2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Uykusuzluk stres tabii ilaç da kısıtlı imkanlar. Parol ve bir fincan Türk kahvesinin biraz daha iyi geldiğini söylüyorlar eğer kahve tüketiyorsan canım. Tabii güzel bir uykuya ihtiyacın var. Geçmiş olsun
Cok saol cnm hastahaneye gtrdim hastahanedyz simdi eve gidince kahve yapip icecegim insallah

Cankızlar günaydın
A101den bol bol zıbın aldım gayet iyi ve uygun
Havlu kundak var 20tl gayet iyi. 2 tane aldım. Bir sürü müslin var ben almış olduğum için almadım ama siz alabilirsiniz düşünürseniz
Bir de alt üst yazlık takımlar var 6-9 9-12 ay aldım minnaklarıma. Bilginiz olsuun :)

LaRisaCca lariş canım sepet beşiğini nerden aldın ? İnternet üzerinden mi ? Ben de arıyorum

Kuzum benim ilk gebeligimde sorun yoktu biz yine yapmadık. Zaten tüp bebek. Bir ton emek var. Zevkimiz için riske atmadık. Dün lekelenmem olunca Dr gittim ilk sorusu birlikte mi oldunuz. Yo hayır diyince kan sulandiricilari kesti. Yasak cinsellik dedi

Ay kafamda kuramıyorum o kadar minicik oluyorlar mı ya ikisi sığacak mı zaten yer sorunu olur eğer öyle oluyorsa bende çift yatak istemem. Tek yatak isterim. Rabbim o günleri nasip eder inşallah
İkizler biraz minnak oluyor olmayanlar da var ama
Cok saol cnm hastahaneye gtrdim hastahanedyz simdi eve gidince kahve yapip icecegim insallah

Günaydın canım iyiki hatırlattın hemen gidip alıp geleyim
LaRisaCca lariş canım sepet beşiğini nerden aldın ? İnternet üzerinden mi ? Ben de arıyorum
Canımıniçi yeşilcim oda takımımıza dahildi o. Ayrıca almadım. İnstada noktabebeistanbul sayfasından çok ilgili bir satıcı içindeki nevresim setiyle birlikte geldi

Riskler ortadan kalkınca 2.trimesterda izin veriyorlar bazen ama bence de riske atmaya gerek yok. Bebek denerken yeterince beraber olduk zaten onlara saysın kocalar da

Nosking kaburga batmasini suan drdigin gibi hissetmeye basladim cnm
Oglan ateslendi gece hic yatamafim agrim dahada artti

Geçmiş olsun ballı oğluş iyi mi? Sen ayakta çok kaldığından ağrı olmuştur düz yatman lazım geçmesi için ara ara yatış pozisyonuna geçince düzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…