Jumboya bakarsan öyle olurKızlar merhaba sizlere birşey soracağım. Ek gıda olayı beni çok yıprattı hergun yeni birşey duyup acaba eksik mi yapıyorum diye kafama takıyorum. Bugün de arkadaşla konuşurken buharda pişirme aparatı muhabbeti acildi. Siz kullandınız mı kullanan varsa nereden aldı. Jumbo baya baktım 400 lira çok pahalı geldi.
Benimki gamsız, laf edince alınmıyor daBenim eşim bebekten önce çok yardımcısı sonra bir anda kesildi. Geçen ay farketmeden ona çok dokunacak bir cümle kurmuşum o günden beri yardımcı oluyor sağolsun. Yine eskisi gibi değil ama çok şükür. Elbette hepsi dışarıda çalışıyor ama biz ne yapalım çocuk zihnimizde takılı olmadan temizlik yapmak dahi terapi gibi.
Umarım daha da çözülür kızlar büyüyorlar şirinlik yapıyorlar belki o zaman daha da rahatlarız
İlk acıyla bağırmıştım, ondan sonra korktu heralde ağlar gibi oldu. Şu sıralar parmak ısırmaya alıştı mesela. Oynarken parmaklarımı ısırıyor birden kapıp. Çok acıtıyor gerçekten, can havli ile bağırınca korkuyor ama sonra gülmeye başlıyor. Bende ciddi bir ses tonu ile acıyor, yapma diyince yüzü bozuluyor. Kızdığımı anlıyor sanırım. Ama sonra yine ısırıyor, kısır döngüIsirdiginda nasil tepki verdin cnm? Umarim unuturlar isirma isini
Bende var annemden kalma gerçek çelik. O paylaşılan buhar aparatları varsa yaprak gibi büyüyenler. Onlarin içeriği alüminyum. Kaş yapıcam derken göz çıkartıyor birçoğu haberleri yok.Kızlar merhaba sizlere birşey soracağım. Ek gıda olayı beni çok yıprattı hergun yeni birşey duyup acaba eksik mi yapıyorum diye kafama takıyorum. Bugün de arkadaşla konuşurken buharda pişirme aparatı muhabbeti acildi. Siz kullandınız mı kullanan varsa nereden aldı. Jumbo baya baktım 400 lira çok pahalı geldi.
Çektir bidaha için rahat etsin ama takma böyle kafana.Kız mal doktor yeniden çekilmesi lazım dedi ya bana . Bana oğlumun kafası küçük bile geliyotombiş ya
MatmaZel misafir yarın geliyorBende var annemden kalma gerçek çelik. O paylaşılan buhar aparatları varsa yaprak gibi büyüyenler. Onlarin içeriği alüminyum. Kaş yapıcam derken göz çıkartıyor birçoğu haberleri yok.
Başta tadımlarda kullandım ama almaya gerek yok bence.
Blw yapacaksan bekli biraz daha fazla kullanırsın. Yemek usülüne geçiyorsun zaten. Buharda haşlama da suda pişir. Giderse gitsin vitamini zaten başta amaç tadım, vitamin değil ki.
Çektir bidaha için rahat etsin ama takma böyle kafana.
Senin misafirlerin kesildi mi hiç yazmıyorsun gele gideni
Enerjine hayranım. Ben bugün evimi toplayamadı valla heryer heryerde. Misafir ağırlamak çok zor. Yarın geleceklerdi iptal oldu ne sevindimMatmaZel misafir yarın geliyorKız doğum günü için çocuğun için çiğ tavuk bile ye boşver dedin ya bende çiğ tavuk yedim yemez olaydım . Burnumdan geldi onca hazırlık yaptım onlar tenezzül etmedi gelmeye sinirden ağlamaktan helak oldum
Ewt anlatmim sende cıldırırsın 1 aydır konuşmuyorum . Gelmedikleri gibi bide bana diyorki ertesi gün kutlarsın sende bizimle gel. Gezmeye demezmi annem cok kırıldımEnerjine hayranım. Ben bugün evimi toplayamadı valla heryer heryerde. Misafir ağırlamak çok zor. Yarın geleceklerdi iptal oldu ne sevindim
Sen şaka yapıyorsun kendi ailen mi gelmedi doğum gününe?
İnan matmazel enerji diye birşey yok bende ayakta. Bile zor duruyorum gece hiç uyku yok gündüz rahatlık yok görsen halimi . Benim bebek diş çıkarıyo perişan haldeEnerjine hayranım. Ben bugün evimi toplayamadı valla heryer heryerde. Misafir ağırlamak çok zor. Yarın geleceklerdi iptal oldu ne sevindim
Sen şaka yapıyorsun kendi ailen mi gelmedi doğum gününe?
Ben kullaniyorum trendyoldan ikeanin urununu aldim o zaman 75tlydi. Simdi baktim da stokta yok diyo ama daha uyguna bulursun o kadar pahali bisey degil. Illaki zam gelmistir de 400 olmamistirKızlar merhaba sizlere birşey soracağım. Ek gıda olayı beni çok yıprattı hergun yeni birşey duyup acaba eksik mi yapıyorum diye kafama takıyorum. Bugün de arkadaşla konuşurken buharda pişirme aparatı muhabbeti acildi. Siz kullandınız mı kullanan varsa nereden aldı. Jumbo baya baktım 400 lira çok pahalı geldi.
