Şükür birşey olmamış kuzum, çok yüksekte görünmüyor zaten . Valla çok fena bu bebeler, nerelere gidiyorlar böyle
hiç olmadık şeylerle oynuyor benim kızda, fıldır fıldır peşindeyiz hep
Değiller canım ne yazık ki.
Yemek yaparken filan bakarsa bakıyor o da söylene söylene. Mama sandalyesi ile yanıma alıyorum çoğu zaman. Emekleyip, tutunup kalkmayı öğrendiği için çok heyecanlı kızım, keşfediyor. Oturmakta istemiyor pek. Sandalyede de sıkılıyor ama işten gelince yarım saat çocuğa bakmak, ya da haftasonu bir saat bakmak zor geliyor çoğu zaman ona. Geçen gün kızımı uyutup bende uyudum. Uzun zaman sonra gündüz ilk kez 1.5 saat uyuyabilmişim ilaç gibi geldi anlatamam.
Ahh ah yaram derin kızlaar sormayın
Eskiye göre bakıyor yine ama bana yetmiyor bu seferde.
Hafta içini geçtim, hafta sonu bari birazcık baksa da uyusam ama yok. Onunda iş yükü ağır, yoruluyor ama benim mesaim de hiç bitmiyor ki. Çocuk uyuyunca sende uyu diyor. İş, güç, temizlik ne zaman yapılacaksa. Bazen kaçıp gidesim geliyor valla, herşeyden uzaklaşmak istiyorum. Eskiye göre daha sık tartışır olduk. Yorgunluktan iyice tahammülsüz olmaya başladım artık. Dört gözle yazın olan iznimizi bekliyorum. Çocuğu birilerine emanet edip saatlerce uyumak istiyorum o kadar.
İlk dişi çıktığı zaman beni kızımda öyle yapıyordu canım. Bir ara kopacak sandım hatta, öyle hırslı ısırıyordu. Çok acıkınca filan arada ısırıyor yine. Bir çözüm bulamadım ben, kendi kendine azalttı ısırmayı ama bitirmedi. Hâlâ hassas ve kırmızı göğüs uçlarım acıyorlar