- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.459
Instagram’da guncel anne’de gördüm canım. Bizim calpol de 5. ayını doldurmuştu
Kapaktaki bebenin de tatliligina bak maşallah ilaç verirken ne güzel duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kapaktaki bebenin de tatliligina bak maşallah ilaç verirken ne güzel duruyor
Ahahah aynen ZeynoBizimkini çekselermiş keşke net gerçekçi ana ayaklarını bacaklarına sıkıştırmış baba ellerini seviyor gibi tutup yavrum ilacı tükürürken saç sakal üst baş pembe şurup
O kimmmUcanSupurge heyyyy nasilsınnnn Uzun zamandır seni merak ediyordum ama nick değişmiş eski gonderilerden buldum bebegin nasılll
UcansupurgeO kimmm
Aa ben de onu hep merak ediyordumUcansupurge
4 saat te etkisi geçmeye başlıyor, calpol geçirmezse pedifen de verebilirsin artık onları da kullanabilecek kadar büyüdüler hemncik iyileşsin inşallah minikKızlar, kızımın ateşi çıktı, ve acayip kustu, şok geçirdim, fışkırtarak.
Calpol verdik, ateşi biraz düştü, ama tekrar çıkarsa ne yapıcaz? Ne kadar zaman sonra tekrar calpol verebiliriz?
Bana 6 saatte bir, çok yüksek ateş durumunda 4 saatte bir demişti doktor diye hatırlıyorum canım. Çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah kuzucuk. Fitil verirsen o daha çabuk etki ediyormuş ama onu da uygulaması biraz zor.Kızlar, kızımın ateşi çıktı, ve acayip kustu, şok geçirdim, fışkırtarak.
Calpol verdik, ateşi biraz düştü, ama tekrar çıkarsa ne yapıcaz? Ne kadar zaman sonra tekrar calpol verebiliriz?
UçansüpürgeO kimmm
Kızlar, kızımın ateşi çıktı, ve acayip kustu, şok geçirdim, fışkırtarak.
Şükür canım iyiyim elhamdulillah sen nasılsın miniğin nasıl ? Benim bıcır biraz erkenci 7 dişi var sizler napıyosunuz her şey yolunda mı ?UcanSupurge heyyyy nasilsınnnn Uzun zamandır seni merak ediyordum ama nick değişmiş eski gonderilerden buldum bebegin nasılll
Maya biz burdan mı tanışıyorduk geçen çaktırmadım ama düşün düşün bulamıyordum da sen de mi nick değiştirdin ?Ucansupurge
Evet burdan tanışıyorduk ama nick değiştirmedim aşk olsunMaya biz burdan mı tanışıyorduk geçen çaktırmadım ama düşün düşün bulamıyordum da sen de mi nick değiştirdin ?
Gitmezdim ama aile dinamiklerinize bağlı tabi canım.Kızlar kayınvalidem bizde kalıyor bir kaç gündür. Eşim polis memuru bayramda falan izin yok haliyle. Bugün eşim çalışırsa sen gel Zeynep olmaz öyle dedi. Emrivaki bir şekilde ses tonu. Siz olsanız napardınız merak ettim? Eşimi bırakıp gitmek saçma geliyor. Bayram diye de kararsızım. Evlerimiz 1-1 buçuk saat uzaklıkta.
Kız nick değişiyonda neden buraya yazmıyorsun HiçMaya biz burdan mı tanışıyorduk geçen çaktırmadım ama düşün düşün bulamıyordum da sen de mi nick değiştirdin ?
Aman gitme insan kendi evinde daha rahat olurKızlar kayınvalidem bizde kalıyor bir kaç gündür. Eşim polis memuru bayramda falan izin yok haliyle. Bugün eşim çalışırsa sen gel Zeynep olmaz öyle dedi. Emrivaki bir şekilde ses tonu. Siz olsanız napardınız merak ettim? Eşimi bırakıp gitmek saçma geliyor. Bayram diye de kararsızım. Evlerimiz 1-1 buçuk saat uzaklıkta.