Kız benim bebekte şuan kuru öksürük var hiç bir şey vermiyorum daha paArtesi götürdüm kontrole valla bıktım doktora götürmekten ilaçlar iğleştirmiyorDoktora götürdüm iki kez.
Önce aile hekimine götürdüm, sonra çocuk doktoruna. Verdikleri ilaçları kullanıyorum.
Ne yapalım onlarda öyleAllah kaza bela vermesin sağlıkla yiyip içsinler.
Özellikle baktım 6. Ay kontrolünde 44.5 çıkmış. Kaçıncı ayda 46 çıktı senin oğlanınkiKızlar bebeklerinizin Baş çevresi ne kadar bizim 46 Büyük büyük diyip duruyorlar ya canım sıkıldı .
7 aylıkken. Doğarken 39.5 du zatenÖzellikle baktım 6. Ay kontrolünde 44.5 çıkmış. Kaçıncı ayda 46 çıktı senin oğlanınki
Canım naçizane tavsiyem bağışıklık sistemi hormonlarına bir baktirman. Benim kızda senin oğlun gibi doğduğundan beri her türlü salgını kaptı burayada yazıyorum. 2 hafta iyiyse 3. Hafta mutlaka grip veya başka bir virüs kaptı. Ve bağışıklık sistemi hormonları sınırın altında bunu biliyorum, doktorumuzda bu yüzden olduğunu söylüyor. Suanlik kendi kendine yükselmesini bekleyip takip ediyoruz. Cok sık hasta oluyor seninkide anladığım kadarıyla Doktorundan bu konuda sende bir bilgi al istersen.Kız benim bebekte şuan kuru öksürük var hiç bir şey vermiyorum daha paArtesi götürdüm kontrole valla bıktım doktora götürmekten ilaçlar iğleştirmiyor
Cok sağol canım verdiğin bu bilgi doktorumuza söylicem . Benimki inanırmısın her hafta hastaCanım naçizane tavsiyem bağışıklık sistemi hormonlarına bir baktirman. Benim kızda senin oğlun gibi doğduğundan beri her türlü salgını kaptı burayada yazıyorum. 2 hafta iyiyse 3. Hafta mutlaka grip veya başka bir virüs kaptı. Ve bağışıklık sistemi hormonları sınırın altında bunu biliyorum, doktorumuzda bu yüzden olduğunu söylüyor. Suanlik kendi kendine yükselmesini bekleyip takip ediyoruz. Cok sık hasta oluyor seninkide anladığım kadarıyla Doktorundan bu konuda sende bir bilgi al istersen.
Şükür birşey olmamış kuzum, çok yüksekte görünmüyor zaten . Valla çok fena bu bebeler, nerelere gidiyorlar böyleÜzerini açmış yastıkla yorgan arasındaki o küçük boşlukta ilerleyip aşağı yüzükoyun düşmüş. Yandakı sarılar eşimin yattığı koltuğun arka yastıklarıhiç beklemiyordum böyle bişey ya hissetmemişim de.
Değiller canım ne yazık ki.Ay ben de yaptıracağım inşallah.
Kızıma da yaptırmayı planlıyorum. Doğumdan sonra hep çok ağır ilaç içtim, anestezi aldım o yüzden ona da etki etmiştir diye düşünüyorum.
Kemik suyu ile yapıyorum bu ara her yemeği çorbayı o biraz toparladı tavsiye ederim.
Aileler yanında değil değil mi?
Eşin bir iki saat baksın sen yat dinlen o bile o kadar iyi geliyor ki.
Allah şifa versin.
Benim kızım da hasta şimdi ilaçları kullanıyorum, bitkisel takviye de veriyorum. D vitaminini hiç ihmal etme bir de.
