2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Korkma canım genelde öyle benimkilerde öyleydi hafta ilerledikçe hareketleri daha belirgin oluyor ikisinin de,hatta gün geliyor hareketi az olan çılgınlar gibi kendini ordan oraya savururken diğeri parmağını oynatmıyor.Ama sen yine de hep dikkat et ikisi de hareket ediyor mu diye
Teşekkür ederim böyle deyince herkes biraz daha rahatladım . Sürekli radarlarım açık zaten onların hareketlerine karşı . 😁

Sağ ol canım hiç bir şey kullanmıyordum ama dün dişimi fırçalarken kanadı. Artık bir şeyler kullanayım diyordum iyi oldu tavsiyen. Acaba neden oluyor az su içiyorsun diyorum ama ne bileyim pek alakalı değilmiş de gibi. Vücudum da pullaşma oldu gerçi. Kurudu. Hiç kozmetik kullanmayım diyordum üç ay dolana kadar bakıp yağlardan alacağım olmuyor
cildin kuru ise la Roche lipikar al balsam ve duşjeli (yeni doğan bebekler içinde kullanılıyor )
bende senin gibi düşündüm atomik cilt kaşıntıya çeviriyor can sıkıyor sonra

Kızlar kabızlık çok ciddi bir sorun oluyor bende bir de gaz sancısı girdi mi ağrıyor bayağı.
Çok su içiyorum yürüyorum ama yetmiyor. Osmolaj alacağım sanırım😞
Bir de halsizlik oluyor gece uykuları huzursuz oluyor. Sol kalçam ağrıyor bazen. Sizde popo ağrısı oluyor mu? Et ağrısı gibi değil hareket edince oluyor sert bir zeminde oturursam mesela.😞
Gece yanımda 2 yastık var 2 yastıkla uyuyorum. Sağa sarılıyorum sola sarılıyorum sanırım böyle idare edebilirim.
kan değerlerin ne durumda
magnezyum ve demir başlandığında düzeldim ben bu saydıklarını yaşadığım haftada
bi de besslenmeme dikkat ettim

Altı haftalık olduğu cin onda da bebek vardı değil mi bakalım bende beş buçuk hafta dedikten bir hafta sonra gideceğim pazartesi günü kese büyüyüp içi dolmuş mu diye inşallah hayırlısı olur beni tereddütle sokan ozeldeki doktorun sadece bir şeye inanıp diğerine ihtimal vermeyip olması ve bunu yaparken de hafta olarak daha erken olmam😒
İkiz bebeklerde bir aksilik olacaksa başında olması en iyisi haftalar ilerledikçe çok daha büyük sıkıntılar yasanabiliyor. Diğer kese kaybolup tek bebekle sağlıklı şekilde hamileliğini tamamlayan çok insan var bu yönleri de düşünün. İnşallah sagliklidir ve sizinle kalir

İkiz bebeklerde bir aksilik olacaksa başında olması en iyisi haftalar ilerledikçe çok daha büyük sıkıntılar yasanabiliyor. Diğer kese kaybolup tek bebekle sağlıklı şekilde hamileliğini tamamlayan çok insan var bu yönleri de düşünün. İnşallah sagliklidir ve sizinle kalir
İnşallah bakalım

Suan 14+5 hafta hamileyim bu gune kadar 9kere usgye girmişim kanamalarim oldu surekli oyuzden fazla usgnin bikac yerde bebege zarari oldugunu okudum yoktur dimi boyle bisey ister istemez tedirgin oldum😢

Suan 14+5 hafta hamileyim bu gune kadar 9kere usgye girmişim kanamalarim oldu surekli oyuzden fazla usgnin bikac yerde bebege zarari oldugunu okudum yoktur dimi boyle bisey ister istemez tedirgin oldum😢
ileri haftalarda vajinal usg erken doğumu tetikler
usg değil ama usg yi kullanan önemli bence
ultrason dışında bebekleri takip edebilecek başka bi sistem yok

sebepsiz bi şekilde uyuyamadım
tüm gece kıvrım kıvrım kıvrandım
ezan sesini duydum öyle derin uykuya geçmişim
bir saattir de cin gibiyim :KK70:
artık anlam veremediğim şeyler yaşıyorum
dün bi anda balon balığı gibi şişti ayaklarım mesela :)
uzattım kendi kendine geçti
yine dokunsan ağlarım modundan bağını koparmış pitbull moduna saniyede geçebiliyorum :KK70:

