2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Töbe töbe 9 aydan sonra demeye başlıyorlar genelde . Arkadaşın bebeği 11 aylık ondada halen diş yok meydanda

Töbe töbe 9 aydan sonra demeye başlıyorlar genelde . Arkadaşın bebeği 11 aylık ondada halen diş yok meydanda
Emekleme de geri geri başladı henüz ileri yok. Gerçekten bireysel farklılık işte. Bizimki de bakalım kaçıncı ayda diş çıkaracak.

Çok çok geçmiş Rabbim bir an önce sağlığına kavuşmayı nasip etsin inaşaAllah sen hep aklımdasın arada başka konularda görüyordum yorumlarını genelde sağlık konuları,sonuçlarda temiz çıkar inşallah dua edicem sana bu arada benim bebişte de diş yok daha,yalnız değilsin

Kız geç iyi daha rahat çıkıyor bizim 5 aydan bu yana terör estiriyor . Dua et popo üstüne emeklemiyo bir kaç haftaya ileri emeklemeye başlar
Hayırlısı bakalım kucağa çok alıştı bir de pop üstüne dursa emekleyecekte ama sürekli bir kucak sevdasında. İnşallah emekler benimki de. Dua et bana olur mu sağ salim atlatayım şu günleri, ameliyatı

Çok teşekkür ederim Amin
Dişi geç çıkınca daha iyi deniliyor ama insan endişe ediyor neden çıkmıyor diye

Rica ederim Benim ki bu ara iyice çok kaşıyor ve çok huysuz yaklaştı gibi sanki heç çıkarsa sağlam olur siyolar bizim burda da
Doğru doğru benim ilk çocuk dökülmeye başladı dişleri oda 5 aylıkken çıkarmıştı. Şimdi bebekken çektiği ateşleri bir daha çekiyor

Rica ederim Benim ki bu ara iyice çok kaşıyor ve çok huysuz yaklaştı gibi sanki heç çıkarsa sağlam olur siyolar bizim burda da
Benimki de aynı eli sürekli ağzında kalıyor. Geceleri iyice huzursuz uykusuz geçiyor bir ağlama durumları filan nedensizce. Biz de dişe bağlıyoruz ama daha patlamadı bile sağ salim çıksında dişleri eziyetsiz şekilde inşallah

Kızlar bebişleriniz desteksiz oturuyor mu
. Biz destekli oturmaya devam hala. Henüz dişimiz çıkmadı abimizin 1 yaşında çıkmıştı o yüzden beklentim yok 6 ayda dededede demeye başladık gece gündüz dede Diyoruz

Desteksiz oturuyor sayılır , devrildiği de oluyor iki güne 7 aylık olacak. Hala emeklemiyor dis de yok.

Erkek bebek anneleri bebeklerinizin kilosu nedir?
8ay 1 haftalık bugün kucağımda tartıya çıktım 8400 olarak ölçtüm. Persentil tabloya göre %50 deyken %25 olmuş.
Sizin bebişlerin kilosu nedir, ben mi gereksiz üzüldüm

Doktorumuz artık kilo alımı bunaylardan sonra yavaşlıyor demişti . Peki boy kaç matmazel

Canım bence kucağında tartmak doğru değil, tartılar bayağı oynuyor, bizimki +- 400 gr oynuyor mesela. Sağlık ocağında tarttır bence, tamamen çıplak

Bayadir 9 kg. Almıyor artık pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…