2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Jumboya bakarsan öyle olur

Buhar ile haşlamak istersen çelik süzgeç de iş görüyor

Reactions: The
Benimki gamsız, laf edince alınmıyor da

İnşallah canım bebişler büyüdükçe bizde daha iyiye gideriz
Isirdiginda nasil tepki verdin cnm? Umarim unuturlar isirma isini
İlk acıyla bağırmıştım, ondan sonra korktu heralde ağlar gibi oldu. Şu sıralar parmak ısırmaya alıştı mesela. Oynarken parmaklarımı ısırıyor birden kapıp. Çok acıtıyor gerçekten, can havli ile bağırınca korkuyor ama sonra gülmeye başlıyor. Bende ciddi bir ses tonu ile acıyor, yapma diyince yüzü bozuluyor. Kızdığımı anlıyor sanırım. Ama sonra yine ısırıyor, kısır döngü

Bende var annemden kalma gerçek çelik. O paylaşılan buhar aparatları varsa yaprak gibi büyüyenler. Onlarin içeriği alüminyum. Kaş yapıcam derken göz çıkartıyor birçoğu haberleri yok.
Başta tadımlarda kullandım ama almaya gerek yok bence.
Blw yapacaksan bekli biraz daha fazla kullanırsın. Yemek usülüne geçiyorsun zaten. Buharda haşlama da suda pişir. Giderse gitsin vitamini zaten başta amaç tadım, vitamin değil ki.

Kız mal doktor yeniden çekilmesi lazım dedi ya bana . Bana oğlumun kafası küçük bile geliyo tombiş ya
Çektir bidaha için rahat etsin ama takma böyle kafana.
Senin misafirlerin kesildi mi hiç yazmıyorsun gele gideni

Ben diyete girdimmm
Doğumdan sonra hiç veremedim. Son 15 gündür acayip dikkat ediyorum 3,5 kilo verdim. Hedefim 14 kilo daha verip tekrar 50 olmak inşallahh.

İki gündür biraz mesafede park var oğluşumu oraya götürüyorum yürüyüş de oluyor bana. Etrafı izlemeye bayılıyor, evde yediğinin iki katı yemek yiyor.
Bu akşam suda köfte pişirdim. Talys food marka mercimekli makarnadan haşladım parkta yedirdim. Çok eğlenceli ya sosyalleşiyor da insan. 2 saat oturmuşum bankta farkında olmadan

MatmaZel misafir yarın geliyor Kız doğum günü için çocuğun için çiğ tavuk bile ye boşver dedin ya bende çiğ tavuk yedim yemez olaydım . Burnumdan geldi onca hazırlık yaptım onlar tenezzül etmedi gelmeye sinirden ağlamaktan helak oldum

Enerjine hayranım. Ben bugün evimi toplayamadı valla heryer heryerde. Misafir ağırlamak çok zor. Yarın geleceklerdi iptal oldu ne sevindim

Sen şaka yapıyorsun kendi ailen mi gelmedi doğum gününe?

Enerjine hayranım. Ben bugün evimi toplayamadı valla heryer heryerde. Misafir ağırlamak çok zor. Yarın geleceklerdi iptal oldu ne sevindim

Ewt anlatmim sende cıldırırsın 1 aydır konuşmuyorum . Gelmedikleri gibi bide bana diyorki ertesi gün kutlarsın sende bizimle gel. Gezmeye demezmi annem cok kırıldım

İnan matmazel enerji diye birşey yok bende ayakta. Bile zor duruyorum gece hiç uyku yok gündüz rahatlık yok görsen halimi . Benim bebek diş çıkarıyo perişan halde

Ben kullaniyorum trendyoldan ikeanin urununu aldim o zaman 75tlydi. Simdi baktim da stokta yok diyo ama daha uyguna bulursun o kadar pahali bisey degil. Illaki zam gelmistir de 400 olmamistir
Bizimkinde hic yuz bozulmasi fln yok hic kizmamistim ondan hic anlamiyo. Simdi yuz ifadelerini ogretmeye calisiyorum sonra kizcam belki ise yarar

Bizimkinde hic yuz bozulmasi fln yok hic kizmamistim ondan hic anlamiyo. Simdi yuz ifadelerini ogretmeye calisiyorum sonra kizcam belki ise yarar

Yüz ifadelerini anlıyorlar biliyor musun
Ben arada söylüyordum. Geçen bir yere gittik gereksiz yere mızırdanıyordu. Kapıdan baktım. Ama çok ayıp kızarım dedin kaşlarını çatıp sustu herkes baya güldü o vakte kadar anladığını bşke bilmiyordum

Benim kız numara yapıyor resmen. Eşim de bazen kızıyor gibi yapıyor, dudağını büküyor yalandan ağlar gibi yapıyor. Tamam kızmadım diyince kahkaha atmaya başlıyor sıpa

Benim kız numara yapıyor resmen. Eşim de bazen kızıyor gibi yapıyor, dudağını büküyor yalandan ağlar gibi yapıyor. Tamam kızmadım diyince kahkaha atmaya başlıyor sıpa
Masalah kuzulara yaa. Sulu getirir susuz getirir minnoslar

Merhaba ben burayı daha önceden takip ediyordum ama şifremi kaybettim yeni uyeligimden yazıyorum.. oğlum 4 Kasım'da doğdu Ekimdi normalde ama 41.haftada doğdu 6.5 aylık şu an diş çıkarma dönemindeyiz çok sıkıntılı geçiyor 5tane çıktı, gece uyurken birdenbire bağırarak çığlık atarak uyanıyor herkeste boyle mi oluyor diş dönemi ? Yoksa başka bir şeyden mi diye endiseleniyorum doktor kontrollerimize daha yeni gitmistik ama bu şekilde ağlaması dan dolayi bu hafta tekrar goturcez buradan da sorayım dedim

Henüz bebeğimin çıkmadı ama yüksek ihtimal distendir muhtemelen ağrısı sızısı oluyor gece

Oy maşallah.
Genelde diş dönemi ile atak dönemi karışınca öyle çığlık çığlığa geçiyor.

Ek gıda yada sizin yediğiniz ürünlerde gaz yapan, alerjik ihtimali yüksek gıdalar varsa onlar da yapabilir.

Kızlar, siz ikinci el alıp satmak için hangi siteyi kullanıyorsunuz? Kızın kullanmadığımız bazı şeylerini satışa koyacağım, nereye koysam acaba

Ek gıdaya doğru düzgün gecemedik hatta geç kaldım diye üzülüyorum enfeksiyon atlattık tam 6. Ayına girdigimizde o yüzden pek bir şey veremedim...diş erken çıkınca kötü oluyormuş hastaliklara açık olunuyormus önceden bilseydim bayramda cikmazdik üst dişlerin yanlarındaki dişlerin ucu görünüyor sanırım onlar yaptı, kulak iltihabi da çığlık yapiyormus ondan korkuyorum da inşallah değildir dediğiniz gibi dişten olma ihtimali daha fazla biraz rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…