az kaldı bacılar direne direne kazanıcaz :KK70:
artık mottom bu

ileri haftalarda vajinal usg erken doğumu tetikler
usg değil ama usg yi kullanan önemli bence
ultrason dışında bebekleri takip edebilecek başka bi sistem yok
Yok hic vajinal bakmadi doktorum hep karindan bakti bebekte otizm vesaire yazanlar var😐 şukur suan kanamam bitti devam etmiyor ama ilk zamanlar cok bakilmiş oldu

cildin kuru ise la Roche lipikar al balsam ve duşjeli (yeni doğan bebekler içinde kullanılıyor )
bende senin gibi düşündüm atomik cilt kaşıntıya çeviriyor can sıkıyor sonra
Sağ ol canım bakayım. Gün geçtikçe de artıyor kuruluk cildimde kaşıntı yapıyormuş dediğin gibi

Canım benim her hafta gidenler muayeneye bilinen kanıtlanmış bir etkisi yok sadece bebekler stres altına girmesin diye önermiyorlar sürekli sürekli. Allah ın izni ile bir şey olmaz üzülme ki zaten çok fazla değil.

Canım benim her hafta gidenler muayeneye bilinen kanıtlanmış bir etkisi yok sadece bebekler stres altına girmesin diye önermiyorlar sürekli sürekli. Allah ın izni ile bir şey olmaz üzülme ki zaten çok fazla değil.
Anladim canim çok tesekkur ederiim🥰

sebepsiz bi şekilde uyuyamadım
tüm gece kıvrım kıvrım kıvrandım
ezan sesini duydum öyle derin uykuya geçmişim
bir saattir de cin gibiyim :KK70:
artık anlam veremediğim şeyler yaşıyorum
dün bi anda balon balığı gibi şişti ayaklarım mesela :)
uzattım kendi kendine geçti
yine dokunsan ağlarım modundan bağını koparmış pitbull moduna saniyede geçebiliyorum :KK70:

az kaldı bacılar direne direne kazanıcaz :KK70:
artık mottom bu
Ben de de tuhaf şeyler oluyor, en çok zorlayan şey yürüyüşü çok sevmeme rağmen hemwn yorulmam, bazen evden dışarı çıkınca ölecek gibi oluyorum, bacaklarımin dermanı olmuyor , evde bile odadan balkona gitsem sanki kaç km yol yürümüşüm gibi yoruluyorum. Allah affetsin de ben gebeliği pek sevmedim. Inşallah zamanında güzelce dünyaya gelir bebeklerim 🤗🤗 yalnız bwbek alışverişi yapmak çok güzel, o minicik kıyafetleri bakıp bakıp seviyorum 🧿🧿🧿🥰🥰

Hayır canım dört gözle beklesem de gelmiyorlar oysa ben 28. haftayı bile bulamam sanırdım ki doktorlarım da öyle.O yüzden sen de rahat ol seninkiler de bu saatten sonra gelmez:))Ben çekiyorsam siz de çekin 37 leri görün inşallah:)))
Vaktini bekleyecek seninkiler de inşallah sağ salim😍

Vaktini bekleyecek seninkiler de inşallah sağ salim😍
Valla bana kalsa bugün doğurayım yeter eşek kadar oldular hayır sığmıyorlar da e madem öyle insan bir suyunu patlatır ne bileyim nişanı attırır(eşim bunları duysa beni boğar çok kızıyor:))sen nasılsın canım hala var mı sancı?
Elo16 Elo16 canım sen nasılsın bebekler ne durumda?

Valla bana kalsa bugün doğurayım yeter eşek kadar oldular hayır sığmıyorlar da e madem öyle insan bir suyunu patlatır ne bileyim nişanı attırır(eşim bunları duysa beni boğar çok kızıyor:))sen nasılsın canım hala var mı sancı?

Lisa eşinden önce biz kızıcaz 🤣 Maşallah daha dursunlar. Ana karnından güvenli yer var mı 😍

Sancım devam ediyor özellikle ilaç saati yaklaşınca artıyor ama hiçbir şey yapmadan bekliyorum tabi🤣 30dan sonra her gün büyüdüğünü görüyorsun diyorlardı gerçekten öyleymiş büyüdükçe ağrılar da artıyor doğurmak istemeni şimdiden çok iyi anlıyorum 🤣

X