Kizlar bende hatirlarsaniz bu gece uykulari konusunda sikayetciydim. Ama şu salginda gordum ki gece 3 5 kez bile uyanmak buyuk nimetmis. Sikayet ettigim icin pisman oldum. Sabahlara kadar uyuyamadigim icin. Ve gercekten bebekler gunduz yeterli beslenemezse gece cok uyaniyor. Meme de hemen uykuya daldiklari icinde gece beslenmeleri olmuyor. 15 20 dk sonra tekrar uyaniyorlar.
The maalesef genel olarak kadinlarin ustunde cok yuk var. Ve su psikoloji bence artik onsuz bir yere gidemiyoruz. Market bile olsa bu sebeple kendimizi birazda caresiz kapana sıkışmiş gibi hissediyoruz. Bebek te zorlayinca icinden cikmak biraz zor oluyor. Bu da bence bize ozgu. Mukemmel anne olup herseye yetmek istememiz ile alakali. Ev derli toplu temiz olsa kenarda camasir bulasik olmasa bebekle surekli oynayip o uyudugunda belki uyuyabiliriz. Ev islerine de yetmeye calisirken maalesef geriliyoruz. Ben yasiyorum genel olarak ve kendimi cok sorguluyorum. Aslinda bu da cevrede veya sosyal medyada ANNE ligin cok kutsallastirilmasi ile alakali. Ee kendimizde bazilarini gormeyince neden ben oyle degilim diye de sorguluyoruz. Ve maalesef ki hepimiz annelerimizin bize gosterdigi o eksik yani yapiyoruz.
Geceleri meme emmeden uyumak istemiyor beni emzik olarak kullanıyor.
Kızlar gece rahat edebilmek için yatmadan önce muhallebi tarzı bişi versenize bebeklerinize. Ben organik bebek irmiği aldım. Az su ile pişirip içine armut rendeliyorum ve onu yediriyorum. Başka türlü asla doymuyor, sabaha kadar mızırdanıp duruyor. Bi denesenize sizde.
Bu arada çınarın yüzünde beyaz biryer kalmadı. Çocuğum kıpkırmızı oldu, vücuduna da sardı tamamen. Çığlıklar atıyor galiba ağrısı var. Kıyamıyorum.
Kundakla uyutuyorum, kundağı açınca ağlıyor uyanıyor. Ağrısı var galiba ya.
Matmazel hindistancevizi yagi sursene iyi geliyor diye biliyorum. Kasintisini aliyor.Kızlar gece rahat edebilmek için yatmadan önce muhallebi tarzı bişi versenize bebeklerinize. Ben organik bebek irmiği aldım. Az su ile pişirip içine armut rendeliyorum ve onu yediriyorum. Başka türlü asla doymuyor, sabaha kadar mızırdanıp duruyor. Bi denesenize sizde.
Bu arada çınarın yüzünde beyaz biryer kalmadı. Çocuğum kıpkırmızı oldu, vücuduna da sardı tamamen. Çığlıklar atıyor galiba ağrısı var. Kıyamıyorum.
Ay benim ne ev umurumda, ne de kendim. Bakımsızlıktan hüsmen ağaya döndüm ama çok da fifi. kendimi de hiç kimseyle karşılaştırmıyorum, kendimden memnunum. Ama çoook yorgunummmm, çoook uykusuzummmm. Her yerim ağrıyor, beynim bulanık çalışıyor uykusuzluktan, arada bir zamanı durdurabilsem ve ben yatıp 8 saat uyusam sanki her şey çözülecek. Bir kere eşim beni 7 saat uyutmuştu, ve ben gidip aşkım deyip onu öpmüştüm, diyorki ay karım beni öptü inanamıyorum.The maalesef genel olarak kadinlarin ustunde cok yuk var. Ve su psikoloji bence artik onsuz bir yere gidemiyoruz. Market bile olsa bu sebeple kendimizi birazda caresiz kapana sıkışmiş gibi hissediyoruz. Bebek te zorlayinca icinden cikmak biraz zor oluyor. Bu da bence bize ozgu. Mukemmel anne olup herseye yetmek istememiz ile alakali. Ev derli toplu temiz olsa kenarda camasir bulasik olmasa bebekle surekli oynayip o uyudugunda belki uyuyabiliriz. Ev islerine de yetmeye calisirken maalesef geriliyoruz. Ben yasiyorum genel olarak ve kendimi cok sorguluyorum. Aslinda bu da cevrede veya sosyal medyada ANNE ligin cok kutsallastirilmasi ile alakali. Ee kendimizde bazilarini gormeyince neden ben oyle degilim diye de sorguluyoruz. Ve maalesef ki hepimiz annelerimizin bize gosterdigi o eksik yani yapiyoruz.