Ahh ah yaram derin kızlaar sormayın
Eskiye göre bakıyor yine ama bana yetmiyor bu seferde.Ay biliyorum da adam hala mı böyle ama ya yazıl
İlk dişi çıktığı zaman beni kızımda öyle yapıyordu canım. Bir ara kopacak sandım hatta, öyle hırslı ısırıyordu. Çok acıkınca filan arada ısırıyor yine. Bir çözüm bulamadım ben, kendi kendine azalttı ısırmayı ama bitirmedi. Hâlâ hassas ve kırmızı göğüs uçlarım acıyorlarSelamlar kizlar. Eskisi kadar giremiyorum artik isler gucler kosturmaca gidip geliyorum. Kizimin alt iki disi cikti. Sadece alttaki dislerle bile meme ucumu mahvdiyo isiriyo surekli. Ilk baslarda acidan ciglik atiyodum oyun sanip guluyodu. Ciglik atmamk lazimmiz nette arastirdim. Simdi atmiyorum sikiyorum kendimi ama isirip yuzume bakiyo yuzumu burusturmam hosuna gidiyo. Aciyo diyorum guluyo. Nette isirinca emzirmeye ara verin diyo ama ogle arasi emzirmeye geliyorum vaktim kisitli ara versem yetisemem. Napcam bilmiyorum kizlar? Uclar yine acimaya basladi lansinoh kreme geri dondum. Bi de emzirirken huzursuz oluyorum isircak diye. Tek tarafli diste boyleyse ust de cikinca nolcak acaba gogus ucumu koparip vercek herhelde
Kız benim bebekte şuan kuru öksürük var hiç bir şey vermiyorum daha paArtesi götürdüm kontrole valla bıktım doktora götürmekten ilaçlar iğleştirmiyor
Eskiye göre bakıyor yine ama bana yetmiyor bu seferde.Hafta içini geçtim, hafta sonu bari birazcık baksa da uyusam ama yok. Onunda iş yükü ağır, yoruluyor ama benim mesaim de hiç bitmiyor ki. Çocuk uyuyunca sende uyu diyor. İş, güç, temizlik ne zaman yapılacaksa. Bazen kaçıp gidesim geliyor valla, herşeyden uzaklaşmak istiyorum. Eskiye göre daha sık tartışır olduk. Yorgunluktan iyice tahammülsüz olmaya başladım artık. Dört gözle yazın olan iznimizi bekliyorum. Çocuğu birilerine emanet edip saatlerce uyumak istiyorum o kadar.
Canım ben defa yaptım bebe bisküvisini. Sıcak su döküp yumuşattım öyle verdim. Sevdi çok şükür. Yanına yarım yumurta hasladim, salatalık rendeledim. Anca yedi zaten. Lanbe yapmayı düşünüyorum vaktim olursa bugünKızlar kahvaltı öğününde ne hazırlıyorsunuz, inanılmaz tıkanıyorum ne hazırlasam diye.The canım bebe bisküvisiyle neler hazırlayıp veriyorsun, neye karıştırıyorsun yani bisküviyi
Isirdiginda nasil tepki verdin cnm? Umarim unuturlar isirma isiniŞükür birşey olmamış kuzum, çok yüksekte görünmüyor zaten . Valla çok fena bu bebeler, nerelere gidiyorlar böylehiç olmadık şeylerle oynuyor benim kızda, fıldır fıldır peşindeyiz hep
Değiller canım ne yazık ki.Yemek yaparken filan bakarsa bakıyor o da söylene söylene. Mama sandalyesi ile yanıma alıyorum çoğu zaman. Emekleyip, tutunup kalkmayı öğrendiği için çok heyecanlı kızım, keşfediyor. Oturmakta istemiyor pek. Sandalyede de sıkılıyor ama işten gelince yarım saat çocuğa bakmak, ya da haftasonu bir saat bakmak zor geliyor çoğu zaman ona. Geçen gün kızımı uyutup bende uyudum. Uzun zaman sonra gündüz ilk kez 1.5 saat uyuyabilmişim ilaç gibi geldi anlatamam.
