2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar bunları kendim yaptım. Kapı süsüne küvöz eteğiyle aynı renk tül aldım. Anne yatağı da aynı şekilde. Ben anne cibinliği düşünmüyordum,aslında çok da beğeniyordum... Baza da birşey ararken bir de ne göreyim? Gelin duvağım.. up uzun kendinden incili ve kırık beyaz . Tüllerimle uygun üstelik kendinden dikişli yani topuza takılan yer büzgülü ya hiç dikişe ihtiyacı yok. Onu da anne cibinliği yapmaya karar verdim.
Kendisi uğraşıp birşeyler yapmak isteyenlere fikir olsun diye paylaştım

Eklentiler

• IMG_20210602_010602.jpg
    125 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20210531_203642.jpg
    175,7 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20210525_171801.jpg
    178 KB · Görüntüleme: 58

Bunlar da hediyeliklerim. Kart tasarımını kendim yapıp gönderdim. Hediyelikler Tek tek ambalajlanarak gönderildi, bu fotoğrafı ürünleri bitirince satın aldığım kişi göndermiş. İkram olarak pandemiden dolayı kolonya ve çikolata olacak sadece. Kolonya şişesini kombine uygun süsleyeceğim ve çikolataları da kendim süsleyeceğim zaten 30-40 çikolata yeter de artar.

Eklentiler

• IMG-20210527-WA0009.jpg
    116,7 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20210527-WA0007.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 55
Ya maşallah, ellerine sağlık. Çok güzel olmuşlar

Bunun dışında oda konseptimle uygun balon standı aldım. Stand dediğim balon zinciri değil. Bir sopa düşünün ayaklı 1.60 kadar boyu var etrafına balonları diziyorsunuz. Böyleliklr önünde foto çekilebiliriz. Ben hazırlıklarımı bu şekilde tamamlıyorum 1 temmuzda çalışmaya dönersem vaktim olmayacağı için

Maşallah sana canım güzel zamanlarda kullanmak nasip olsun maşallah isimleri de çok güzel. Uzun sağlıklı ömürleri olsun

Kızlar onuncu haftadayım göbeğim çıktı burada duyuyorum çok ileri haftalarda ancak çıkıyor göbüşler. Bir de dudaklarım kupkuru su hiç içmeyen biri olarak iki litre içiyorum fazlası da wc den çıkarmıyor. Normal midir şeker filan başta yapıldı yoktu ama şeker yoktudur değil mi

Maşallah canım ellerine sağlık , çok güzel olmuş

Benimde o haftalarda cıkmıstı canm bünyeye bağlı bisi aslında göbüş işi
Insallah yoktur canım şeker doktoruna söyle mutlaka

Mükemmeller kuzum ellerine sağlık maşallah bayağı halletmişsin :)
Beşik olarak ne tercih ettin canım ben kararsızlardayım hala

Maşallah sana canım güzel zamanlarda kullanmak nasip olsun maşallah isimleri de çok güzel. Uzun sağlıklı ömürleri olsun
Kuzucum daha iyileri sizin olsun
Canım ben de öyleydim. Merak etme.. diğer gebelere göre 2 bebiş taşıdığımızdan bizde göbek daha hızlı büyür,normaldir bende de susuzluk çok oluyor canımın istediği kadar içiyorum wc sorun değil
Maşallah canım ellerine sağlık , çok güzel olmuş
Canım benim daha güzelleri senin olsun

Benimde o haftalarda cıkmıstı canm bünyeye bağlı bisi aslında göbüş işi
Insallah yoktur canım şeker doktoruna söyle mutlaka
Herkes 14 15 haftalara gelince göbek çıktı diyorlar böyle dudaklarım filan kuruyunca Nosking de görünce bir an olabilir mi dedim Ama seninde öyle olması içimi rahatlattı kuzum göbekdaşım

Maharetli hatunlara bayılıyorum ben de hiç yok Allah razı olsun içimi rahattınız göbüş konusunda. Ben wc ye üşeniyorum valla midem su istemiyor aslında ama ağzım kuruyor yine doktora söyleyeyim belki normaldir inşallah normaldir

Ne kadar güzel olmuş hepsi ellerine sağlık. Keşke az biraz benim de yeteneğim olsa ne iyi olurmuş bayıldım gerçekten

Mükemmeller kuzum ellerine sağlık maşallah bayağı halletmişsin :)
Beşik olarak ne tercih ettin canım ben kararsızlardayım
Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun Ben oda tk almıştım, içerisinde sepet beşik ve büyüyen yatak vardı. İlk doğduklarında sanırım 1 ay kadar sepet beşiğe sığarlar yanıma, odama alırım. Fakat sonra hep odalarında uyuyacaklar. Büyüyen yatak bence onları hiç büyütmeden 1 yaşa kadar götürür.Hemen 2 yatak yapmayı düşünmüyorum açıkçası . Bak benim oda tk bu

Eklentiler

• IMG_20210602_215512.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20210602_215251.jpg
    155,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20210602_214617.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20210602_214516.jpg
    159,7 KB · Görüntüleme: 31
E biraz uğraş belki sen de yaparsın. Bence normal canım
Ne kadar güzel olmuş hepsi ellerine sağlık. Keşke az biraz benim de yeteneğim olsa ne iyi olurmuş bayıldım gerçekten
Beğenmene çok sevindim kuzucum bence sende de vardır bir başlasan devamı gelecektir

Kızlar bizim apt aşağısında filtre satışı yapan bir şirket var. Ürünler hep paletlerle geliyor. Bugün onlardan 3 tane palet aldım. Beyaza boyayacağım ve trendyolda palet minderleri indirimdeydi sipariş verdim bakalım nasıl olacak

Şu süreçte güzel olabilir aslında denemek bu tarz şeyleri hem kafa dağıtmalık. Aman gerçi söküğümü dikemem ben
Canım malzemeleri uyguna alırsın hem de eğlenmiş olursun. Bugün bir kapı süsü olmuş 300₺ ben komple 300 e hazır ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…