2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Aynı odada ayrı yataklarda diye okudum ben de hep. Bir çok doktor dinliyorum ani bebek kaybı sendromu açısından da ilk 6 ay aynı oda diyorlar ama ben zaten çok geç uyuduğumdan zırt pırt giderim yanlarına.
İlk gündüz uykuları falan hep odalarında olacak.
Ben ilk 3 ay için yoyko park yatak anne yanı da oluyo içine reflü yataklı baby nest alıp ikisini bir yatırmayı düşünüyorum.
Ne zaman ki ikisi bir sığmadı 4. Ay gibi odalarına transfer olurlar.
Yoyko park yatakta yaylaya ya da annemlerde ya da tatilde taşıma kolay yatırmak için lazım olur gibi düşündüm.

Aşı oldun mu canım ben de istiyorum korkuyorum
Oldum canım biontech vuruldum. Korkmadım, ağrım ve yan etkim olmadı hamd olsun Bende olmadı, doktorum da önermişti.
Güle güle saglıkla büyüsünler kuzucuklar bu besiklerde
Amin canımıniçiii güzeller güzeli anne
Ne kadad güzeller ellerine sağlık
Teşekkür ederim canım benim daha güzelleri senin olsun bebişim
Ben annemde yeğenimden ötürü yatak olduğundan taşınır birşey düşünmedim. Sendrom konularına hassasiyet göstermediğime yemin ederim bebek odası karşı odam zaten yanyana gibiyiz olmasa da pek takılmam açıkçası. İkiz kuzenlerim var, hiç sendromları olmadı bu konulara aşırı hassas yaklaşmıyorum dürüst olmak gerekirse. Alıştırdığıma alışırlarsa beni yormazlarsa çok sevinirim, bunun için inatlaşacağım ben de babynesti reflü yataklı aldım canım. Ama gereksiz diyor bazı anneler reflü yatağı da aldım. Ben gereksiz olduğunu düşünmüyorum açıkçası

Tek başına kullanınca baygın bi tadı oluyo muzla birlikte kullanmanı tavsiye ederim
Aynen muzla birlikte denemeyi düşünüyorum zira şekersiz oluyormuş ben şeker ve diğer undan az katayım diye aldım zaten kendisi de yeterince kalorili imiş ama daha sağlıklı olur dedim normalde hiç sevmem sağlıklı gıdaları

Canımın derdine düştümsalı dr randevum var tarih verirler diye umuyorum artık dayanacak gücüm kalmamış
Bebişkolar geliyor sağlıkla doğsunlar. Ne mutlu sana 34. Haftayı gördün darısı hepimize inşallah
Nosking kaburga batmasini suan drdigin gibi hissetmeye basladim cnm
Oglan ateslendi gece hic yatamafim agrim dahada artti
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız?

Bebişkolar geliyor sağlıkla doğsunlar. Ne mutlu sana 34. Haftayı gördün darısı hepimize inşallah

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız?
Sol tarfima agri gri0 duruyor kuzum ama hareketliler
Abi hstalaninca stres yaptim sanirim ondandr diye dusunuyorum cok saol cnm

Ben o dudak kuruluğunu öyle bir yaşadım ki ilk haftalarda , hametan bitirdim kaç tüp, en güzel oydu tavsiye ederim.

İyi günlerde kullansınlar inşallah. Hepsi çok güzel görünüyor koltuğa bayıldım özellikle İkisi için tek yatak mı olacak kuzum nasıl yatırmayı düşünüyorsunuz ikizlerde çok merak ediyorum bu konuyu ben

Ben o dudak kuruluğunu öyle bir yaşadım ki ilk haftalarda , hametan bitirdim kaç tüp, en güzel oydu tavsiye ederim.
Sağ ol canım hiç bir şey kullanmıyordum ama dün dişimi fırçalarken kanadı. Artık bir şeyler kullanayım diyordum iyi oldu tavsiyen. Acaba neden oluyor az su içiyorsun diyorum ama ne bileyim pek alakalı değilmiş de gibi. Vücudum da pullaşma oldu gerçi. Kurudu. Hiç kozmetik kullanmayım diyordum üç ay dolana kadar bakıp yağlardan alacağım olmuyor

Bak sen içiyorum diyorsun kurumuş , evet ben mide sorunlarımdan ancak günde 1 pet şişe bitirirsem seviniyordum , belki de hormonlardan kaynaklı , ara ara hala da kuruyor , ama şimdi 2,5litreden az içmiyorum . 12. haftadan sonra ne buldun sür göbeğine :) sabah , öğle ,akşam ,ikindi ben sürekli sürüyorum :)

Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallah Evet canım ben tek yatak kullanmayı düşünüyorum bir süre ama sonra alışmaları bakımından çift yatağa geçeceğiz. İlk ay sepet beşiği yanıma alırım diye düşündüm sonra da büyüyen yatağa ikisini bir yatırırım bir süre.. bir yatak daha almak gerekene kadar böyle gitmeyi planlıyorum

Ben iki litre içiyorum bulantım nadiren oluyor zamanla artar sanırım şu aralar ağzım da kuruyor ufak ufak içmek istiyorum kendiliğinden ve normalde hiç içmeyen biriyim su bir iki bardak yeter bana öyle idi. Şu an içmeme rağmen öyle oluyor. Aynen ya zaten çatlak oluşumuna çok meyilliyim ve şimdiden göbek çıktı. İnşallah sağ Salim üç ay dolsun da elimden geldiğince artık nem bombardımanına tutayım

Ay kafamda kuramıyorum o kadar minicik oluyorlar mı ya ikisi sığacak mı zaten yer sorunu olur eğer öyle oluyorsa bende çift yatak istemem. Tek yatak isterim. Rabbim o günleri nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…