Ahh ah yaram derin kızlaar sormayın
Eskiye göre bakıyor yine ama bana yetmiyor bu seferde.Hafta içini geçtim, hafta sonu bari birazcık baksa da uyusam ama yok. Onunda iş yükü ağır, yoruluyor ama benim mesaim de hiç bitmiyor ki. Çocuk uyuyunca sende uyu diyor. İş, güç, temizlik ne zaman yapılacaksa. Bazen kaçıp gidesim geliyor valla, herşeyden uzaklaşmak istiyorum. Eskiye göre daha sık tartışır olduk. Yorgunluktan iyice tahammülsüz olmaya başladım artık. Dört gözle yazın olan iznimizi bekliyorum. Çocuğu birilerine emanet edip saatlerce uyumak istiyorum o kadar.
İlk dişi çıktığı zaman beni kızımda öyle yapıyordu canım. Bir ara kopacak sandım hatta, öyle hırslı ısırıyordu. Çok acıkınca filan arada ısırıyor yine. Bir çözüm bulamadım ben, kendi kendine azalttı ısırmayı ama bitirmedi. Hâlâ hassas ve kırmızı göğüs uçlarım acıyorlar
Persentil eğriye baktım da 7. Ayda en fazla 46.8 olması bekleniyormuş. Evet kafa büyüklüğü üst sınıra yakın ama bu illaki sorun olacağı anlamına gelmiyor ki.7 aylıkken. Doğarken 39.5 du zaten
40 günlükken ultrasyon çekilmişti temizdi . Ya zaten her ay 1 cm bile uzamıyoPersentil eğriye baktım da 7. Ayda en fazla 46.8 olması bekleniyormuş. Evet kafa büyüklüğü üst sınıra yakın ama bu illaki sorun olacağı anlamına gelmiyor ki.
Kız kardeşim koca kafalıydı. Tam üst sınırdaydı hep kafa büyüklüğü. Annemi de korkuttular zamanında ama bişey çıkmadı tabiki.
Doktor yönlendirmesiyle kontrol ettirmende fayda var tabikide.
Labne yapmıştım ben çok güzel oluyor, ben de bugün öyle veriyim bakalım, her gün ne hazırlasam diye düşünüyorumCanım ben defa yaptım bebe bisküvisini. Sıcak su döküp yumuşattım öyle verdim. Sevdi çok şükür. Yanına yarım yumurta hasladim, salatalık rendeledim. Anca yedi zaten. Lanbe yapmayı düşünüyorum vaktim olursa bugün
Eew sen niye sıkıyorsun canını ozaman40 günlükken ultrasyon çekilmişti temizdi . Ya zaten her ay 1 cm bile uzamıyo
Kız mal doktor yeniden çekilmesi lazım dedi ya bana . Bana oğlumun kafası küçük bile geliyoEew sen niye sıkıyorsun canını ozaman
Valla ilkinde buharda nede Bunda buharda yaptım hiç ek gıda olayını o kadar takmıyorum ne bulursam onu veriyorum zaten şuan emdiriyoruzKızlar merhaba sizlere birşey soracağım. Ek gıda olayı beni çok yıprattı hergun yeni birşey duyup acaba eksik mi yapıyorum diye kafama takıyorum. Bugün de arkadaşla konuşurken buharda pişirme aparatı muhabbeti acildi. Siz kullandınız mı kullanan varsa nereden aldı. Jumbo baya baktım 400 lira çok pahalı geldi.
Sutumde fazla aslında ama Instagram'da falan görüyorum neler veriyorlar neler kafam karışıyor canimValla ilkinde buharda nede Bunda buharda yaptım hiç ek gıda olayını o kadar takmıyorum ne bulursam onu veriyorum zaten şuan emdiriyoruz
Başkasına hareket edersek işimiz yaşSutumde fazla aslında ama Instagram'da falan görüyorum neler veriyorlar neler kafam karışıyor canim