2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ek gıdaya doğru düzgün gecemedik hatta geç kaldım diye üzülüyorum enfeksiyon atlattık tam 6. Ayına girdigimizde o yüzden pek bir şey veremedim...diş erken çıkınca kötü oluyormuş hastaliklara açık olunuyormus önceden bilseydim bayramda cikmazdik :KK43: üst dişlerin yanlarındaki dişlerin ucu görünüyor sanırım onlar yaptı, kulak iltihabi da çığlık yapiyormus ondan korkuyorum da inşallah değildir dediğiniz gibi dişten olma ihtimali daha fazla biraz rahatladım

Kulak ağrısı çok belirgin oluyormuş.
Çığlık kulak tutma genelde diş sebebiyle olabiliyormuş doktorumuz öyle söyledi.
Açıkçası evden çıkmazsak nereye kadar?
Bir şekilde o mikroplarla tanışacaklar. En az hasarla nasıl geçirebiliriz onun için uğraşacağız.
Ek gıda için de üzülmeyin.
İlk ay tadım olarak ilerliyor zaten. Doymak değil alerji tesbiti ve damaklarına yeni bir tadın olduğunu göstermek...
Umarım en kısa zamanda rahat şekilde atlatırsınız. İçiniz rahat etmezse yine doktorunuza gösterin, sonuçta uzman değiliz. Bebeği görerek size hem doğru bilgi verir hem de tedirgin olduğunuz konular konusunda sizi aydınlatır.

Kızlar bebeklerinizin çişli bezi ne durumda . Benim bebek gün boyu bir taneyi zor dolduruyor . Su hiç içmiyor şuan hasta sadece anne sütü valla canım bir sıkılıyorki sabaha kadar ağlıyor kriz geçiriyor susturamıyorum muhtemelen dişi cok agrıyo agrı kesici vermesem sakinleşmiyor

Kızlar bebeklerinizin çişli bezi ne durumda . Benim bebek gün boyu bir taneyi zor dolduruyor . Su hiç içmiyor şuan hasta sadece anne sütü valla canım bir sıkılıyorki sabaha kadar ağlıyor kriz geçiriyor susturamıyorum muhtemelen dişi cok agrıyo agrı kesici vermesem sakinleşmiyor
Allah yardimcin olsun canim. Su bizde sevmiyoruz. Mama da icmiyor mu ? Gun icerisinde yetersiz beslendiklerinde de gece cok agliyorlar

Dolaba koy canım ben genellikle hep ordan satın alıyorum . Imom kullanıyordun memnunmusun canım sen bende sipariş verdim ama
Canım ben genel olarak memnunum. Mesela burada saç dökülmesinden çok şikayet eden oldu, benim hiç saçım dökülmedi doğumdan sonra. Çoook uykusuz kaldım, geçen ay işe döndüm, çok yoruluyorum, ama dayanabiliyorum. Bir de ben 44 yaşındayım, genç değilim...

Canım ben genel olarak memnunum. Mesela burada saç dökülmesinden çok şikayet eden oldu, benim hiç saçım dökülmedi doğumdan sonra. Çoook uykusuz kaldım, geçen ay işe döndüm, çok yoruluyorum, ama dayanabiliyorum. Bir de ben 44 yaşındayım, genç değilim...
Benimde cok dökülüyor cok halsizim . Bakalım bugün gelicek inş bende memnun kalırım

Kızlar bebeğim acayip memeye düştü. Ek gıda pek yemek istemiyor ya neden olur bu 😐 sadece ve sadece yürütmemi istiyor bir de. Hiçbir oyuncak da oynamıyor. Ay yemek bile yapamaz duruma geldim 🥴
Şuan bende aynı durumdayım atak haftasımı anlamadım yiyen çocuk yiyemez oldu 10 günden bu yana hiç bir şeyden keyif almıyor

• Üzgünüm
Reactions: The
Kız. Allah seni 44 yaş ileri bir yaş değil bence ben şuan 29 yaşındayım o kadar herşeyle uğraşmaktan yoruldum yıprandımki 40 rahat gösteriyorum

Merhaba ekim annelerim buraya yazmayalı epey oldu. Umarım bebekleriniz iyidir🙏 benim de bebeğim 6 haziranda 8 aylık olacak çok şükür sağlığı yerinde 🙏🙏🙏 ama ben hala sağlık problemleri ile uğraştığım için genelde sağlıkla başlıkları okur, yazar oldum. Malumunuz kesilmeyen kanamalarım vardı şuan ilaçlarla bir nebze kontrol altında tutabiliyoruz. Ocak ayında 1 kürtaj, mart ayında histeroskopi oldum. Sonuç elde var sıfır. Bu cumartesi yine histeroskopi + istmosel ameliyatı olacağım. Başıma istmosel çıktı birde.. Kürtaja göre polip ve rahim kalınlaşması atipisiz türü çıkmıştı. Histeroskopiye göre polip, rest plesanta yani kalıntı ve kanamalı iltihaplı dokular çıktı. Doktorum istmosel olduğunu da gördü. Maalesef ki doku altından çıkıyor hala plesanta kalıntıları. Rahim alınması şimdilik söz konusu olmasa da son çare olarak görünüyor. Doktor bu ameliyattan da %100 olumlu sonuç beklemiyor. Çünkü içerde doku içinde ne kadar daha kalıntı var bilinmiyor. Rahmi delmekten korktuğu için de aşırı derine inemediğini söyledi. Velhasıl kelam dualar da buluşalım. Rabbim cümlemize sağlık versin🙏 umarım sağ salim bu ameliyatı atlatır ve şifa bulurum. Biyopsi sonucum da temiz çıkar Amin🙏🙏🙏 kendinize iyi bakın bebişlere de 👶🧿🙏

