlık felan da olmadı

Canım Sidefer’e başladık biz de 1 haftadır, hiçbir yan etkisi olmadı. Onu da deneyebilirsin istersen.

Bestiron denediniz mi oğlum severek içiyor bitince ağlıyor ver diye. c vitamini ve zeytinyağı da var kabızlık felan da olmadı

Tadını da çok sevdi içirmekte sıkıntı yaşamadım.
Ancak inanılmaz bir ağrı yapıyor.
Kabızlık gibi bir sorun yaşamadık çok şükür. Ama ağrısına kıyamıyorum.

Canım Sidefer’e başladık biz de 1 haftadır, hiçbir yan etkisi olmadı. Onu da deneyebilirsin istersen.

İlk ocean denedim.
Sonra bestiron verdi bir arkadaşım.
Bu kez de sidefer ile denedik.
O kadar az verdik ki. Doktor minik minik alıştır, bazı vücutlar demir emilimini zor yapıyor alıştırmak lazım dedi ama olacak gibi değil.
O kadar ağlak bir çocuk da değil ama uykusunun arasında çığlık atıyor, yüz üstü yatıp karnına dizleri çekiyor, göğsüme sokulup iç çeke çeke ağlıyor.
Hiç normal değil.

Özellikle yeni bir gıdaya geçmedik görelim etkisini diye.
Pişik yaptı çocukta.
Baya alerjik tepki veriyor.

Canım benim kızım da başta çook zorlandı ve alışması bayağo zaman aldı. İnat ettik, 2 damla verdik günlerce, 3e çıkardık , ancak bir kaç haftada 5 damlaya geldik. Artık o senin belirttiğin yan etkileri göstermiyor.
Demir gerçekten önemli, az daha dayan arkadaşım

Kızlar, bir şey sorucam, ateşi düşünce yine de calpol vermeye devam ediyor musunuz? Ateş yoksa da belirli saatlerde vermek gerekiyor mu

Kizlar ya ben bu annelik isini yapamiyorum sanirim. Her uykudan aglayarak uyaniyor genel olarak neden acaba ?
Birde hic mesela taze fasulye verdim minik minik kopararwk. Direk hic sindirilmeden cikmis gibi. Neden olabilir ? Birde huysuz olup agladiginda ben cok geriliyorum ya

Canım benim kızım da başta çook zorlandı ve alışması bayağo zaman aldı. İnat ettik, 2 damla verdik günlerce, 3e çıkardık , ancak bir kaç haftada 5 damlaya geldik. Artık o senin belirttiğin yan etkileri göstermiyor.
Demir gerçekten önemli, az daha dayan arkadaşım

1 damla ile başladığımda bu anlattıklarım ama :KK43: resmen acı çekiyor öyle böyle değil

Kızlar, bir şey sorucam, ateşi düşünce yine de calpol vermeye devam ediyor musunuz? Ateş yoksa da belirli saatlerde vermek gerekiyor mu

Eğer halsiz ve hastalık hali devam ediyorsa bir kaç kez daha verebilirsin.
Uyku bebekleri iyileştiriyor, huzurlu uyuması için verebilirsin. İfade edemiyorlar neticede eklemleri ağrıyor olma ihtimali çok yüksek.
Covid değil ama grip geçirdik doktor o şekilde söyledi.

Kizlar ya ben bu annelik isini yapamiyorum sanirim. Her uykudan aglayarak uyaniyor genel olarak neden acaba ?
Birde hic mesela taze fasulye verdim minik minik kopararwk. Direk hic sindirilmeden cikmis gibi. Neden olabilir ? Birde huysuz olup agladiginda ben cok geriliyorum ya
Uyandığında yanında dursan birkaç gün. Korkuyor mu acaba? Seni görse uyanır uyanmaz.

Dün gece benim bebek 39. Derece ateşle uyandı hastalık vesaire birşey yok emzirmek için kucağıma aldım yanıyordu resmen. Hemen camları açtık zıbınla bıraktım bir tatlı kaşığı pedifen verdim 15 dakka sonra düştü ateş olmadığı müddetçe ben vermiyorum

Sende yorgunsun ondan geriliyorsun canım . O durumda kucağına al balkona ve cama çıkar inan oda sende rahatlıcan .

canim habgi damlayi kullaniyordun. Ya bende duzenli vermiyorum onun pismanligi var ama icmek istemiyor. Pure tarzi birseylere kattigimda da pek yemiyor
Uyandığında yanında dursan birkaç gün. Korkuyor mu acaba? Seni görse uyanır uyanmaz.
Onu da dusundum. Ama daha bakmadan gozunu acmadan agliyor.
Sende yorgunsun ondan geriliyorsun canım . O durumda kucağına al balkona ve cama çıkar inan oda sende rahatlıcan .
Uzun surmuyor canim. Kucagima alinca susuyor Allaha sukur.

Birde iletiyi ne kadar anlamsiz yazmisim ya. Cumleler karisik, devrik anlamsiz -)

Ispanak,havuç verdiğimde de sindirilmeden çıkmıştı. Oluyor bazı besinlerde.

Ağlayarak uyanması belki fıtrat meselesidir. Benim kızımda genel itibariyle ağlayarak uyanıyor. Beni görmezse ve dhaa da önemlisi uykusunu tam alamadıysa(45.dakika da uyanıyor hala🤕) bu daha çok oluyor.

canim habgi damlayi kullaniyordun. Ya bende duzenli vermiyorum onun pismanligi var ama icmek istemiyor. Pure tarzi birseylere

Benimki tadını çok seviyor açıkçası onunla ilgili de bir sıkıntı yaşamıyoruz.
3 tane denedik en çok oceanı sevdi.
Bestiron, sidefer denedik bir de.

Ispanak,havuç verdiğimde de sindirilmeden çıkmıştı. Oluyor bazı besinlerde.

Ağlayarak uyanması belki fıtrat meselesidir. Benim kızımda genel itibariyle ağlayarak uyanıyor. Beni görmezse ve dhaa da önemlisi uykusunu tam alamadıysa(45.dakika da uyanıyor hala🤕) bu daha çok oluyor.

Benimki tadını çok seviyor açıkçası onunla ilgili de bir sıkıntı yaşamıyoruz.
3 tane denedik en çok oceanı sevdi.
Bestiron, sidefer denedik bir de.
Bizimde genelde 45 dk bazen cani isterrse 1 bck saat oldugu oldu buara cok sevindim 😆 ama uyandiktan sonra emzirerek tekrar uykuya devam ettirdim. Ben newwit kullaniyorum ancak sikinti yasamadim acikcasi.

Bizimde genelde 45 dk bazen cani isterrse 1 bck saat oldugu oldu buara cok sevindim 😆 ama uyandiktan sonra emzirerek tekrar uykuya devam ettirdim. Ben newwit kullaniyorum ancak sikinti yasamadim acikcasi.

Yarın hava güzel olursa aşıya götüreceğim. Aile hekimimizle bir görüşeyim kan tahlili ister belki ona göre adım atarım. Ama o acıyı çekmesine hiç kıyamıyorum.

Canim benimde bebegim bi kac demir damlasinda aynisini yapti suan sidefer kullaniyorum agri yapmadi hic yemekten 2 saat sonra veriyorum

X