Ek gıdaya doğru düzgün gecemedik hatta geç kaldım diye üzülüyorum enfeksiyon atlattık tam 6. Ayına girdigimizde o yüzden pek bir şey veremedim...diş erken çıkınca kötü oluyormuş hastaliklara açık olunuyormus önceden bilseydim bayramda cikmazdiküst dişlerin yanlarındaki dişlerin ucu görünüyor sanırım onlar yaptı, kulak iltihabi da çığlık yapiyormus ondan korkuyorum da inşallah değildir dediğiniz gibi dişten olma ihtimali daha fazla biraz rahatladım
Allah yardimcin olsun canim. Su bizde sevmiyoruz. Mama da icmiyor mu ? Gun icerisinde yetersiz beslendiklerinde de gece cok agliyorlarKızlar bebeklerinizin çişli bezi ne durumda . Benim bebek gün boyu bir taneyi zor dolduruyor . Su hiç içmiyor şuan hasta sadece anne sütü valla canım bir sıkılıyorki sabaha kadar ağlıyor kriz geçiriyor susturamıyorum muhtemelen dişi cok agrıyo agrı kesici vermesem sakinleşmiyor
Mamada içmiyor diş cok zorluyor 10 günden beri felaketAllah yardimcin olsun canim. Su bizde sevmiyoruz. Mama da icmiyor mu ? Gun icerisinde yetersiz beslendiklerinde de gece cok agliyorlar
Canım ben genel olarak memnunum. Mesela burada saç dökülmesinden çok şikayet eden oldu, benim hiç saçım dökülmedi doğumdan sonra. Çoook uykusuz kaldım, geçen ay işe döndüm, çok yoruluyorum, ama dayanabiliyorum. Bir de ben 44 yaşındayım, genç değilim...Dolaba koy canım ben genellikle hep ordan satın alıyorum . Imom kullanıyordun memnunmusun canım sen bende sipariş verdim ama
Benimde cok dökülüyor cok halsizim . Bakalım bugün gelicek inş bende memnun kalırımCanım ben genel olarak memnunum. Mesela burada saç dökülmesinden çok şikayet eden oldu, benim hiç saçım dökülmedi doğumdan sonra. Çoook uykusuz kaldım, geçen ay işe döndüm, çok yoruluyorum, ama dayanabiliyorum. Bir de ben 44 yaşındayım, genç değilim...
Şuan bende aynı durumdayım atak haftasımı anlamadım yiyen çocuk yiyemez oldu 10 günden bu yana hiç bir şeyden keyif almıyorKızlar bebeğim acayip memeye düştü. Ek gıda pek yemek istemiyor ya neden olur busadece ve sadece yürütmemi istiyor bir de. Hiçbir oyuncak da oynamıyor. Ay yemek bile yapamaz duruma geldim
Kız. Allah seni 44 yaş ileri bir yaş değil bence ben şuan 29 yaşındayım o kadar herşeyle uğraşmaktan yoruldum yıprandımki 40 rahat gösteriyorumCanım ben genel olarak memnunum. Mesela burada saç dökülmesinden çok şikayet eden oldu, benim hiç saçım dökülmedi doğumdan sonra. Çoook uykusuz kaldım, geçen ay işe döndüm, çok yoruluyorum, ama dayanabiliyorum. Bir de ben 44 yaşındayım, genç değilim...