Kızlar bebeğim acayip memeye düştü. Ek gıda pek yemek istemiyor ya neden olur bu 😐 sadece ve sadece yürütmemi istiyor bir de. Hiçbir oyuncak da oynamıyor. Ay yemek bile yapamaz duruma geldim 🥴

Diş yerleştirirken böyle iştahı kesiliyor benimkinin de. O zaman daha pürüzsüz mamalar veriyorum. Pekmezli su muhallebisi veriyorum. Tarhana çorbası veriyorum. Onu da azıcık içip bırakıyor.
Bazen maalesef öyle dün asla baş edemedim sokağa çıkarttım biraz öyle durdu en azından. Bazı dönemler dediğin gibi huzursuzlukları artıyor ama geçiyor inişli çıkışlı.

Merhaba ekim annelerim buraya yazmayalı epey oldu. Umarım bebekleriniz iyidir🙏 benim de bebeğim 6 haziranda 8 aylık olacak çok şükür sağlığı yerinde 🙏🙏🙏 ama ben hala sağlık problemleri ile uğraştığım için genelde sağlıkla başlıkları okur, yazar oldum. Malumunuz kesilmeyen kanamalarım vardı şuan ilaçlarla bir nebze kontrol altında tutabiliyoruz. Ocak ayında 1 kürtaj, mart ayında histeroskopi oldum. Sonuç elde var sıfır. Bu cumartesi yine histeroskopi + istmosel ameliyatı olacağım. Başıma istmosel çıktı birde.. Kürtaja göre polip ve rahim kalınlaşması atipisiz türü çıkmıştı. Histeroskopiye göre polip, rest plesanta yani kalıntı ve kanamalı iltihaplı dokular çıktı. Doktorum istmosel olduğunu da gördü. Maalesef ki doku altından çıkıyor hala plesanta kalıntıları. Rahim alınması şimdilik söz konusu olmasa da son çare olarak görünüyor. Doktor bu ameliyattan da %100 olumlu sonuç beklemiyor. Çünkü içerde doku içinde ne kadar daha kalıntı var bilinmiyor. Rahmi delmekten korktuğu için de aşırı derine inemediğini söyledi. Velhasıl kelam dualar da buluşalım. Rabbim cümlemize sağlık versin🙏 umarım sağ salim bu ameliyatı atlatır ve şifa bulurum. Biyopsi sonucum da temiz çıkar Amin🙏🙏🙏 kendinize iyi bakın bebişlere de 👶🧿🙏

Ah çok geçmiş olsun.
Böyle durumlarda ameliyat sonrası hormonlu spiralle genelde o kanamaları kontrol altına alıyorlar diye biliyorum.
İnşallah en kısa zamanda sorunsuzca çözülür.

İnş sağlığına kavuşursun canım seni çok merak ediyordum . Cok geçmiş olsun . Paşa nasıl

Ah çok geçmiş olsun.
Böyle durumlarda ameliyat sonrası hormonlu spiralle genelde o kanamaları kontrol altına alıyorlar diye biliyorum.
İnşallah en kısa zamanda sorunsuzca çözülür.
Çok teşekkür ederim 🙏
Kürtaj sonrası önce tarlusal la hormon tedavisi olacaktım ama kanamalar kesilmeyince hormonlu spiral takılmıştı. Fakat kanama kesilmedi ve farklı bir doktora gittim. Ultrasonda kalıntılar parçalar gördü doktorum ve kanaman iltihap kokuyor dedi. İltihaplı alana nasıl takılır spiral dedi. Histeroskopi önerdi ve yapıldı o esnada da çıkarıldı sprial. Zaten kanamayı asıl yapan plesanta kalıntıları. Onlar hallolmadan sprial tekrar takılmaya ak. Teşekkür ederim inşallah çözülür en kısa zamanda Amin 🤲🤲🤲

Çıktı çıktı iki tane altta var 4 tanede üstten patlıcak inş hayırlısıylan 🥰 ay cok dua ettim bari bu çocukta dişler geç çıksın diye ama gene 5 ayda göründüler
Sağlıkla çıksın dişleri inşallah 🙏 benim oğlanda daha diş yok. Korkmuyor değilim 8 aylık olacak ama diş çıkmadı hiç. Henüz baba dede gibi şeyler de demiyor. Arada çok nadir anne baba benzeri sesleri çıkarıyor ama çok nadir işte. Benim oğlan bir değişik galiba 😃😂 endişeleniyorum gittikçe

X