2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar, kızımın ateşi çıktı, ve acayip kustu, şok geçirdim, fışkırtarak.
Calpol verdik, ateşi biraz düştü, ama tekrar çıkarsa ne yapıcaz? Ne kadar zaman sonra tekrar calpol verebiliriz?

Calpol verdik, ateşi biraz düştü, ama tekrar çıkarsa ne yapıcaz? Ne kadar zaman sonra tekrar calpol verebiliriz?
4 saat te etkisi geçmeye başlıyor, calpol geçirmezse pedifen de verebilirsin artık onları da kullanabilecek kadar büyüdüler hemncik iyileşsin inşallah minik

Bana 6 saatte bir, çok yüksek ateş durumunda 4 saatte bir demişti doktor diye hatırlıyorum canım. Çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah kuzucuk. Fitil verirsen o daha çabuk etki ediyormuş ama onu da uygulaması biraz zor.

Biraz bitki çayı ver istersen papatya, nane, ıhlamur hangisini severse. 4-5 saat sonra verebilirsin. Ateşi kaça çıktı

Kızlar kayınvalidem bizde kalıyor bir kaç gündür. Eşim polis memuru bayramda falan izin yok haliyle. Bugün eşim çalışırsa sen gel Zeynep olmaz öyle dedi. Emrivaki bir şekilde ses tonu. Siz olsanız napardınız merak ettim? Eşimi bırakıp gitmek saçma geliyor. Bayram diye de kararsızım. Evlerimiz 1-1 buçuk saat uzaklıkta.

Gitmezdim ama aile dinamiklerinize bağlı tabi canım.

Aman gitme insan kendi evinde daha rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…