Masallah . Kız arayı düzeltmişssinizAy benim ne ev umurumda, ne de kendim. Bakımsızlıktan hüsmen ağaya döndüm ama çok da fifi. kendimi de hiç kimseyle karşılaştırmıyorum, kendimden memnunum. Ama çoook yorgunummmm, çoook uykusuzummmm. Her yerim ağrıyor, beynim bulanık çalışıyor uykusuzluktan, arada bir zamanı durdurabilsem ve ben yatıp 8 saat uyusam sanki her şey çözülecek. Bir kere eşim beni 7 saat uyutmuştu, ve ben gidip aşkım deyip onu öpmüştüm, diyorki ay karım beni öptü inanamıyorum.
Allah şifa versin inşallah düzelir bi an önce kuzucukKızlar gece rahat edebilmek için yatmadan önce muhallebi tarzı bişi versenize bebeklerinize. Ben organik bebek irmiği aldım. Az su ile pişirip içine armut rendeliyorum ve onu yediriyorum. Başka türlü asla doymuyor, sabaha kadar mızırdanıp duruyor. Bi denesenize sizde.
Valla ilk defa duyuyorumKızlar açılan şurubu 3 ay sonra atmak gerekiyormuş, siz atıyor musunuz Calpol’leri
6. Hastalığın döküntü evresinde.Neye alerjisi oldu ki matmazelhala 6.hastalık mı
Muhallebi tarzı versem de uyanıyor
Kaşıntı yokki bu hastalıkta.Matmazel hindistancevizi yagi sursene iyi geliyor diye biliyorum. Kasintisini aliyor.
Ben bişey yapmadım aşmak için. 3 er hafta arayla deneyin diyorlar ama ben saha geniş aralıklarla denedim. Cildine sürünce reaksiyon veriyordu. O bitikten sonra denedim, tadımın 4. Günü dokundu. Hastalığı bitsin gene denicem bakalım baya zaman oluyor. Doktor fırınlanmış denememi söyledi. 1 yumurtayla kek yap bakalım tolere edebiliyor mu diyor. Fırında uzun süre pişince alerjik etkiaini bay yitiriyormuş.Allah şifa versin inşallah düzelir bi an önce kuzucukyumurta alerjisini nasıl aştınız acaba bahseder misiniz bende yumurta alerjisinden şüpheleniyorum bulunduğumuz yerde dr yok maalesef tatilde alerji druna götürcem inşallah
Neee. Nerde yazıyor ya ben bulamadım.Kızlar açılan şurubu 3 ay sonra atmak gerekiyormuş, siz atıyor musunuz Calpol’leri
Kızlar açılan şurubu 3 ay sonra atmak gerekiyormuş, siz atıyor musunuz Calpol’leri
6. Hastalığın döküntü evresinde.
Ben muhallebi yedirince gece kalktığında hep su içirdim. Uyanma aralığını baya artırdı böylece.
Yastık minder vs koyarsınYer döşeğinin kenarından düşmüyor mu canım? Bizde bi tane kullanılmayan yatak şiltesi var, acaba onu yere koyup denesem mi diyorum ama kenarından yere düşer gece (25cm filandır yüksekliği)
Kıyamam kuzuya yaKızlar gece rahat edebilmek için yatmadan önce muhallebi tarzı bişi versenize bebeklerinize. Ben organik bebek irmiği aldım. Az su ile pişirip içine armut rendeliyorum ve onu yediriyorum. Başka türlü asla doymuyor, sabaha kadar mızırdanıp duruyor. Bi denesenize sizde.
Neee. Nerde yazıyor ya ben bulamadım.