Töbe töbe 9 aydan sonra demeye başlıyorlar genelde . Arkadaşın bebeği 11 aylık ondada halen diş yok meydandaSağlıkla çıksın dişleri inşallahbenim oğlanda daha diş yok. Korkmuyor değilim 8 aylık olacak ama diş çıkmadı hiç. Henüz baba dede gibi şeyler de demiyor. Arada çok nadir anne baba benzeri sesleri çıkarıyor ama çok nadir işte. Benim oğlan bir değişik galiba endişeleniyorum gittikçe
Töbe töbe 9 aydan sonra demeye başlıyorlar genelde . Arkadaşın bebeği 11 aylık ondada halen diş yok meydanda
Kız geç iyi daha rahat çıkıyor bizim 5 aydan bu yana terör estiriyor . Dua et popo üstüne emeklemiyo bir kaç haftaya ileri emeklemeye başlarEmekleme de geri geri başladı henüz ileri yok. Gerçekten bireysel farklılık işte. Bizimki de bakalım kaçıncı ayda diş çıkaracak.
Çok çok geçmiş Rabbim bir an önce sağlığına kavuşmayı nasip etsin inaşaAllahMerhaba ekim annelerim buraya yazmayalı epey oldu. Umarım bebekleriniz iyidirbenim de bebeğim 6 haziranda 8 aylık olacak çok şükür sağlığı yerinde ama ben hala sağlık problemleri ile uğraştığım için genelde sağlıkla başlıkları okur, yazar oldum. Malumunuz kesilmeyen kanamalarım vardı şuan ilaçlarla bir nebze kontrol altında tutabiliyoruz. Ocak ayında 1 kürtaj, mart ayında histeroskopi oldum. Sonuç elde var sıfır. Bu cumartesi yine histeroskopi + istmosel ameliyatı olacağım. Başıma istmosel çıktı birde.. Kürtaja göre polip ve rahim kalınlaşması atipisiz türü çıkmıştı. Histeroskopiye göre polip, rest plesanta yani kalıntı ve kanamalı iltihaplı dokular çıktı. Doktorum istmosel olduğunu da gördü. Maalesef ki doku altından çıkıyor hala plesanta kalıntıları. Rahim alınması şimdilik söz konusu olmasa da son çare olarak görünüyor. Doktor bu ameliyattan da %100 olumlu sonuç beklemiyor. Çünkü içerde doku içinde ne kadar daha kalıntı var bilinmiyor. Rahmi delmekten korktuğu için de aşırı derine inemediğini söyledi. Velhasıl kelam dualar da buluşalım. Rabbim cümlemize sağlık versin umarım sağ salim bu ameliyatı atlatır ve şifa bulurum. Biyopsi sonucum da temiz çıkar Amin kendinize iyi bakın bebişlere de
Hayırlısı bakalımKız geç iyi daha rahat çıkıyor bizim 5 aydan bu yana terör estiriyor . Dua et popo üstüne emeklemiyo bir kaç haftaya ileri emeklemeye başlar
Çok teşekkür ederim AminÇok çok geçmiş Rabbim bir an önce sağlığına kavuşmayı nasip etsin inaşaAllahsen hep aklımdasın arada başka konularda görüyordum yorumlarını genelde sağlık konuları,sonuçlarda temiz çıkar inşallah dua edicem sana bu arada benim bebişte de diş yok daha,yalnız değilsin
Her zaman. Aklımda duamdasın inşAllah geçecek bu günler. Sağlığına kavuşacaksınHayırlısı bakalımkucağa çok alıştı bir de pop üstüne dursa emekleyecekte ama sürekli bir kucak sevdasında. İnşallah emekler benimki de. Dua et bana olur mu sağ salim atlatayım şu günleri, ameliyatı
Rica ederimÇok teşekkür ederim Amin
Dişi geç çıkınca daha iyi deniliyor ama insan endişe ediyor neden çıkmıyor diye
Doğru doğru benim ilk çocuk dökülmeye başladı dişleri oda 5 aylıkken çıkarmıştı. Şimdi bebekken çektiği ateşleri bir daha çekiyorRica ederimBenim ki bu ara iyice çok kaşıyor ve çok huysuz yaklaştı gibi sanki heç çıkarsa sağlam olur siyolar bizim burda da
Kıyamam yavrum ya,merakla bekliyorum bakalım ne zaman çıkıcakDoğru doğru benim ilk çocuk dökülmeye başladı dişleri oda 5 aylıkken çıkarmıştı. Şimdi bebekken çektiği ateşleri bir daha çekiyor
Çok teşekkür ederimHer zaman. Aklımda duamdasın inşAllah geçecek bu günler. Sağlığına kavuşacaksın
Benimki de aynı eli sürekli ağzında kalıyor. Geceleri iyice huzursuz uykusuz geçiyor bir ağlama durumları filan nedensizce. Biz de dişe bağlıyoruz ama daha patlamadı bileRica ederimBenim ki bu ara iyice çok kaşıyor ve çok huysuz yaklaştı gibi sanki heç çıkarsa sağlam olur siyolar bizim burda da
İnşallahhhhBenimki de aynı eli sürekli ağzında kalıyor. Geceleri iyice huzursuz uykusuz geçiyor bir ağlama durumları filan nedensizce. Biz de dişe bağlıyoruz ama daha patlamadı bilesağ salim çıksında dişleri eziyetsiz şekilde inşallah
Desteksiz oturuyor sayılır , devrildiği de oluyor iki güne 7 aylık olacak. Hala emeklemiyorKızlar bebişleriniz desteksiz oturuyor mu
. Biz destekli oturmaya devam hala. Henüz dişimiz çıkmadı abimizin 1 yaşında çıkmıştı o yüzden beklentim yok 6 ayda dededede demeye başladık gece gündüz dede Diyoruz
Doktorumuz artık kilo alımı bunaylardan sonra yavaşlıyor demişti . Peki boy kaç matmazelErkek bebek anneleri bebeklerinizin kilosu nedir?
8ay 1 haftalık bugün kucağımda tartıya çıktım 8400 olarak ölçtüm. Persentil tabloya göre %50 deyken %25 olmuş.
Sizin bebişlerin kilosu nedir, ben mi gereksiz üzüldüm
İki ay önce tam 6 aylıkken 72 ölçüldü.Doktorumuz artık kilo alımı bunaylardan sonra yavaşlıyor demişti . Peki boy kaç matmazel
Canım bence kucağında tartmak doğru değil, tartılar bayağı oynuyor, bizimki +- 400 gr oynuyor mesela. Sağlık ocağında tarttır bence, tamamen çıplakErkek bebek anneleri bebeklerinizin kilosu nedir?
8ay 1 haftalık bugün kucağımda tartıya çıktım 8400 olarak ölçtüm. Persentil tabloya göre %50 deyken %25 olmuş.
Bayadir 9 kg. Almıyor artık pekErkek bebek anneleri bebeklerinizin kilosu nedir?
8ay 1 haftalık bugün kucağımda tartıya çıktım 8400 olarak ölçtüm. aw11Persentil tabloya göre %50 deyken %25 olmuş.