Bir de ilk 6 ay demir hapı kullandım, o da fayda etti. Sağlık ocağındaki hemşire demişti ilk 6 ay demir hapı kullanın diyeBenimde cok dökülüyor cok halsizim . Bakalım bugün gelicek inş bende memnun kalırım
Kızlar bebeğim acayip memeye düştü. Ek gıda pek yemek istemiyor ya neden olur busadece ve sadece yürütmemi istiyor bir de. Hiçbir oyuncak da oynamıyor. Ay yemek bile yapamaz duruma geldim
Merhaba ekim annelerim buraya yazmayalı epey oldu. Umarım bebekleriniz iyidirbenim de bebeğim 6 haziranda 8 aylık olacak çok şükür sağlığı yerinde ama ben hala sağlık problemleri ile uğraştığım için genelde sağlıkla başlıkları okur, yazar oldum. Malumunuz kesilmeyen kanamalarım vardı şuan ilaçlarla bir nebze kontrol altında tutabiliyoruz. Ocak ayında 1 kürtaj, mart ayında histeroskopi oldum. Sonuç elde var sıfır. Bu cumartesi yine histeroskopi + istmosel ameliyatı olacağım. Başıma istmosel çıktı birde.. Kürtaja göre polip ve rahim kalınlaşması atipisiz türü çıkmıştı. Histeroskopiye göre polip, rest plesanta yani kalıntı ve kanamalı iltihaplı dokular çıktı. Doktorum istmosel olduğunu da gördü. Maalesef ki doku altından çıkıyor hala plesanta kalıntıları. Rahim alınması şimdilik söz konusu olmasa da son çare olarak görünüyor. Doktor bu ameliyattan da %100 olumlu sonuç beklemiyor. Çünkü içerde doku içinde ne kadar daha kalıntı var bilinmiyor. Rahmi delmekten korktuğu için de aşırı derine inemediğini söyledi. Velhasıl kelam dualar da buluşalım. Rabbim cümlemize sağlık versin umarım sağ salim bu ameliyatı atlatır ve şifa bulurum. Biyopsi sonucum da temiz çıkar Amin kendinize iyi bakın bebişlere de
İnş sağlığına kavuşursun canım seni çok merak ediyordum . Cok geçmiş olsun . Paşa nasılMerhaba ekim annelerim buraya yazmayalı epey oldu. Umarım bebekleriniz iyidirbenim de bebeğim 6 haziranda 8 aylık olacak çok şükür sağlığı yerinde ama ben hala sağlık problemleri ile uğraştığım için genelde sağlıkla başlıkları okur, yazar oldum. Malumunuz kesilmeyen kanamalarım vardı şuan ilaçlarla bir nebze kontrol altında tutabiliyoruz. Ocak ayında 1 kürtaj, mart ayında histeroskopi oldum. Sonuç elde var sıfır. Bu cumartesi yine histeroskopi + istmosel ameliyatı olacağım. Başıma istmosel çıktı birde.. Kürtaja göre polip ve rahim kalınlaşması atipisiz türü çıkmıştı. Histeroskopiye göre polip, rest plesanta yani kalıntı ve kanamalı iltihaplı dokular çıktı. Doktorum istmosel olduğunu da gördü. Maalesef ki doku altından çıkıyor hala plesanta kalıntıları. Rahim alınması şimdilik söz konusu olmasa da son çare olarak görünüyor. Doktor bu ameliyattan da %100 olumlu sonuç beklemiyor. Çünkü içerde doku içinde ne kadar daha kalıntı var bilinmiyor. Rahmi delmekten korktuğu için de aşırı derine inemediğini söyledi. Velhasıl kelam dualar da buluşalım. Rabbim cümlemize sağlık versin umarım sağ salim bu ameliyatı atlatır ve şifa bulurum. Biyopsi sonucum da temiz çıkar Amin kendinize iyi bakın bebişlere de
Çok teşekkür ederimAh çok geçmiş olsun.
Böyle durumlarda ameliyat sonrası hormonlu spiralle genelde o kanamaları kontrol altına alıyorlar diye biliyorum.
İnşallah en kısa zamanda sorunsuzca çözülür.
Aminİnş sağlığına kavuşursun canım seni çok merak ediyordum . Cok geçmiş olsun . Paşa nasıl
Benimki terör estiriyor teyzesiAminçok teşekkür ederim paşa iyi çok şükür, senin bebiş nasıl?
Yaramaza bak senBenimki terör estiriyor teyzesi
Çıktı çıktı iki tane altta var 4 tanede üstten patlıcak inş hayırlısıylanYaramaza bak sendişi çıktı mı peki? Benimkinin hala çıkmadı ya
Sağlıkla çıksın dişleri inşallahÇıktı çıktı iki tane altta var 4 tanede üstten patlıcak inş hayırlısıylanay cok dua ettim bari bu çocukta dişler geç çıksın diye ama gene 5 ayda göründüler