2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben de hep pütürlü veriyorum, bence gerçekten olması gereken bu

Ben de yumurtalı bi tarif bulmuştum yapıyım onu dedim de, tam da senin yaptığın çıktı şimdi karşıma

Hahhaah bu ne ağzımdaki anne der gibi Allah Allah ya şaşırıyorum benim oğlan nasıl içti acaba ben de pilavı hiç ezmeden veriyorum böyle alıştırmak daha iyi ya, etrafımdakiler çok pimpirikli ama

Kızlar bebeklerinizin Baş çevresi ne kadar bizim 46 Büyük büyük diyip duruyorlar ya canım sıkıldı .

Hahhaah bu ne ağzımdaki anne der gibi Allah Allah ya şaşırıyorum benim oğlan nasıl içti acaba ben de pilavı hiç ezmeden veriyorum böyle alıştırmak daha iyi ya, etrafımdakiler çok pimpirikli ama
Bende de ezmiyorum pilav ezilirmi ya

Bitkisel ne veriyorsun Zeyno sadece ben d vitamini veriyorum

D vitamini banko :) karadut özüne başladım yeni. Pekmezi hem tatlandırmak hem de bağışıklık için veriyorum. Gerçi şu anda da hasta ama olsun.
Valla normal pipete gore bir tik daha sert ben disledigini hissettiğim an alıyorum elinden yinede

Bardağı bile dişlemeye çalışınca zerre güvenim yok bebeme
Ben eşimi bi anlatsam kocalarınız İçin şükür namazı koşarsınız ama kahretmesin çok seviyorum meraktayım

Çocuk doğduğundan beri beni sinirlendiriyor ama yine de şükür allahtan seviyorum yoksa çekilmez ki

Ay yerken ver öyle yesin. Ben öyle başladım, sonra annem kayınvalidem eşim yok boğazına takılır falan filan dediler çorbayı bile çiğneyerek yemeye çalışınca bir tık daha püre veriyorum onların yanında başbaşayken benim usul

Zeyno hastayken ilaç falan veriyormusun peki

Aynı aynıı işte benim de eşimle kayınvalidem korkuyor çok, yapma kızım diyor bide masum masum

Biz geçen ay sağlık ocağına gitmiştik sadece doktora gitmemiştik unutmuşum, 5. Ayda 43cm miş ama bence büyük değil seninkinin de sıkma canını böyle şeylere
Dimi ya kendi doktorumuz da normal dedi ama başka doktor bakınca hep anormal gibi konuşuyorlar

Zeyno hastayken ilaç falan veriyormusun peki

Doktora götürdüm iki kez.
Önce aile hekimine götürdüm, sonra çocuk doktoruna. Verdikleri ilaçları kullanıyorum.

Aynı aynıı işte benim de eşimle kayınvalidem korkuyor çok, yapma kızım diyor bide masum masum

Ne yapalım onlarda öyle Allah kaza bela vermesin sağlıkla yiyip içsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…