2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Doktora götürdüm iki kez.
Önce aile hekimine götürdüm, sonra çocuk doktoruna. Verdikleri ilaçları kullanıyorum.

Ne yapalım onlarda öyle Allah kaza bela vermesin sağlıkla yiyip içsinler.
Kız benim bebekte şuan kuru öksürük var hiç bir şey vermiyorum daha paArtesi götürdüm kontrole valla bıktım doktora götürmekten ilaçlar iğleştirmiyor

Kız benim bebekte şuan kuru öksürük var hiç bir şey vermiyorum daha paArtesi götürdüm kontrole valla bıktım doktora götürmekten ilaçlar iğleştirmiyor
Canım naçizane tavsiyem bağışıklık sistemi hormonlarına bir baktirman. Benim kızda senin oğlun gibi doğduğundan beri her türlü salgını kaptı burayada yazıyorum. 2 hafta iyiyse 3. Hafta mutlaka grip veya başka bir virüs kaptı. Ve bağışıklık sistemi hormonları sınırın altında bunu biliyorum, doktorumuzda bu yüzden olduğunu söylüyor. Suanlik kendi kendine yükselmesini bekleyip takip ediyoruz. Cok sık hasta oluyor seninkide anladığım kadarıyla Doktorundan bu konuda sende bir bilgi al istersen.

Cok sağol canım verdiğin bu bilgi doktorumuza söylicem . Benimki inanırmısın her hafta hasta

Şükür birşey olmamış kuzum, çok yüksekte görünmüyor zaten . Valla çok fena bu bebeler, nerelere gidiyorlar böyle hiç olmadık şeylerle oynuyor benim kızda, fıldır fıldır peşindeyiz hep
Değiller canım ne yazık ki. Yemek yaparken filan bakarsa bakıyor o da söylene söylene. Mama sandalyesi ile yanıma alıyorum çoğu zaman. Emekleyip, tutunup kalkmayı öğrendiği için çok heyecanlı kızım, keşfediyor. Oturmakta istemiyor pek. Sandalyede de sıkılıyor ama işten gelince yarım saat çocuğa bakmak, ya da haftasonu bir saat bakmak zor geliyor çoğu zaman ona. Geçen gün kızımı uyutup bende uyudum. Uzun zaman sonra gündüz ilk kez 1.5 saat uyuyabilmişim ilaç gibi geldi anlatamam.
Ahhh ah Kedilervekitaplar ın kanayan yarasına parmak bastın
Ahh ah yaram derin kızlaar sormayın
Ay biliyorum da adam hala mı böyle ama ya yazıl
Eskiye göre bakıyor yine ama bana yetmiyor bu seferde. Hafta içini geçtim, hafta sonu bari birazcık baksa da uyusam ama yok. Onunda iş yükü ağır, yoruluyor ama benim mesaim de hiç bitmiyor ki. Çocuk uyuyunca sende uyu diyor. İş, güç, temizlik ne zaman yapılacaksa. Bazen kaçıp gidesim geliyor valla, herşeyden uzaklaşmak istiyorum. Eskiye göre daha sık tartışır olduk. Yorgunluktan iyice tahammülsüz olmaya başladım artık. Dört gözle yazın olan iznimizi bekliyorum. Çocuğu birilerine emanet edip saatlerce uyumak istiyorum o kadar.
İlk dişi çıktığı zaman beni kızımda öyle yapıyordu canım. Bir ara kopacak sandım hatta, öyle hırslı ısırıyordu. Çok acıkınca filan arada ısırıyor yine. Bir çözüm bulamadım ben, kendi kendine azalttı ısırmayı ama bitirmedi. Hâlâ hassas ve kırmızı göğüs uçlarım acıyorlar

İlaç olarak ne verdiler?
Kullandığın ilaçlar fayda etmedi mi?
Biz ilk başta daha hafif ilaçlarla başladık akabinde antibiyotiğimizi alıp eve geldik paşa paşa. Şu an öksürüğü sulu. Belki alerjik bir çocuktur. İyi bir çocuk doktoruna götür istersen.

Benim eşim bebekten önce çok yardımcısı sonra bir anda kesildi. Geçen ay farketmeden ona çok dokunacak bir cümle kurmuşum o günden beri yardımcı oluyor sağolsun. Yine eskisi gibi değil ama çok şükür. Elbette hepsi dışarıda çalışıyor ama biz ne yapalım çocuk zihnimizde takılı olmadan temizlik yapmak dahi terapi gibi.
Umarım daha da çözülür kızlar büyüyorlar şirinlik yapıyorlar belki o zaman daha da rahatlarız

Kızlar kahvaltı öğününde ne hazırlıyorsunuz, inanılmaz tıkanıyorum ne hazırlasam diye. The canım bebe bisküvisiyle neler hazırlayıp veriyorsun, neye karıştırıyorsun yani bisküviyi

Reactions: The
Canım ben defa yaptım bebe bisküvisini. Sıcak su döküp yumuşattım öyle verdim. Sevdi çok şükür. Yanına yarım yumurta hasladim, salatalık rendeledim. Anca yedi zaten. Lanbe yapmayı düşünüyorum vaktim olursa bugün

Isirdiginda nasil tepki verdin cnm? Umarim unuturlar isirma isini

7 aylıkken. Doğarken 39.5 du zaten
Persentil eğriye baktım da 7. Ayda en fazla 46.8 olması bekleniyormuş. Evet kafa büyüklüğü üst sınıra yakın ama bu illaki sorun olacağı anlamına gelmiyor ki.
Kız kardeşim koca kafalıydı. Tam üst sınırdaydı hep kafa büyüklüğü. Annemi de korkuttular zamanında ama bişey çıkmadı tabiki.
Doktor yönlendirmesiyle kontrol ettirmende fayda var tabikide.

40 günlükken ultrasyon çekilmişti temizdi . Ya zaten her ay 1 cm bile uzamıyo

Labne yapmıştım ben çok güzel oluyor, ben de bugün öyle veriyim bakalım, her gün ne hazırlasam diye düşünüyorum

Kızlar merhaba sizlere birşey soracağım. Ek gıda olayı beni çok yıprattı hergun yeni birşey duyup acaba eksik mi yapıyorum diye kafama takıyorum. Bugün de arkadaşla konuşurken buharda pişirme aparatı muhabbeti acildi. Siz kullandınız mı kullanan varsa nereden aldı. Jumbo baya baktım 400 lira çok pahalı geldi.

Valla ilkinde buharda nede Bunda buharda yaptım hiç ek gıda olayını o kadar takmıyorum ne bulursam onu veriyorum zaten şuan emdiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…