Bizimkinde hic yuz bozulmasi fln yok hic kizmamistim ondan hic anlamiyo. Simdi yuz ifadelerini ogretmeye calisiyorum sonra kizcam belki ise yararBenimki gamsız, laf edince alınmıyor da
İnşallah canım bebişler büyüdükçe bizde daha iyiye gideriz
İlk acıyla bağırmıştım, ondan sonra korktu heralde ağlar gibi oldu. Şu sıralar parmak ısırmaya alıştı mesela. Oynarken parmaklarımı ısırıyor birden kapıp. Çok acıtıyor gerçekten, can havli ile bağırınca korkuyor ama sonra gülmeye başlıyor. Bende ciddi bir ses tonu ile acıyor, yapma diyince yüzü bozuluyor. Kızdığımı anlıyor sanırım. Ama sonra yine ısırıyor, kısır döngü
Bizimkinde hic yuz bozulmasi fln yok hic kizmamistim ondan hic anlamiyo. Simdi yuz ifadelerini ogretmeye calisiyorum sonra kizcam belki ise yarar
Ben kullaniyorum trendyoldan ikeanin urununu aldim o zaman 75tlydi. Simdi baktim da stokta yok diyo ama daha uyguna bulursun o kadar pahali bisey degil. Illaki zam gelmistir de 400 olmamistir
Bizimkinde hic yuz bozulmasi fln yok hic kizmamistim ondan hic anlamiyo. Simdi yuz ifadelerini ogretmeye calisiyorum sonra kizcam belki ise yarar
Benim kız numara yapıyor resmen. Eşim de bazen kızıyor gibi yapıyor, dudağını büküyor yalandan ağlar gibi yapıyor. Tamam kızmadım diyince kahkaha atmaya başlıyor sıpaYüz ifadelerini anlıyorlar biliyor musun
Ben arada söylüyordum. Geçen bir yere gittik gereksiz yere mızırdanıyordu. Kapıdan baktım. Ama çok ayıp kızarım dedin kaşlarını çatıp sustuherkes baya güldü o vakte kadar anladığını bşke bilmiyordum
Yüz ifadelerini anlıyorlar biliyor musun
Ben arada söylüyordum. Geçen bir yere gittik gereksiz yere mızırdanıyordu. Kapıdan baktım. Ama çok ayıp kızarım dedin kaşlarını çatıp sustuherkes baya güldü o vakte kadar anladığını bşke bilmiyordum
Masalah kuzulara yaa. Sulu getirir susuz getirir minnoslarBenim kız numara yapıyor resmen. Eşim de bazen kızıyor gibi yapıyor, dudağını büküyor yalandan ağlar gibi yapıyor. Tamam kızmadım diyince kahkaha atmaya başlıyor sıpa
Çok üzüldüm takma kafana sendeEwt anlatmim sende cıldırırsın 1 aydır konuşmuyorum . Gelmedikleri gibi bide bana diyorki ertesi gün kutlarsın sende bizimle gel. Gezmeye demezmi annem cok kırıldım
Henüz bebeğimin çıkmadı ama yüksek ihtimal distendirMerhaba ben burayı daha önceden takip ediyordum ama şifremi kaybettim yeni uyeligimden yazıyorum.. oğlum 4 Kasım'da doğdu Ekimdi normalde ama 41.haftada doğdu 6.5 aylık şu an diş çıkarma dönemindeyiz çok sıkıntılı geçiyor 5tane çıktı, gece uyurken birdenbire bağırarak çığlık atarak uyanıyorherkeste boyle mi oluyor diş dönemi ? Yoksa başka bir şeyden mi diye endiseleniyorum doktor kontrollerimize daha yeni gitmistik ama bu şekilde ağlaması dan dolayi bu hafta tekrar goturcez buradan da sorayım dedim
Oy maşallah.Merhaba ben burayı daha önceden takip ediyordum ama şifremi kaybettim yeni uyeligimden yazıyorum.. oğlum 4 Kasım'da doğdu Ekimdi normalde ama 41.haftada doğdu 6.5 aylık şu an diş çıkarma dönemindeyiz çok sıkıntılı geçiyor 5tane çıktı, gece uyurken birdenbire bağırarak çığlık atarak uyanıyorherkeste boyle mi oluyor diş dönemi ? Yoksa başka bir şeyden mi diye endiseleniyorum doktor kontrollerimize daha yeni gitmistik ama bu şekilde ağlaması dan dolayi bu hafta tekrar goturcez buradan da sorayım dedim
Dolaba koy canım ben genellikle hep ordan satın alıyorum . Imom kullanıyordun memnunmusun canım sen bende sipariş verdim amaKızlar, siz ikinci el alıp satmak için hangi siteyi kullanıyorsunuz? Kızın kullanmadığımız bazı şeylerini satışa koyacağım, nereye koysam acaba
Kızlar, siz ikinci el alıp satmak için hangi siteyi kullanıyorsunuz? Kızın kullanmadığımız bazı şeylerini satışa koyacağım, nereye koysam acaba
Ek gıdaya doğru düzgün gecemedik hatta geç kaldım diye üzülüyorum enfeksiyon atlattık tam 6. Ayına girdigimizde o yüzden pek bir şey veremedim...diş erken çıkınca kötü oluyormuş hastaliklara açık olunuyormus önceden bilseydim bayramda cikmazdikOy maşallah.
Genelde diş dönemi ile atak dönemi karışınca öyle çığlık çığlığa geçiyor.
Ek gıda yada sizin yediğiniz ürünlerde gaz yapan, alerjik ihtimali yüksek gıdalar varsa onlar da yapabilir.