- 1 Aralık 2019
- 5.679
- 23.055
- 30
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #12.061
Cok saol cnm hastahaneye gtrdim hastahanedyz simdi eve gidince kahve yapip icecegim insallahUykusuzluk stres tabii ilaç da kısıtlı imkanlar. Parol ve bir fincan Türk kahvesinin biraz daha iyi geldiğini söylüyorlar eğer kahve tüketiyorsan canım. Tabii güzel bir uykuya ihtiyacın var. Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun ufaklığa da sana da. Rabbim acil şifalar versinCok saol cnm hastahaneye gtrdim hastahanedyz simdi eve gidince kahve yapip icecegim insallah
Amin cnm. Cok saolÇok geçmiş olsun ufaklığa da sana da. Rabbim acil şifalar versin
Teşekkür ederim canımdaha güzelleri senin olsun Ben oda tk almıştım, içerisinde sepet beşik ve büyüyen yatak vardı. İlk doğduklarında sanırım 1 ay kadar sepet beşiğe sığarlar yanıma, odama alırım. Fakat sonra hep odalarında uyuyacaklar. Büyüyen yatak bence onları hiç büyütmeden 1 yaşa kadar götürür.Hemen 2 yatak yapmayı düşünmüyorum açıkçası . Bak benim oda tk bu
Kuzum benim ilk gebeligimde sorun yoktu biz yine yapmadık. Zaten tüp bebek. Bir ton emek var. Zevkimiz için riske atmadık. Dün lekelenmem olunca Dr gittim ilk sorusu birlikte mi oldunuz. Yo hayır diyince kan sulandiricilari kesti. Yasak cinsellik dediYapmadık valla açıkçası durum da müsait olmadı. Kanama alanları, kısalan rahim uzunlukları, rahim ağzına yerleşen plasentalar, sancılar derken şimdi de açılmam var diye beraber olmayın dedi doktor. Eşimle birbirimize hacım kirvem falan diyoruz artık
İkizler biraz minnak oluyorAy kafamda kuramıyorum o kadar minicik oluyorlar mı yaikisi sığacak mı zaten yer sorunu olur eğer öyle oluyorsa bende çift yatak istemem. Tek yatak isterim. Rabbim o günleri nasip eder inşallah
Cok saol cnm hastahaneye gtrdim hastahanedyz simdi eve gidince kahve yapip icecegim insallah
Günaydın canımCankızlar günaydın
A101den bol bol zıbın aldım gayet iyi ve uygun
Havlu kundak var 20tl gayet iyi. 2 tane aldım. Bir sürü müslin var ben almış olduğum için almadım ama siz alabilirsiniz düşünürseniz
Bir de alt üst yazlık takımlar var 6-9 9-12 ay aldım minnaklarıma. Bilginiz olsuun :)
Canımıniçi yeşilcim oda takımımıza dahildi o. Ayrıca almadım. İnstada noktabebeistanbul sayfasındanLaRisaCca lariş canım sepet beşiğini nerden aldın ? İnternet üzerinden mi ? Ben de arıyorum
Geçmiş olsun kuzu oğlun nasıl şimdiNosking kaburga batmasini suan drdigin gibi hissetmeye basladim cnm
Oglan ateslendi gece hic yatamafim agrim dahada artti
Saolasn cnm bnm simdi cikicaz hasthaneden cnm ilac yazdi dr serum takti dustu sukur atesi biseler yedi eve gidcz simdi daha iyi oldu .Geçmiş olsun kuzu oğlun nasıl şimdi
Riskler ortadan kalkınca 2.trimesterda izin veriyorlar bazen ama bence de riske atmaya gerek yok. Bebek denerken yeterince beraber olduk zaten onlara saysın kocalar daKuzum benim ilk gebeligimde sorun yoktu biz yine yapmadık. Zaten tüp bebek. Bir ton emek var. Zevkimiz için riske atmadık. Dün lekelenmem olunca Dr gittim ilk sorusu birlikte mi oldunuz. Yo hayır diyince kan sulandiricilari kesti. Yasak cinsellik dedi
Çok geçmiş olsun canım çocukla hamilelik çok daha zor. Inşallah Rabbim tekrarını yaşatmasinSaolasn cnm bnm simdi cikicaz hasthaneden cnm ilac yazdi dr serum takti dustu sukur atesi biseler yedi eve gidcz simdi daha iyi oldu .
Nosking kaburga batmasini suan drdigin gibi hissetmeye basladim cnm
Oglan ateslendi gece hic yatamafim agrim dahada artti
Amin cnmÇok geçmiş olsun canım çocukla hamilelik çok daha zor. Inşallah Rabbim tekrarını yaşatmasin
Ahaha aynen yaaa ilk evlendik 2 güne bir demişti Dr. Yap yap olmuyor yap yap olmuyorRiskler ortadan kalkınca 2.trimesterda izin veriyorlar bazen ama bence de riske atmaya gerek yok. Bebek denerken yeterince beraber olduk zaten onlara saysın kocalar da
Çok geçmiş olsun canmCok saol cnm hastahaneye gtrdim hastahanedyz simdi eve gidince kahve yapip icecegim insallah
Pelvik ağrı canım bende de vardıKızlar bisey sorcam . Ben yarın 16 haftalık oluyorum. Geceden beri bacak aramda sanki rahmime yük binmiş bir ağrımvar . Normal mi ? Çok korkuyorum
Pelvik ağrı canım bende de vardıendişe etme çok normal
Saolasn cnmÇok geçmiş olsun canm